Šablóna:Klikacia mapa Ukrajiny

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie


Túto dokumentáciu [upraviť] [história] [obnoviť]
Dokumentácia Dokumentácia

Táto šablóna zobrazí klikaciu mapu pre oblasti Ukrajiny.

Šablóna: {{Klikacia mapa Ukrajiny}}

Parametre

Všetky parametre sú voliteľné.

oblasť alebo 1
Výber zvýraznenej oblasti. Ak nie je parameter použitý, bude zobrazená mapa bez zvýraznenia.
veľkosť
Uveďte veľkosť obrázka, predvolená hodnota je 250px.
vloženie
Ďalšie detaily formátovania (Pomoc:Obrázok#Voľby). Jednotlivé hodnoty musia byť oddelené šablónou {{!}}. Predvolená hodnota je center.
popis alebo Alt
Popis obrázku, ak nie je parameter použitý šablóna automaticky generuje text na názov stránky.

Príklad

{{Klikacia mapa Ukrajiny|Donecká|vloženie=náhľad{{!}}center|veľkosť=200px|popis=Klikacia mapa, zvýraznená časť Donecká}}

Volynská oblasťRivnenská oblasťŽytomyrská oblasťKyjevská oblasťČernihivská oblasťSumská oblasťPoltavská oblasťČerkaská oblasťVinnycká oblasťChmeľnycká oblasťTernopiľská oblasťČernovická oblasťIvanofrankivská oblasťZakarpatská oblasťĽvovská oblasťOdeská oblasťMykolajivská oblasťKirovohradská oblasťChersonská oblasťKrymLuhanská oblasťDnepropetrovská oblasťZáporožská oblasťDonecká oblasťCharkovská oblasť
Klikacia mapa, zvýraznená časť Donecká



Táto dokumentácia je spoločná pre viacero šablón, preto ju upravujte s ohľadom na všetky tieto šablóny, ktoré ju používajú.
Ak máte otázku k tejto šablóne, alebo potrebujete jej rozšírenie a neviete ho správne naformátovať, pýtajte sa v diskusii k šablóne. Pokiaľ je potrebné šablónu urgentne opraviť, obráťte sa na technickú podporu. Na testovanie šablóny môžete vytvoriť testy šablóny.