Zoznam poslancov Trnavského samosprávneho kraja (2013 – 2017)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Zoznam poslancov Trnavského samosprávneho kraja zvolených na volebné obdobie 2013 – 2017 vo voľbách do orgánov samosprávnych krajov na Slovensku dňa 9. novembra 2013. V krajskom zastupiteľstve získal SMER-SD 12 poslancov, SMK-MKP 11 poslancov, KDH v koalícii s SDKÚ-DS 7 poslancov, nezávislých kandidátov sa prebojovalo 6 a MOST-HÍD získal 4 zástupcov.

Tabuľka[1][upraviť | upraviť zdroj]

Meno a priezvisko poslanca Volebný obvod (okres) Skratka politickej strany alebo nezávislý kandidát (NEKA) Počet platných hlasov
László Bacsó Volebný obvod č. 1 (okres Dunajská Streda) SMK-MKP 8 507
Gabriel Bárdos Volebný obvod č. 1 (okres Dunajská Streda) SMK-MKP 8 614
Árpád Érsek Volebný obvod č. 1 (okres Dunajská Streda) MOST-HÍD 8 077
Iván Fenes Volebný obvod č. 1 (okres Dunajská Streda) SMK-MKP 8 002
Zoltán Hájos Volebný obvod č. 1 (okres Dunajská Streda) SMK-MKP 8 565
József Kvarda Volebný obvod č. 1 (okres Dunajská Streda) SMK-MKP 8 177
József Menyhárt Volebný obvod č. 1 (okres Dunajská Streda) SMK-MKP 8 238
József Nagy Volebný obvod č. 1 (okres Dunajská Streda) MOST-HÍD 8 794
Gergely Agócs Volebný obvod č. 2 (okres Galanta) SMK-MKP 3 136
József Berényi Volebný obvod č. 2 (okres Galanta) SMK-MKP 4 671
László Biró Volebný obvod č. 2 (okres Galanta) SMK-MKP 3 576
Krisztián Forró Volebný obvod č. 2 (okres Galanta) SMK-MKP 3 698
Gábor Gál Volebný obvod č. 2 (okres Galanta) MOST-HÍD 3 608
Ervin Chomča Volebný obvod č. 2 (okres Galanta) MOST-HÍD 3 050
László Pék Volebný obvod č. 2 (okres Galanta) SMK-MKP 3 126
Milan Domaracký Volebný obvod č. 3 (okres Hlohovec) NEKA 1 961
Peter Dvoran Volebný obvod č. 3 (okres Hlohovec) KDH, SDKÚ-DS 1 259
Alena Jelušová Volebný obvod č. 3 (okres Hlohovec) NEKA 1 691
Iveta Babičová Volebný obvod č. 4 (okres Piešťany) KDH, SDKÚ-DS 1 929
Remo Cicutto Volebný obvod č. 4 (okres Piešťany) NEKA 2 007
Jozef Drahovský Volebný obvod č. 4 (okres Piešťany) NEKA 1 701
Peter Ottinger Volebný obvod č. 4 (okres Piešťany) KDH, SDKÚ-DS 1 611
Miloš Tamajka Volebný obvod č. 4 (okres Piešťany) SMER-SD 2 435
Ján Kovár Volebný obvod č. 5 (okres Senica) SMER-SD 1 551
Martin Lidaj Volebný obvod č. 5 (okres Senica) SMER-SD 1 601
Ľubomír Parízek Volebný obvod č. 5 (okres Senica) NEKA 1 815
Radovan Prstek Volebný obvod č. 5 (okres Senica) SMER-SD 1 728
Roman Sova Volebný obvod č. 5 (okres Senica) KDH, SDKÚ-DS 1 670
Zdenko Čambal Volebný obvod č. 6 (okres Skalica) NEKA 3 180
Jozef Hazlinger Volebný obvod č. 6 (okres Skalica) SMER-SD 3 071
Stanislav Chovanec Volebný obvod č. 6 (okres Skalica) SMER-SD 3 606
Ľubomír Antal Volebný obvod č. 7 (okres Trnava) SMER-SD 4 015
Štefan Bošnák Volebný obvod č. 7 (okres Trnava) KDH, SDKÚ-DS 4 465
Vladimír Butko Volebný obvod č. 7 (okres Trnava) KDH, SDKÚ-DS 4 782
Marta Gubrická Volebný obvod č. 7 (okres Trnava) SMER-SD 3 718
Augustín Hambálek Volebný obvod č. 7 (okres Trnava) SMER-SD 4 059
Silvia Hojerová Volebný obvod č. 7 (okres Trnava) SMER-SD 3 583
Katarína Jelačičová Volebný obvod č. 7 (okres Trnava) SMER-SD 3 810
Jozef Pobiecký Volebný obvod č. 7 (okres Trnava) KDH, SDKÚ-DS 3 806
Bystrík Stanko Volebný obvod č. 7 (okres Trnava) SMER-SD 3 958

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]

Pozri aj[upraviť | upraviť zdroj]

Externé odkazy[upraviť | upraviť zdroj]