Redaktor:Luisdemark/pieskovisko

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

LUISDEMARK, vlastným menom Lukáš Vávra, sa narodil v roku 1993 v Banskej Bystrici. Ako 13 ročný chlapec sa dostal k DJingu, ktorý ho zaujal natoľko, že sa mu začal aktívne venovať. Najskôr DJing vnímal ako svoje hobby, no postupom času, kedy sa v tomto remesle zdokonaľoval a zbieral skúsenosti, jeho hobby sa mu stalo aj zamestnaním. Jeho hudobné začiatky boli spojené so žánrom R&B, ktorým sa prezentoval a pôsobil v domácom prostredí Banskej Bystrice a okolia a neskôr aj ako rezident v jednom z popredných klubov v Bratislave. Neskôr svoje pôsobenie obohatil aj skúsenosťami zo zahraničia, kde sa predstavil na niekoľkých veľkých festivaloch Taliansku, Chorvátsku či Španielsku.



Po tvrdej práci a skúsenostiach zo zahraničia sa v roku 2011 dostal na pozíciu rezidentného DJa v poprednom klube na Slovensku, kde získal veľké množstvo cenných skúseností a kvalít, ktoré naplno začal využívať v roku 2014, kedy začal cestovať a vystupovať v kluboch po celom Slovensku, čím sa jeho kariéra rapídne posunula vpred.


V súčasnosti Luisdemark pôsobí a vystupuje v najväčších kluboch v Čechách, na Slovensku a počas leta aj na rôznych open air festivaloch doma aj v zahraničí, kde sa prezentuje svojim jedinečným štýlom hrania, v ktorom využíva svoje skúsenosti a kvality nadobudnoté v R&B žánri a kombinuje ich s housovými rytmami.

LUISDEMARK
DJ LuisDeMark
DJ LuisDeMark
Osobné informácie
Vlastné menoLukáš Vávra
Dátum narodenia21.máj 1993 (26 rokov)
Miesto narodeniaBanská Bystrica
Tvorba
ČinnosťMarketing Expert
ŠtýlHouse Music, EDM, RnB, Tech House,
NástrojKlavír
Vydavateľstvo404records
Webstránkawww.luisdemark.com

Obsah


Sólové albumy[upraviť | upraviť zdroj]

Názov Detaily Ocenenie Predaj Najvyššia zaznamenaná pozícia v rebríčkoch
MY WAY Dátum vydania: 21. máj 2019

Vydavateľstvo: 404 Records Formát: CD, digitálny download

- - -

Single, remixy[upraviť | upraviť zdroj]

Single
  • "GOSH" 404records (2019)
  • "MY WAY" 404records (2019)


Referencie[upraviť | upraviť zdroj]

  1. [1] [1]
  2. [2]

Kategórie: