Diskusia:Debbie Harryová

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

"...Narodila sa ... manzelom Harryovcom...". Asi to nejaky automat, ci niekto zle prelozil. V angl. verzii sa jasne pise, ze bola adoptovana. (Alebo sa to davno v primarnych zdrojoch opravilo a tu nie).

"Harry was born in Miami, Florida, and adopted at three months by Catherine (Peters) and Richard Smith Harry, gift shop proprietors in Hawthorne, New Jersey." Podobne v zdroji, na ktoru sa SK stranka odvolava ( Deborah Harry (I) - Biography. Internet Movie Database.): "Deborah Harry was born Angela Tremble on July 1, 1945 in Miami, Florida. At three months, she was adopted by Catherine (Peters) and Richard Smith Harry, and was raised in Hawthorne, New Jersey." --195.80.191.130 (diskusia) sa nepodpísal(a)

Ďakujeme!
Ďakujeme za Tvoj zásah. Wikipédia je wiki, takže každý môže ihneď upravovať skoro každý článok, čo občas prináša aj neželané úpravy. Ty si práve opravil(a) veľmi závažnú chybu. Budeme radi, ak sa zaregistruješ a staneš sa naším pravidelným redaktorom/redaktorkou. Môžeš si pozrieť prehľad editácie stránok alebo si vyskúšaj upravovanie článku nanečisto na našom pieskovisku. Noví prispievatelia sú vždy vítaní!

Kelovy (diskusia) 08:41, 20. máj 2016 (UTC)[odpovedať]