Diskusia s redaktorom:Pulpmk

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Pulpmk. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 663 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: helix84


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Články[upraviť zdroj]

Vitam ťa vo Wikipédii Pulpmk. Oceňujem tvoju snahu pridávať nové heslá, pozri si ale prosím a prečítaj napríklad príručku, vyvaruj sa chýb a prečítaj si aj toto. Smaž sa hlavne prosím písať trocha obšírnejšie, nie jednovetové články:) Ak ti niečo nie je jasné, radšej sa pýtaj. Veľa zdaru. --Bubamara 14:48, 3 jún 2006 (UTC)

Ako hovorí Buba, smaž sa písať obšírnejšie :) - svoje články ešte stále môžeš rozšíriť. helix84 19:15, 4 jún 2006 (UTC)

Automobilové preteky Le Mans[upraviť zdroj]

Ahoj Pulpmk. Tiež sa pripájam k uvítaniu. Vymazal som tvoj článok Automobilové preteky Le Mans, pretože už tu taký článok máme, iba pod iným názvom 24 hodín Le Mans. Je dobré, keď si v budúcnosti zistíš, či už na tému, ktorej sa chceš venovať niečo náhodou neexistuje. Veľa zdaru ti praje --Jano spoza mláky 15:18, 3 jún 2006 (UTC)

Ahoj Pulpmk. Super clanky, ale akurat ta upozornim na 3 detaily - nemusis vkladat celu tabulku rucne tam kde je uz na to vytvorena sablona, napr. staci dat iba {{Audi}} a vytvori ti to tu celu dolnu tabulku s ich modelmi. Potom dalsi dolezity detail je, ze by bolo dobre do kazdeho clanku vzdy nezabudnut dat interwiki odkaz, cize napriklad [[en:Audi S4]], ktory ukazuje na anglicku alebo inu jazykovu stranku (staci len jedno prepojenie, zvysok urobia automaticky roboti). No a treti posledny detail, clanok by bolo vzdy dobre zaradit aspon do jednej kategorie, cize v tomto pripade napr. [[Kategória:Audi]]. Vdaka za super robotu a len tak dalej! :) Atomique 09:58, 6 jún 2006 (UTC)