Zach Blair: Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Midnight Runner (diskusia | príspevky)
Bez shrnutí editace
Amonet (diskusia | príspevky)
d obrázok, štylistika, dátum narodenia
Riadok 1: Riadok 1:
[[Súbor:Zach Blair Tim McIlrath Rise Against live 2008.jpg|náhľad|Zach Blair, rok 2008.]]
'''Zach Blair''' je gitarista a spolu-skladateľ [[USA|americkej]] [[Melodic hardcore|melodic hardcorovej]] skupiny [[Rise Against]]. Pochádza z mesta Sherman v [[Texas]]e.
'''Zach Blair''' (* [[26. december]] [[1974]], [[Sherman]], [[Texas]]) je gitarista a jeden zo skladateľov [[USA|americkej]] [[Melodic hardcore|melodic hardcorovej]] skupiny [[Rise Against]]. Pochádza z mesta [[Sherman]] v [[Texas]]e.


Pred príchodom do Rise Against na začiatku roku 2007, Blair bol členom [[hardcore punk]]ovej skupiny [[Only Crime]] spolu so svojim bratom [[Doni Blair]]om, ktorý v sučasnosti hrá v skupine [[Toadies]]. Zach Blair bol zakladajúcim členom skupiny [[Hagfish]]. Bol takisto druhým turné gitaristom skupiny [[The Loved Ones]] a bol druhým gitaristom inštrumentálnej skupiny [[The Mag Seven]] na ich albume ''[[The Future Is Ours, If You Can Count]]''.
Pred príchodom do Rise Against na začiatku roku 2007, bol členom [[hardcore punk]]ovej skupiny [[Only Crime]] spolu so svojim bratom [[Doni Blair]]om, ktorý v sučasnosti hrá v skupine [[Toadies]]. Zach Blair bol zakladajúcim členom skupiny [[Hagfish]]. Bol takisto druhým turné gitaristom skupiny [[The Loved Ones]] a bol druhým gitaristom inštrumentálnej skupiny [[The Mag Seven]] na ich albume ''[[The Future Is Ours, If You Can Count]]''.


Zach Blair je vegetarián, obhajca práv zvierat a aktívne podporuje organizáciu [[PETA]] s ostatnými členmi [[Rise Against]],<ref>[http://www.peta2.com/OUTTHERE/o-top10rise.asp PETA2 // Out There // Top 10 Reasons PETA2 Loves Rise Against<!-- Bot generated title -->]</ref> ktorí vydali svoj piaty štúdiový album ''[[Appeal to Reason]]'' 7. októbra 2008. To bol prvý štúdiový album Rise Against spolu so Zachom Blairom.
Zach Blair je vegetarián, obhajca práv zvierat a aktívne podporuje organizáciu [[PETA]] s ostatnými členmi [[Rise Against]], <ref>[http://www.peta2.com/OUTTHERE/o-top10rise.asp PETA2 // Out There // Top 10 Reasons PETA2 Loves Rise Against<!-- Bot generated title -->]</ref> ktorí vydali svoj piaty štúdiový album ''[[Appeal to Reason]]'' 7. októbra 2008. Bol to prvý štúdiový album Rise Against spolu so Zachom Blairom.


Zach v súčasnosti žije v [[Austin (Texas)|Austin]]e v [[Texas]]e. Dodržuje [[Straight Edge]] životný štýl, rovnako ako jeho spoluhráči [[Tim McIlrath]] a [[Joe Principe]].
Zach v súčasnosti žije v [[Austin (Texas)|Austin]]e v [[Texas]]e. Dodržuje [[Straight Edge]] životný štýl, rovnako ako jeho spoluhráči [[Tim McIlrath]] a [[Joe Principe]].


==Referencie==
== Referencie ==
{{reflist}}
{{reflist}}

{{DEFAULTSORT:Blair, Zach}}
[[Kategória:Americkí hudobníci]]
[[Kategória:Americkí hudobníci]]
[[Kategória:Americkí vegetariáni]]
[[Kategória:Americkí vegetariáni]]

Verzia z 15:42, 4. september 2010

Zach Blair, rok 2008.

Zach Blair (* 26. december 1974, Sherman, Texas) je gitarista a jeden zo skladateľov americkej melodic hardcorovej skupiny Rise Against. Pochádza z mesta Sherman v Texase.

Pred príchodom do Rise Against na začiatku roku 2007, bol členom hardcore punkovej skupiny Only Crime spolu so svojim bratom Doni Blairom, ktorý v sučasnosti hrá v skupine Toadies. Zach Blair bol zakladajúcim členom skupiny Hagfish. Bol takisto druhým turné gitaristom skupiny The Loved Ones a bol druhým gitaristom inštrumentálnej skupiny The Mag Seven na ich albume The Future Is Ours, If You Can Count.

Zach Blair je vegetarián, obhajca práv zvierat a aktívne podporuje organizáciu PETA s ostatnými členmi Rise Against, [1] ktorí vydali svoj piaty štúdiový album Appeal to Reason 7. októbra 2008. Bol to prvý štúdiový album Rise Against spolu so Zachom Blairom.

Zach v súčasnosti žije v Austine v Texase. Dodržuje Straight Edge životný štýl, rovnako ako jeho spoluhráči Tim McIlrath a Joe Principe.

Referencie