Šablóna:Nčk/Dokumentácia

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Šablóna sa pridáva na vrch diskusnej stránky článku, ktorý je nominovaný na Najlepší článok. V prípade, že ešte nie je vytvorená hlasovacia stránka tak šablóna poskytne odkaz na jej vytvorenie s preddefinovaným textom. Ak už hlasovacia stránka existuje, šablóna na ňu odkáže.

Použitia[upraviť zdroj]

Šablóna používa 3 nepovinné parametre:

Dva pomenované, ktoré sa používajú v prípade, že už existuje stará hlasovacia stránka alebo treba odkázať na úplne inú adresu.
Jeden nepomenovaný, používa sa v prípade, že je článok nominovaný opätovne.

Vo väčšine prípadov stačí použiť šablónu bez parametrov. Odkazuje na Wikipédia:Najlepšie články (kandidáti)/Nčk/Dokumentácia

{{Nčk}}

V prípade, že je potrebné rozlíšiť starú hlasovaciu stránku od novej, použije sa parameter "rozlišovač", ktorý za názov stránky pridá rozliľujúce slovo v zátvorkách, napríklad rok. Odkazuje na Wikipédia:Najlepšie články (kandidáti)/Nčk/Dokumentácia (2012)

{{Nčk|rozlišovač=2012}}

Vo veľmi špecifickom prípade je možné použiť parameter "celý_odkaz", ktorý úplne zmení adresu hlasovacej stránky. Odkazuje na Wikipédia:Najlepšie články (kandidáti)/Esperanto (2005) a Wikipédia:Najlepšie články (kandidáti)/Esperanto

{{Nčk|2|celý_odkaz=Esperanto (2005)}}
{{Nčk|celý_odkaz=Esperanto}}