Diskusia:ŠKP Bratislava (hádzaná ženy)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Dobry den,

som administrator stranok skp-bratislava.sk a nakolko by som chcel rozsirit wikipediu o informacie o nasom klube, skopiroval som informacie zo stranok do Wikipedie.

Pre overenie pripajam kontakt na manazerku klubu Renatu Marcinovu marcinova@skp-bratislava.sk a na administratora Milos Marcina administrator@skp-bratislava.sk. Sme manzelia a obaja pracujeme pre zensku zlozku SKP Bratislava. Vlastnikom stranok a domeny som ja Milos Marcina SK-NIC ID: MILO-0341.

Milos Marcina SKP Bratislava - zeny

Pozrite Wikipédia:OTRS. Vasiľ 08:45, 22. jún 2010 (UTC)[odpovedať]

Dobry den,

poslal som email s vyhlaseim o vlastnictve povodnych stranok http://skp-bratislava.sk/historia-klubu/ na permissions-sk@svgwikimedia.org no do dnesneho dna nebola stranka odblokovana. Taktiez som doplnil pre istotu do stranok == ŠKP Bratislava – hádzaná ženy ==


Oznam!
Do článku ŠKP Bratislava – hádzaná ženy si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

--SKP Bratislava - zeny 10:10, 28. jún 2010 (UTC) kde je jasne kto je vlastnikom stranok. Urobil som daco nekorektne? Dakujem[odpovedať]