Redaktor:Lalamor/pieskovisko

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Semkatutok Semkatutok je bájna krajina, o ktorej ste už možno počuli. Ak nie táto stránka Vám môže pomôcť dopočuť sa o tejto vzácnej rozprávkovej krajine.


Ak ste počuli slová o tom, že náhľad Semkatutok bola len výmyslom šialených Grékov, neverte tomu úplne. Atlantída totiž naozaj úplne nezanikla, funguje, ale sa len premenovala. Jej poloha je ťažko určiteľná. Bájny Herodotos tvrdil, že sa nachádzala v Grécku a zanikla, ale to bol omyl, alebo len fabulované klamstvo, ktorým chceli oklamať nepriateľa.


Jej skutočná poloha je na Slovensku. Áno presne u nás sa nachádza táto rozprávková krajina. Jej hlavným mestom je Mrtetutok. Jej zriadenie je anarchia na čele s prezidentom, ktorý sa tvári, ako vládca, ale nie je to tak.


O tejto krajine Semkatutok písal vo svojich cestopisoch už slávny cestovateľ Robinson Crusoe, ale jeho kniha bola zničená, aby nepreradil jeho polohu. No nám sa vďaka tajným informáciám s Wikileaks podarilo dostať k absolútnej šokujúcej pravde, kde sa táto krajina nachádza. Verím, že táto stránka o tejto krajine Semkatutok Vás zaujme a nebude čoskoro zakázaná, lebo Vám odhalí veľké tajomstvá.



Odporúčam ju ako miesto dobrodružných vychádzok, kde sa človek nikdy nenudí. Ak ju raz navštívite, zážitky budete mať na celý život, to je zaručené. V tejto krajine nuda nie je možná Semkatutok