Zoznam ulíc v Nových Zámkoch

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto je zoznam ulíc v Nových Zámkoch.

  • A. Jedlíka 1 - 13 940 56 Nové Zámky
  • A. Jedlíka nepárne 15 - 23 940 71 Nové Zámky
  • Agátová 940 77 Nové Zámky
  • Andovská párne 2 - 12 940 52 Nové Zámky
  • Andovská 109 - 147 940 77 Nové Zámky
  • Andovská nepárne 1 - 69, 70 - 108 940 53 Nové Zámky
  • B.Němcovej 940 75 Nové Zámky
  • Bajčská cesta 940 64 Nové Zámky
  • Banskobystrická párne 4 - 12 940 62 Nové Zámky
  • Banskobystrická 1 940 61 Nové Zámky
  • Berek 940 99 Nové Zámky
  • Bernolákovo námestie 1 - 3, 21 - 23, párne 26 - 30 940 51 Nové Zámky
  • Bernolákovo námestie 33 - 36 940 52 Nové Zámky
  • Bešeňovská cesta 940 64 Nové Zámky
  • Bezručová 940 66 Nové Zámky
  • Bitúnková 1 - 11 940 76 Nové Zámky
  • Bitúnková 12, 13, 15 940 75 Nové Zámky
  • Björnsonova párne 2 - 6 940 54 Nové Zámky
  • Björnsonova 3 940 56 Nové Zámky
  • Bočná 940 71 Nové Zámky
  • Bratov Baldigarovcov nepárne 13 - 15 940 54 Nové Zámky
  • Bratov Baldigarovcov 16 - 22 940 54 Nové Zámky
  • Bratov Baldigarovcov nepárne 1 - 3 940 56 Nové Zámky
  • Bratov Baldigarovcov 4 - 10 940 56 Nové Zámky
  • Bratislavská cesta 940 69 Nové Zámky
  • Budovateľská 940 64 Nové Zámky
  • Brezová 940 55 Nové Zámky
  • Cintorínska 940 52 Nové Zámky
  • Cisárska bašta 940 51 Nové Zámky
  • Cyrilometódska párne 10 - 26 940 68 Nové Zámky
  • Cyrilometódska nepárne 15 - 35 940 69 Nové Zámky
  • Cyrilometódska 2 - 8 940 65 Nové Zámky
  • Cyrilometódska párne 28 - 48 940 69 Nové Zámky
  • Čerešňová nepárne 13 - 51 940 55 Nové Zámky
  • Čerešňová párne 2 - 20 940 71 Nové Zámky
  • Čerešňová párne 22 - 66 940 55 Nové Zámky
  • Česká bašta 940 61 Nové Zámky
  • Čižmárska 940 54 Nové Zámky
  • Detvianska 940 67 Nové Zámky
  • Devínska 940 63 Nové Zámky
  • Dolná 940 64 Nové Zámky
  • Ďorocká 940 72 Nové Zámky
  • Dostihová 940 71 Nové Zámky
  • Dostojevského 940 63 Nové Zámky
  • Drozdia 940 52 Nové Zámky
  • Dubová 940 71 Nové Zámky
  • Ďumbierska 940 64 Nové Zámky
  • Dvorská cesta 940 64 Nové Zámky
  • Ernestova bašta 940 62 Nové Zámky
  • F.Kapisztóryho 940 58 Nové Zámky
  • F.Rákocziho 940 56 Nové Zámky
  • Fajková 940 54 Nové Zámky
  • Forgáchova bašta 940 56 Nové Zámky
  • G.Bethlena nepárne 1 - 7 940 75 Nové Zámky
  • G.Bethlena párne 14 - 26 940 76 Nové Zámky
  • G.Bethlena párne 28 - 50 940 78 Nové Zámky
  • G.Bethlena nepárne 43 - 71 940 78 Nové Zámky
  • G.Bethlena nepárne 9 - 39 940 76 Nové Zámky
  • G.Bethlena párne 4 - 10 940 74 Nové Zámky
  • G.Czuczora nepárne 1 - 15 940 53 Nové Zámky
  • G.Czuczora 8 940 52 Nové Zámky
  • G.Czuczora 10 940 53 Nové Zámky
  • Gogoľova nepárne 1 - 17 940 61 Nové Zámky
  • Gogoľova párne 2 - 8 940 58 Nové Zámky
  • Gúgska nepárne 15 - 27 940 82 Nové Zámky
  • Gúgska párne 80 -130, nepárne 93 -127 940 77 Nové Zámky
  • Gúgska nepárne 1 - 13 940 53 Nové Zámky
  • Gúgska párne 2 - 20 940 53 Nové Zámky
  • Gúgska párne 22 - 78 940 54 Nové Zámky
  • Gúgska nepárne 45 - 91 940 54 Nové Zámky
  • Gúgska 129 940 99 Nové Zámky
  • Gúgsky priechod 940 54 Nové Zámky
  • Hájová 940 71 Nové Zámky
  • Heydukova 940 66 Nové Zámky
  • Hlavné námestie 3, 6 940 62 Nové Zámky
  • Hlavné námestie 7 940 52 Nové Zámky
  • Hlboká 940 55 Nové Zámky
  • Hliníková 940 52 Nové Zámky
  • Hollého 940 54 Nové Zámky
  • Holubičia 940 77 Nové Zámky
  • Holubyho 940 52 Nové Zámky
  • Hradná nepárne 9 - 39 940 56 Nové Zámky
  • Hradná párne 14 - 30 940 56 Nové Zámky
  • Hradná 41 - 45 940 74 Nové Zámky
  • Hrebíčková 940 67 Nové Zámky
  • Húlska 940 67 Nové Zámky
  • Husova 940 67 Nové Zámky
  • Hviezdoslavova 940 66 Nové Zámky
  • J.Kráľa párne 2 - 32 940 81 Nové Zámky
  • J.Kráľa nepárne 11 - 17 940 59 Nové Zámky
  • J.Kráľa párne 42 - 48 940 56 Nové Zámky
  • J.Kráľa 19, 23, 25 940 56 Nové Zámky
  • J.M.Hurbana 940 63 Nové Zámky
  • J.Murgaša 940 64 Nové Zámky
  • J.Simora 1 - 7 940 52 Nové Zámky
  • J.Simora 9 940 53 Nové Zámky
  • Jánošíkova 940 78 Nové Zámky
  • Janov dvor 940 99 Nové Zámky
  • Javorová 940 67 Nové Zámky
  • Jazdecká 940 80 Nové Zámky
  • Jazerná 940 71 Nové Zámky
  • Járková 940 52 Nové Zámky
  • Jelenia 940 71 Nové Zámky
  • Jeruzalemská 940 53 Nové Zámky
  • Jesenského 940 62 Nové Zámky
  • Jiráskova 940 63 Nové Zámky
  • Kasárenská 940 74 Nové Zámky
  • Kmeťova 940 53 Nové Zámky
  • Kollárova 940 66 Nové Zámky
  • Komárňanská párne 20 - 24 940 76 Nové Zámky
  • Komárňanská nepárne 31 - 47, 61 - 63 940 75 Nové Zámky
  • Komárňanská nepárne 1 - 29 940 61 Nové Zámky
  • Komárňanská nepárne 49 - 59 940 58 Nové Zámky
  • Komárňanská párne 2 - 10 940 56 Nové Zámky
  • Komárňanská cesta párne 8 - 90, nepárne 3, 11, 17 940 64 Nové Zámky
  • Komenského 940 66 Nové Zámky
  • Komjatická 940 63 Nové Zámky
  • Komočská cesta 940 52 Nové Zámky
  • Konopná 940 64 Nové Zámky
  • Kostolná 940 62 Nové Zámky
  • Krajná 940 55 Nové Zámky
  • Kraskova 940 54 Nové Zámky
  • Krátka 940 67 Nové Zámky
  • Krížna 940 71 Nové Zámky
  • Kukučínova 940 62 Nové Zámky
  • Kvetná 940 56 Nové Zámky
  • L.Kassáka 940 56 Nové Zámky
  • Ľ.Štúra 1, párne 2 - 18 940 70 Nové Zámky
  • Ľ.Štúra 20 - 32, nepárne 11 - 13 940 68 Nové Zámky
  • Ľanová 940 64 Nové Zámky
  • Labutia 940 52 Nové Zámky
  • Lastovičia 940 72 Nové Zámky
  • Lécka 1 - 9 940 61 Nové Zámky
  • Lécka 12 - 28 940 60 Nové Zámky
  • Lesná 940 74 Nové Zámky
  • Letomostie 8 - 15 940 72 Nové Zámky
  • Lúčna 940 77 Nové Zámky
  • M.M.Hodžu 940 63 Nové Zámky
  • M.Flengera 940 61 Nové Zámky
  • M.Matunáka 940 55 Nové Zámky
  • M.Oláha 940 54 Nové Zámky
  • M.R.Štefánika nepárne 1 - 27 940 61 Nové Zámky
  • M.R.Štefánika párne 2 - 24 940 61 Nové Zámky
  • M.R.Štefánika 31 - 82 940 65 Nové Zámky
