Šablóna:Klikacia mapa okresu Kirchdorf

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie


Túto dokumentáciu [upraviť] [história] [obnoviť]
Dokumentácia Dokumentácia

Táto šablóna zobrazí klikaciu mapu pre obce okresu Kirchdorf an der Krems.

Šablóna: {{Klikacia mapa okresu Kirchdorf}}

Parametre

Všetky parametre sú voliteľné.

obec alebo 1
Výber zvýraznenej oblasti. Ak nie je parameter použitý, bude zobrazená mapa bez zvýraznenia.
veľkosť
Uveďte veľkosť obrázka, predvolená hodnota je 250px.
vloženie
Ďalšie detaily formátovania (Pomoc:Obrázok#Voľby). Jednotlivé hodnoty musia byť oddelené šablónou {{!}}. Predvolená hodnota je center.
popis alebo Alt
Popis obrázku, ak nie je parameter použitý šablóna automaticky generuje text na názov stránky.

Príklad

{{Klikacia mapa okresu Kirchdorf|Roßleithen|vloženie=náhľad{{!}}center|veľkosť=200px|popis=Klikacia mapa, zvýraznená časť Roßleithen}}

EdlbachGrünburgHinterstoderInzersdorf im KremstalKirchdorf an der KremsKlaus an der PyhrnbahnKremsmünsterMicheldorf in OberösterreichMollnNußbachOberschlierbachPettenbachRied im TraunkreisRosenau am HengstpaßRoßleithenSankt PankrazSchlierbachSpital am PyhrnSteinbach am ZiehbergSteinbach an der SteyrVorderstoderWartberg an der KremsWindischgarstenHorné Rakúsko
Klikacia mapa, zvýraznená časť Roßleithen



Táto dokumentácia je spoločná pre viacero šablón, preto ju upravujte s ohľadom na všetky tieto šablóny, ktoré ju používajú.
Ak máte otázku k tejto šablóne, alebo potrebujete jej rozšírenie a neviete ho správne naformátovať, pýtajte sa v diskusii k šablóne. Pokiaľ je potrebné šablónu urgentne opraviť, obráťte sa na technickú podporu. Na testovanie šablóny môžete vytvoriť testy šablóny.