Zoznam obcí v Maďarsku (V)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam obcí v Maďarsku začínajúcich sa na písmeno V.

Bližšie informácie v hlavnom článku: Zoznam obcí v Maďarsku
Názov Typ Župa Obvod Počet obyvateľov PSČ
Vác mesto Pest Váci 33 518 2600
Vácduka obec Pest Váci 1 019 2167
Vácegres obec Pest Veresegyházi 898 2184
Váchartyán obec Pest Váci 1 758 2164
Váckisújfalu obec Pest Veresegyházi 478 2185
Vácrátót obec Pest Veresegyházi 1 691 2163
Vácszentlászló obec Pest Gödöllői 2 013 2115
Vadna obec Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai 601 3636
Vadosfa obec Győr-Moson-Sopron Kapuvári 84 9346
Vág obec Győr-Moson-Sopron Csornai 566 9327
Vágáshuta obec Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi 114 3992
Vaja veľká obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 3 798 4562
Vajdácska obec Borsod-Abaúj-Zemplén Sárospataki 1 401 3961
Vajszló veľká obec Baranya Sellyei 1 879 7838
Vajta obec Fejér Sárbogárdi 963 7041
Vál obec Fejér Bicskei 2 390 2473
Valkó veľká obec Pest Gödöllői 2 424 2114
Valkonya obec Zala Letenyei 64 8885
Vállaj obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 1 038 4351
Vállus obec Zala Keszthely–Hévízi 147 8316
Vámosatya obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi 586 4936
Vámoscsalád obec Vas Sárvári 373 9665
Vámosgyörk obec Heves Gyöngyösi 2 182 3291
Vámosmikola obec Pest Szobi 1 684 2635
Vámosoroszi obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 547 4966
Vámospércs mesto Hajdú-Bihar Hajdúhadházi 5 477 4287
Vámosújfalu obec Borsod-Abaúj-Zemplén Sárospataki 930 3941
Vámosszabadi obec Győr-Moson-Sopron Győri 1 305 9061
Váncsod obec Hajdú-Bihar Berettyóújfalui 1 350 4119
Vanyarc obec Nógrád Pásztói 1 402 2688
Vanyola obec Veszprém Pápai 620 8552
Várad obec Baranya Szigetvári 143 7973
Váralja obec Tolna Bonyhádi 1 033 7354
Varászló obec Somogy Marcali 181 8723
Váraszó obec Heves Pétervásárai 2 705 3254
Várbalog obec Győr-Moson-Sopron Mosonmagyaróvári 464 9243
Varbó obec Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci 1 156 3778
Varbóc obec Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi 64 3756
Várda obec Somogy Kaposvári 557 7442
Várdomb obec Tolna Szekszárdi 1 261 7146
Várfölde obec Zala Letenyei 233 8891
Varga obec Baranya Sásdi 138 7370
Várgesztes obec Komárom-Esztergom Tatabányai 504 2824
Várkesző obec Veszprém Pápai 229 8523
Várong obec Tolna Dombóvári 197 7214
Városföld obec Bács-Kiskun Kecskeméti 2 250 6033
Városlőd obec Veszprém Ajkai 1 464 8445
Várpalota mesto Veszprém Várpalotai 21 523 8100
Varsád obec Tolna Tamási 439 7067
Varsány obec Nógrád Szécsényi 1 759 3178
Várvölgy obec Zala Keszthely–Hévízi 1 127 8316
Vasad obec Pest Monori 1 606 2211
Vasalja obec Vas Körmendi 341 9921
Vásárosbéc obec Baranya Szigetvári 219 7926
Vásárosdombó obec Baranya Sásdi 1 165 7362
Vásárosfalu obec Győr-Moson-Sopron Kapuvári 162 9343
Vásárosmiske obec Vas Sárvári 390 9552
Vásárosnamény mesto Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi 9 439 4800
Vasasszonyfa obec Vas Szombathelyi 387 9744
Vasboldogasszony obec Zala Zalaegerszegi 634 8914
Vasegerszeg obec Vas Sárvári 400 9661
Vashosszúfalu obec Vas Sárvári 452 9674
Vaskeresztes obec Vas Szombathelyi 356 9795
Vaskút obec Bács-Kiskun Bajai 3 599 6521
Vasmegyer obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Ibrány–Nagyhalászi 1 650 4502
