Hermína: Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Addbot (diskusia | príspevky)
d Bot: Odstránenie 9 odkazov interwiki, ktoré sú teraz dostupné na Wikiúdajoch (d:q1035620)
Hermína
Riadok 1: Riadok 1:
'''Hermína''' je ženské krstné meno. Pôvodne nemecké meno Hermann pochádza zo staronemeckého ''heri''+''man'', čo znamená „bojovník“. Hermína teda znamená „bojovníčka“. Meniny na [[Slovensko|Slovensku]] má [[6. máj]]a.
'''Hermína''' je ženské krstné meno. Pôvodne nemecké meno Hermann pochádza zo staronemeckého ''heri''+''man'', čo znamená „bojovník“. Hermína teda znamená „bojovníčka“. Meniny na [[Slovensko|Slovensku]] má [[6. máj]]a. Najznámejšou predstaviteľkou tohto mena je Hermína Oberstgruppenführerová, ktorá je predovšetkým známa svojou morbídnou obezitou, schopnosťou skonzumovať akúkoľvek látku, ktorej objem je menší, než objem jej žalúdočného vaku a chronickou masturbáciou s telesami o polomeroch väčších, než je 25 cm.


[[Kategória:Krstné mená]]
[[Kategória:Krstné mená]]

Verzia z 21:19, 20. marec 2018

Hermína je ženské krstné meno. Pôvodne nemecké meno Hermann pochádza zo staronemeckého heri+man, čo znamená „bojovník“. Hermína teda znamená „bojovníčka“. Meniny na Slovensku6. mája. Najznámejšou predstaviteľkou tohto mena je Hermína Oberstgruppenführerová, ktorá je predovšetkým známa svojou morbídnou obezitou, schopnosťou skonzumovať akúkoľvek látku, ktorej objem je menší, než objem jej žalúdočného vaku a chronickou masturbáciou s telesami o polomeroch väčších, než je 25 cm.