  • Majzonovo námestie 5 - 9 940 62 Nové Zámky
  • Majzonovo námestie 4 940 51 Nové Zámky
  • Mederská 940 51 Nové Zámky
  • Medzimlynie 940 65 Nové Zámky
  • Michalská bašta 940 54 Nové Zámky
  • Mostná 1 - 6, 8 - 100 940 99 Nové Zámky
  • Mostná 7 940 65 Nové Zámky
  • Moyzesova 940 52 Nové Zámky
  • Mýtna 940 77 Nové Zámky
  • Nábrežná párne 18 - 32 940 75 Nové Zámky
  • Nábrežná párne 2 - 16 940 73 Nové Zámky
  • Nábrežná nepárne 1 - 37 940 74 Nové Zámky
  • Nábrežná párne 34 - 48 940 64 Nové Zámky
  • Nábrežná nepárne 39 - 89 940 57 Nové Zámky
  • Nábrežná nepárne 91 - 93 940 73 Nové Zámky
  • Nábrežná nepárne 95 - 99 940 57 Nové Zámky
  • Námestie františkánov 940 52 Nové Zámky
  • Námestie Gy.Széchenyiho 940 58 Nové Zámky
  • Námestie hrdinov 1 - 8 940 54 Nové Zámky
  • Námestie hrdinov 20 - 28 940 53 Nové Zámky
  • Námestie P.O.Hviezdoslava 940 62 Nové Zámky
  • Námestie republiky 940 65 Nové Zámky
  • Námestie slobody 940 62 Nové Zámky
  • Nesvadská cesta 940 64 Nové Zámky
  • Nevädzová 940 52 Nové Zámky
  • Nitrianska cesta 1 - 76 940 51 Nové Zámky
  • Nitrianska cesta 79 - 119 940 67 Nové Zámky
  • Nitrianske nábrežie 940 66 Nové Zámky
  • Nová 940 71 Nové Zámky
  • Novomestská 940 60 Nové Zámky
  • Nový Gúg 940 99 Nové Zámky
  • Nový svet 940 67 Nové Zámky
  • Oravská 940 67 Nové Zámky
  • Orechový sad 940 71 Nové Zámky
  • Orgovánová 940 56 Nové Zámky
  • P.Blahu 940 54 Nové Zámky
  • P.Várdayho 940 54 Nové Zámky
  • Palackého 940 67 Nové Zámky
  • Pažitná 940 53 Nové Zámky
  • Petöfiho nepárne 1 - 15 940 53 Nové Zámky
  • Petöfiho 18 - 25 940 52 Nové Zámky
  • Petöfiho párne 2 - 16 940 52 Nové Zámky
  • Piesočná 940 67 Nové Zámky
  • Pod kalváriou 940 56 Nové Zámky
  • Pod kopcom 69, párne 50 - 64 940 55 Nové Zámky
  • Pod kopcom nepárne 7 - 67 940 56 Nové Zámky
  • Pod kopcom párne 8 - 48 940 56 Nové Zámky
  • Pod lipami 940 63 Nové Zámky
  • Pod záhradami 940 52 Nové Zámky
  • Podhájska 940 77 Nové Zámky
  • Podzámska 940 61 Nové Zámky
  • Pohronská 940 67 Nové Zámky
  • Poľná nepárne 1 - 13 940 52 Nové Zámky
  • Poľná párne 14 - 52 940 53 Nové Zámky
  • Poľná nepárne 19 - 45 940 53 Nové Zámky
  • Poľná párne 2 - 12 940 52 Nové Zámky
  • Poľovnícka 940 77 Nové Zámky
  • Považská 940 67 Nové Zámky
  • Pri gymnáziu 940 61 Nové Zámky
  • Pri hrádzi 940 77 Nové Zámky
  • Pri skladoch 940 64 Nové Zámky
  • Pribinova 940 62 Nové Zámky
  • Radničná 940 54 Nové Zámky
  • Rázusova 940 62 Nové Zámky
  • Riečna 940 71 Nové Zámky
  • Robotnícka 940 71 Nové Zámky
  • Roľnícka nepárne 1 - 13 940 53 Nové Zámky
  • Roľnícka párne 4 - 8 940 54 Nové Zámky
  • Rovná 940 71 Nové Zámky
  • Ružová dolina 940 56 Nové Zámky
  • S.H.Vajanského nepárne 1 - 9, párne 2 - 4 940 82 Nové Zámky
  • S.H.Vajanského 11 - 21 940 81 Nové Zámky
  • S.H.Vajanského nepárne 23 - 49 940 79 Nové Zámky
  • S.H.Vajanského párne 76 - 82, 86 940 74 Nové Zámky