Vaspör obec Zala Zalaegerszegi 408 8998
Vassurány obec Vas Szombathelyi 885 9741
Vasvár mesto Vas Vasvári 4 677 9800
Vaszar obec Veszprém Pápai 1 624 8542
Vászoly obec Veszprém Balatonfüredi 190 8245
Vasszécseny obec Vas Szombathelyi 1 403 9763
Vasszentmihály obec Vas Szentgotthárdi 379 9953
Vasszilvágy obec Vas Szombathelyi 407 9747
Vát obec Vas Szombathelyi 688 9748
Vatta obec Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi 976 3431
Vázsnok obec Baranya Sásdi 144 7370
Vécs obec Heves Gyöngyösi 2 566 3265
Vecsés mesto Pest Gyáli 18 697 2220
Végegyháza obec Békés Mezőkovácsházi 1 600 5811
Vejti obec Baranya Sellyei 202 7838
Vékény obec Baranya Komlói 150 7333
Vekerd obec Hajdú-Bihar Berettyóújfalui 154 4143
Velem obec Vas Kőszegi 342 9726
Velemér obec Vas Őriszentpéteri 102 9946
Velence mesto Fejér Gárdonyi 4 636 2481
Velény obec Baranya Szentlőrinci 176 7951
Véménd obec Baranya Mohácsi 1 674 7726
Vének obec Győr-Moson-Sopron Győri 169 9062
Vép veľká obec Vas Szombathelyi 3 546 9751
Vereb obec Fejér Székesfehérvári 796 2477
Veresegyház mesto Pest Veresegyházi 11 348 2112
Verőce obec Pest Váci 3 068 2621
Verpelét veľká obec Heves Füzesabonyi 5 318 3351
Verseg obec Pest Aszódi 1 430 2174
Versend obec Baranya Mohácsi 991 7752
Vértesacsa obec Fejér Bicskei 1 771 8089
Vértesboglár obec Fejér Bicskei 955 8085
Vérteskethely obec Komárom-Esztergom Kisbéri 610 2859
Vértessomló obec Komárom-Esztergom Tatabányai 1 336 2823
Vértestolna obec Komárom-Esztergom Tatai 524 2833
Vértesszőlős obec Komárom-Esztergom Tatabányai 2 740 2837
Vése obec Somogy Marcali 818 8721
Veszkény obec Győr-Moson-Sopron Kapuvári 905 9352
Veszprém mszékh., m.jog Veszprém Veszprémi 61 719 8200
Veszprémfajsz obec Veszprém Veszprémi 269 8248
Veszprémgalsa obec Veszprém Sümegi 299 8475
Veszprémvarsány obec Győr-Moson-Sopron Pannonhalmi 1 022 8438
Vésztő mesto Békés Szeghalmi 7 623 5530
Vezseny obec Jász-Nagykun-Szolnok Szolnoki 679 5093
Vid obec Veszprém Ajkai 119 8484
Vigántpetend obec Veszprém Tapolcai 229 8294
Villány mesto Baranya Siklósi 2 787 7773
Villánykövesd obec Baranya Siklósi 322 7772
Vilmány obec Borsod-Abaúj-Zemplén Abaúj–Hegyközi 1 420 3891
Vilonya obec Veszprém Veszprémi 656 8194
Vilyvitány obec Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi 321 3991
Vinár obec Veszprém Pápai 264 9534
Vindornyafok obec Zala Keszthely–Hévízi 129 8354
Vindornyalak obec Zala Keszthely–Hévízi 97 8353
Vindornyaszőlős obec Zala Zalaszentgróti 410 8355
Visegrád mesto Pest Szentendrei 1 669 2025
Visnye obec Somogy Kaposvári 218 7534
Visonta obec Heves Gyöngyösi 2 530 3271
Viss obec Borsod-Abaúj-Zemplén Sárospataki 773 3956
Visz obec Somogy Fonyódi 213 8681
Viszák obec Vas Őriszentpéteri 287 9932
Viszló obec Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi 101 3825
Visznek obec Heves Gyöngyösi 2 275 3293
Vitnyéd obec Győr-Moson-Sopron Kapuvári 1 421 9371
Vízvár obec Somogy Barcsi 672 7588
Vizslás obec Nógrád Salgótarjáni 1 405 3128
Vizsoly obec Borsod-Abaúj-Zemplén Abaúj–Hegyközi 921 3888
Vokány obec Baranya Siklósi 951 7768
Vonyarcvashegy veľká obec Zala Keszthely–Hévízi 1 960 8314
Vöckönd obec Zala Zalaegerszegi 97 8931
Völcsej obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 413 9462
Vönöck obec Vas Celldömölki 831 9516
Vöröstó obec Veszprém Veszprémi 108 8291
Vörs obec Somogy Marcali 478 8711