Zoznam obcí v Maďarsku (P)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam obcí v Maďarsku začínajúcich sa na písmeno P.

Bližšie informácie v hlavnom článku: Zoznam obcí v Maďarsku
Názov Typ Župa Obvod Počet obyvateľov PSČ
Pácin obec Borsod-Abaúj-Zemplén Bodrogközi 1 498 3964
Pacsa veľká obec Zala Zalaegerszegi 1 904 8761
Pácsony obec Vas Vasvári 313 9823
Padár obec Zala Zalaegerszegi 149 8935
Páhi obec Bács-Kiskun Kiskőrösi 1 265 6075
Páka obec Zala Lenti 1 282 8956
Pakod obec Zala Zalaszentgróti 998 8799
Pákozd obec Fejér Gárdonyi 2 762 8095
Paks mesto Tolna Paksi 20 943 7030
Palé obec Baranya Sásdi 118 7370
Pálfa obec Tolna Paksi 1 820 7042
Pálfiszeg obec Zala Zalaegerszegi 214 8917
Pálháza mesto Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi 1 143 3994
Páli obec Győr-Moson-Sopron Csornai 410 9345
Palkonya obec Baranya Siklósi 303 7771
Pálmajor obec Somogy Kaposvári 340 7561
Pálmonostora obec Bács-Kiskun Kiskunfélegyházi 2 060 6112
Palotabozsok obec Baranya Mohácsi 1 071 7727
Palotás obec Nógrád Pásztói 1 729 3042
Paloznak obec Veszprém Balatonfüredi 401 8229
Pamlény obec Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi 63 3821
Pamuk obec Somogy Lengyeltóti 273 8698
Pánd obec Pest Nagykátai 2 027 2214
Pankasz obec Vas Őriszentpéteri 485 9937
Pannonhalma mesto Győr-Moson-Sopron Pannonhalmi 4 022 9090
Pányok obec Borsod-Abaúj-Zemplén Abaúj–Hegyközi 100 3898
Panyola obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 642 4913
Pap obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai 1 805 4631
Pápa mesto Veszprém Pápai 33 353 8500
Pápadereske obec Veszprém Pápai 265 8593
Pápakovácsi obec Veszprém Pápai 594 8596
Pápasalamon obec Veszprém Pápai 403 8594
Pápateszér obec Veszprém Pápai 1 295 8556
Papkeszi obec Veszprém Veszprémi 1 646 8183
Pápoc obec Vas Celldömölki 393 9515
Papos obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 864 4338
Páprád obec Baranya Sellyei 202 7838
Parád veľká obec Heves Pétervásárai 3 720 3240
Parádsasvár obec Heves Pétervásárai 1 696 3242
Parasznya obec Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci 1 299 3777
Paszab obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Ibrány–Nagyhalászi 1 286 4475
Pásztó mesto Nógrád Pásztói 10 279 3060
Pásztori obec Győr-Moson-Sopron Csornai 405 9311
Pat obec Zala Nagykanizsai 257 8825
Patak obec Nógrád Balassagyarmati 1 012 2648
Patalom obec Somogy Kaposvári 389 7463
Patapoklosi obec Baranya Szigetvári 389 7922
Patca obec Somogy Kaposvári 72 7477
Pátka obec Fejér Székesfehérvári 1 649 8092
Patosfa obec Somogy Barcsi 304 7536
Pátroha obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai 3 027 4523
Patvarc obec Nógrád Balassagyarmati 652 2668
Páty obec Pest Pilisvörösvári 5 454 2071
Pátyod obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Csengeri 647 4766
Pázmánd obec Fejér Gárdonyi 2 026 2476
Pázmándfalu obec Győr-Moson-Sopron Pannonhalmi 967 9085
Pécel mesto Pest Gödöllői 13 008 2119
Pecöl obec Vas Sárvári 810 9754
Pécs mszékh., m.jog Baranya Pécsi 158 942 7600
Pécsbagota obec Baranya Szentlőrinci 120 7951
Pécsdevecser obec Baranya Siklósi 110 7766
Pécsely obec Veszprém Balatonfüredi 554 8245
Pécsudvard obec Baranya Pécsi 644 7762
Pécsvárad mesto Baranya Pécsváradi 4 087 7720
Pellérd obec Baranya Pécsi 1 984 7831
Pély obec Heves Hevesi 9 030 3381
Penc obec Pest Váci 1 377 2614
Penészlek obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 1 066 4267
Pénzesgyőr obec Veszprém Zirci 368 8426
Penyige obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 768 4941
Pér obec Győr-Moson-Sopron Győri 2 385 9099
Perbál obec Pest Pilisvörösvári 2 139 2074
Pere obec Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi 401 3853
Perecse obec Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi 32 3821
Pereked obec Baranya Pécsváradi 183 7664
Perenye obec Vas Szombathelyi 669 9722
Peresznye obec Vas Kőszegi 693 9734
Pereszteg obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 1 377 9484
Perkáta veľká obec Fejér Adonyi 4 175 2431
Perkupa obec Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi 930 3756
Perőcsény obec Pest Szobi 401 2637
Peterd obec Baranya Siklósi 218 7766
Péterhida obec Somogy Barcsi 194 7582
Péteri obec Pest Monori 1 905 2209
Pétervására mesto Heves Pétervásárai 3 387 3250