  • S.H.Vajanského párne 48 - 72 940 79 Nové Zámky
  • S.H.Vajanského párne 32 - 46 940 82 Nové Zámky
  • S.H.Vajanského nepárne 73 - 81 940 74 Nové Zámky
  • Sihoť 940 66 Nové Zámky
  • Sitnianska 940 53 Nové Zámky
  • Sládkovičova 940 63 Nové Zámky
  • Slávičia 940 77 Nové Zámky
  • Slnečná 940 77 Nové Zámky
  • Slovenská nepárne 1 - 15 940 52 Nové Zámky
  • Slovenská párne 2 - 102 940 51 Nové Zámky
  • SNP nepárne 11 - 13 940 72 Nové Zámky
  • SNP nepárne 19 - 21 940 72 Nové Zámky
  • SNP 2, 3, 5, 9 940 60 Nové Zámky
  • SNP 30, 36 940 60 Nové Zámky
  • SNP nepárne 37 - 43 940 63 Nové Zámky
  • SNP párne 42 - 54 940 63 Nové Zámky
  • SNP párne 56 - 60 940 69 Nové Zámky
  • Strečnianska 940 67 Nové Zámky
  • Strelecká 940 55 Nové Zámky
  • Svätoplukova 940 62 Nové Zámky
  • Svornosti 940 77 Nové Zámky
  • Šafárikova 940 62 Nové Zámky
  • Školská 940 52 Nové Zámky
  • Šoltésovej párne 2 - 10 940 81 Nové Zámky
  • Šoltésovej nepárne 5 - 15 940 81 Nové Zámky
  • Šoltésovej párne 14 - 22 940 59 Nové Zámky
  • Športová 940 64 Nové Zámky
  • Šoltésovej nepárne 17 - 37 940 59 Nové Zámky
  • Štrková 940 71 Nové Zámky
  • Šulekova 940 51 Nové Zámky
  • Šurianska 940 66 Nové Zámky
  • T.G.Masaryka 14 - 30 940 70 Nové Zámky
  • T.G.Masaryka 32 - 38 940 68 Nové Zámky
  • T.G.Masaryka 2 940 62 Nové Zámky
  • T.Vansovej nepárne 1 - 23 940 80 Nové Zámky
  • T.Vansovej párne 16 - 32 940 59 Nové Zámky
  • T.Vansovej párne 50 - 52 940 56 Nové Zámky
  • T.Vansovej nepárne 51 - 71 940 71 Nové Zámky
  • T.Vansovej párne 56 - 66 940 71 Nové Zámky
  • T.Vansovej párne 2 - 14 940 80 Nové Zámky
  • T.Vansovej 39 940 56 Nové Zámky
  • Tabaková 940 54 Nové Zámky
  • Tajovského 940 76 Nové Zámky
  • Tatranská párne 100 - 176 940 77 Nové Zámky
  • Tatranská nepárne 143 - 175 940 77 Nové Zámky
  • Tatranská párne 30 - 38 940 81 Nové Zámky
  • Tatranská nepárne 37 - 139 940 55 Nové Zámky
  • Tatranská párne 40 - 98 940 55 Nové Zámky
  • Tatranský priechod 940 55 Nové Zámky
  • Tichá 940 01 Nové Zámky
  • Tolstého 940 62 Nové Zámky
  • Topoľová 940 55 Nové Zámky
  • Továrenská 940 64 Nové Zámky
  • Trávna 940 55 Nové Zámky
  • Trhová 940 67 Nové Zámky
  • Turecká 940 61 Nové Zámky
  • Tvrdošovská cesta 940 99 Nové Zámky
  • Tyršova 940 65 Nové Zámky
  • Viničná 940 64 Nové Zámky
  • Vinohrady 940 67 Nové Zámky
  • Výpalisko 940 69 Nové Zámky
  • Wolkerova 940 66 Nové Zámky
  • Zálesná 940 55 Nové Zámky
  • Zdravotnícka 14 - 20, 3 940 51 Nové Zámky
  • Zdravotnícka párne 2 - 12 940 52 Nové Zámky
  • Zelená 940 64 Nové Zámky
  • Železná 940 69 Nové Zámky
  • Železničiarska 940 66 Nové Zámky
  • Zúgov 940 66 Nové Zámky
  • Zemiansky priechod 940 53 Nové Zámky
  • Žerotínova bašta nepárne 1 - 27 940 56 Nové Zámky
  • Žerotínova bašta párne 2 - 8 940 54 Nové Zámky
  • Žofijská 940 67 Nové Zámky
  • Žofijská osada 940 67 Nové Zámky