Diskusia:Kresťanské spoločenstvo Milosť

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Je jasne, ze ten clanok je napisany clenom alebo aspon sympatizantom tohoto spolocenstva, urcite by mal byt upraveny... --147.32.111.206 (diskusia) sa nepodpísal(a)

Sympatizacia s tymto spolocenstvom nebrani v tvorbe alebo uprave clankov na wikipedii, pokial sa dodrzia vsetky ostatne pravidla, najma nestrannost a pod. Ale suhlasim, ze clanok je na upravu, zbytocne detailny a chybaju ine zdroje. --Magy357 14:46, 2. marec 2014 (UTC)[odpovedať]

Zlúčenie[upraviť zdroj]

Navrhujem zlúčiť tento článok s článkom Kresťanské spoločenstvá Slovenska, zdá sa, že ide o rovnakú cirkev. 09:10, 16. jún 2011 (UTC)

Článok je silne zaujatý v prospech KS Milosť a pokiaľ má wikipedia slúžiť ako dôveryhodný zdroj informácií, mal by byť upravený, resp. prepísaný. Odborná publikácia "Neocharizmatické hnutie na Slovensku: Analýza základných aspektov teológie a praxe Kresťanských spoločenstiev" ako aj ďalšie kratšie štúdie (pozri Rozmer 4/2014, 3/2014, 3/2011) a vedecké príspevky prezentované na medzinárodných konferencách Právnickej fakulty v Trnave a Katolíckej univerzity v Ružomberku sú nezávislými pojednaniami o činnosti a pôsobení tohto spoločenstva ako aj priebehu registračného procesu. Zdá sa nepochopiteľné, že žiadny z týchto prameňov, nebol autorom článku konzultovaný.


Myslím si, že príspevky, ktoré odzneli na Katolíckej univerzite a v cirkevných časopisoch nie sú nezaujaté. Postoj súdu sa môže považovať za nezaujatý omnoho viac, ako názory cirkvených predstaviteľov, ktorí nesúhlasia s teológiou daného spoločenstva.