Diskusia:Kopanický rybník

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

O tajchu sú v nateraz dostupnej literatúre len kusé údaje. Pokúsil som sa dať dokopy čo najkomplexneší materiál, aj s opravami zjavných chýb uvedených v literatúre. Uznávam práce mojich predchodcov, ale články netvorím ako kompilát prečítaného. Údaje overujem priamo v teréne. Potreboval by som pomoc skúsenejšieho s vkladaním odkazov na fotografie a skeny z VikiMedia. Nejako mi to zatial neide...--Karsten (diskusia) sa nepodpísal(a)

Ahoj, vo Wikipédii by si mal uprednostňovať kompilát podľa literatúry (Wikipédia:Žiadny vlastný výskum), aj keď ja osobne napr. považujem za vhodné obohacovať text aj o rôzne postrehy, ktoré sa v literatúre bežne nenachádzajú. Čo sa týka obrázkov pozri Pomoc:Obrázok, prípadne sa opýtaj ak niečomu nerozumieš.--Pelex (diskusia) 14:32, 4. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]

OK , vyhodil som zmienku o vlasných výskumoch. Vo Wikimedia sa nachádzajú fotografie tajchov - pod heslom "tajch" a "tajchy" prsknem tam aj pár mojich záberov tajchov a ich častí (hrádza, výpustný systém, prepady a podobne. Chcel by som fotky konkrétnych tajchov prepojiť s konkrétnymi člankami o tomto tajchu. Neviem však ako.

jednu som Ti vložil do článku - takto :) --Kelovy (diskusia) 05:26, 5. apríl 2013 (UTC)[odpovedať]