Zoznam obcí v Maďarsku (Z)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam obcí v Maďarsku začínajúcich sa na písmeno Z.

Bližšie informácie v hlavnom článku: Zoznam obcí v Maďarsku
Názov Typ Župa Obvod Počet obyvateľov PSČ
Zabar obec Nógrád Salgótarjáni 560 3124
Zádor obec Baranya Szigetvári 394 7976
Zádorfalva obec Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai 529 3726
Zagyvarékas obec Jász-Nagykun-Szolnok Szolnoki 3 784 5051
Zagyvaszántó obec Heves Hatvani 952 3031
Záhony mesto Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai 4 807 4625
Zajk obec Zala Letenyei 237 8868
Zajta obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 442 4974
Zákány obec Somogy Csurgói 1 278 8852
Zákányfalu obec Somogy Csurgói 613 8853
Zákányszék obec Csongrád Mórahalmi 2 810 6787
Zala obec Somogy Tabi 272 8660
Zalaapáti obec Zala Keszthely–Hévízi 1 704 8741
Zalabaksa obec Zala Lenti 670 8971
Zalabér obec Zala Zalaszentgróti 740 8798
Zalaboldogfa obec Zala Zalaegerszegi 356 8992
Zalacsány obec Zala Zalaszentgróti 992 8782
Zalacséb obec Zala Zalaegerszegi 566 8996
Zalaegerszeg mszékh., m.jog Zala Zalaegerszegi 62 158 8900
Zalaerdőd obec Veszprém Sümegi 317 8344
Zalagyömörő obec Veszprém Sümegi 496 8349
Zalahaláp obec Veszprém Tapolcai 1 077 8308
Zalaháshágy obec Zala Zalaegerszegi 411 8997
Zalaigrice obec Zala Zalaegerszegi 135 8761
Zalaistvánd obec Zala Zalaegerszegi 414 8932
Zalakaros mesto Zala Nagykanizsai 1 566 8749
Zalakomár obec Zala Nagykanizsai 3 182 8933
Zalaköveskút obec Zala Keszthely–Hévízi 29 8354
Zalalövő mesto Zala Zalaegerszegi 3 258 8999
Zalameggyes obec Veszprém Sümegi 56 8348
Zalamerenye obec Zala Nagykanizsai 207 8747
Zalasárszeg obec Zala Nagykanizsai 95 8756
Zalaszabar obec Zala Nagykanizsai 627 8743
Zalaszántó obec Zala Keszthely–Hévízi 1 034 8353
Zalaszegvár obec Veszprém Sümegi 149 8476
Zalaszentbalázs obec Zala Nagykanizsai 919 8772
Zalaszentgrót mesto Zala Zalaszentgróti 7 881 8790
Zalaszentgyörgy obec Zala Zalaegerszegi 418 8994
Zalaszentiván obec Zala Zalaegerszegi 1 068 8921
Zalaszentjakab obec Zala Nagykanizsai 386 8827
Zalaszentlászló obec Zala Zalaszentgróti 848 8788
Zalaszentlőrinc obec Zala Zalaegerszegi 298 8921
Zalaszentmárton obec Zala Keszthely–Hévízi 74 8764
Zalaszentmihály obec Zala Zalaegerszegi 1 052 8936
Zalaszombatfa obec Zala Lenti 61 8969
Zaláta obec Baranya Sellyei 318 7839
Zalatárnok obec Zala Zalaegerszegi 793 8947
Zalaújlak obec Zala Nagykanizsai 134 8822
Zalavár obec Zala Keszthely–Hévízi 959 8392
Zalavég obec Zala Zalaszentgróti 430 8792
Zalkod obec Borsod-Abaúj-Zemplén Sárospataki 289 3957
Zamárdi veľká obec Somogy Siófoki 2 298 8621
Zámoly obec Fejér Székesfehérvári 2 234 8081
Zánka obec Veszprém Balatonfüredi 908 8251
Zaránk obec Heves Hevesi 1 453 3296
Závod obec Tolna Bonyhádi 341 7182
Zebecke obec Zala Lenti 88 8957
Zebegény obec Pest Szobi 1 207 2627
Zemplénagárd obec Borsod-Abaúj-Zemplén Bodrogközi 927 3977
Zengővárkony obec Baranya Pécsváradi 414 7720
Zichyújfalu obec Fejér Gárdonyi 990 8112
Zics obec Somogy Tabi 410 8672
Ziliz obec Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi 412 3794
Zimány obec Somogy Kaposvári 664 7471
Zirc mesto Veszprém Zirci 7 400 8420
Zók obec Baranya Szentlőrinci 291 7671
Zomba obec Tolna Szekszárdi 2 335 7173
Zubogy obec Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai 596 3723
Zsadány obec Békés Sarkadi 1 807 5537
Zsáka veľká obec Hajdú-Bihar Berettyóújfalui 1 717 4142
Zsámbék veľká obec Pest Pilisvörösvári 4 748 2072
Zsámbok obec Pest Gödöllői 2 430 2116
Zsana obec Bács-Kiskun Kiskunhalasi 900 6411
Zsarolyán obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 460 4961
Zsebeháza obec Győr-Moson-Sopron Csornai 149 9346
Zsédeny obec Vas Sárvári 215 9635
Zselickisfalud obec Somogy Kaposvári 279 7477
Zselickislak obec Somogy Kaposvári 336 7400
Zselicszentpál obec Somogy Kaposvári 408 7474
Zsennye obec Vas Szombathelyi 102 9766
Zsira obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 770 9476
Zsombó obec Csongrád Szegedi 3 368 6792
Zsujta obec Borsod-Abaúj-Zemplén Abaúj–Hegyközi 196 3897
Zsurk obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai 787 4627