Pétfürdő veľká obec Veszprém Várpalotai 4 917 8105
Pethőhenye obec Zala Zalaegerszegi 394 8921
Petneháza obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai 1 972 4542
Petőfibánya obec Heves Hatvani 133 3023
Petőfiszállás obec Bács-Kiskun Kiskunfélegyházi 1 623 6113
Petőháza obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 1 035 9443
Petőmihályfa obec Vas Vasvári 249 9826
Petrikeresztúr obec Zala Zalaegerszegi 434 8984
Petrivente obec Zala Letenyei 412 8866
Pettend obec Baranya Szigetvári 170 7972
Piliny obec Nógrád Szécsényi 634 3134
Pilis mesto Pest Monori 10 905 2721
Pilisborosjenő obec Pest Pilisvörösvári 3 143 2097
Piliscsaba veľká obec Pest Pilisvörösvári 6 515 2081
Piliscsév obec Komárom-Esztergom Dorogi 2 357 2519
Pilisjászfalu obec Pest Pilisvörösvári 1 081 2080
Pilismarót obec Komárom-Esztergom Esztergomi 1 996 2028
Pilisvörösvár mesto Pest Pilisvörösvári 12 780 2085
Pilisszántó obec Pest Pilisvörösvári 2 203 2095
Pilisszentiván obec Pest Pilisvörösvári 4 101 2084
Pilisszentkereszt obec Pest Szentendrei 2 152 2098
Pilisszentlászló obec Pest Szentendrei 956 2009
Pincehely veľká obec Tolna Tamási 2 564 7084
Pinkamindszent obec Vas Körmendi 147 9922
Pinnye obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 344 9481
Piricse obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 1 871 4375
Pirtó obec Bács-Kiskun Kiskunhalasi 995 6414
Piskó obec Baranya Sellyei 296 7838
Pitvaros obec Csongrád Makói 1 529 6914
Pócsa obec Baranya Mohácsi 182 7756
Pocsaj veľká obec Hajdú-Bihar Berettyóújfalui 2 727 4125
Pócsmegyer obec Pest Szentendrei 1 244 2017
Pócspetri obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 1 869 4327
Pogány obec Baranya Pécsi 1 083 7666
Pogányszentpéter obec Somogy Csurgói 534 8728
Pókaszepetk obec Zala Zalaegerszegi 1 038 8932
Polány obec Somogy Kaposvári 241 7458
Polgár mesto Hajdú-Bihar Polgári 8 438 4090
Polgárdi mesto Fejér Székesfehérvári 6 689 8154
Pomáz mesto Pest Szentendrei 16 000 2013
Porcsalma veľká obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Csengeri 2 769 4761
Pornóapáti obec Vas Szombathelyi 384 9796
Poroszló obec Heves Füzesabonyi 10 904 3388
Porpác obec Vas Sárvári 156 9612
Porrog obec Somogy Csurgói 256 8858
Porrogszentkirály obec Somogy Csurgói 356 8858
Porrogszentpál obec Somogy Csurgói 101 8858
Pórszombat obec Zala Lenti 362 8986
Porva obec Veszprém Zirci 507 8429
Pósfa obec Vas Sárvári 309 9636
Potony obec Somogy Barcsi 276 7977
Potyond obec Győr-Moson-Sopron Csornai 99 9324
Pölöske obec Zala Zalaegerszegi 891 8929
Pölöskefő obec Zala Nagykanizsai 478 8773
Pörböly obec Tolna Szekszárdi 613 7142
Pördefölde obec Zala Lenti 71 8956
Pötréte obec Zala Nagykanizsai 308 8767
Prügy obec Borsod-Abaúj-Zemplén Szerencsi 2 637 3925
Pula obec Veszprém Veszprémi 237 8291
Pusztaapáti obec Zala Lenti 41 8986
Pusztaberki obec Nógrád Rétsági 131 2658
Pusztacsalád obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 259 9373
Pusztacsó obec Vas Kőszegi 164 9739
Pusztadobos obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai 1 360 4565
Pusztaederics obec Zala Zalaegerszegi 202 8946
Pusztafalu obec Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi 268 3995
Pusztaföldvár obec Békés Orosházi 1 914 5919
Pusztahencse obec Tolna Paksi 1 086 7038
Pusztakovácsi obec Somogy Marcali 909 8707
Pusztamagyaród obec Zala Letenyei 661 8895
Pusztamérges obec Csongrád Mórahalmi 1 274 6785
Pusztamiske obec Veszprém Ajkai 487 8455
Pusztamonostor obec Jász-Nagykun-Szolnok Jászberényi 1 653 5125
Pusztaottlaka obec Békés Mezőkovácsházi 448 5665
Pusztaradvány obec Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi 216 3874
Pusztaszabolcs veľká obec Fejér Adonyi 6 327 2490
Pusztaszemes obec Somogy Balatonföldvári 406 8619
Pusztaszentlászló obec Zala Zalaegerszegi 663 8896
Pusztaszer obec Csongrád Kisteleki 1 693 6769
Pusztavacs obec Pest Dabasi 1 530 2378
Pusztavám obec Fejér Móri 2 546 8066
Pusztazámor obec Pest Budaörsi 1 022 2039
Putnok mesto Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi 7 618 3630
Püski obec Győr-Moson-Sopron Mosonmagyaróvári 642 9235
Püspökhatvan obec Pest Váci 1 548 2682
Püspökladány mesto Hajdú-Bihar Püspökladányi 16 039 4150
Püspökmolnári obec Vas Vasvári 996 9776
Püspökszilágy obec Pest Váci 718 2166