Diskusia:Schiedel

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Dobry den,

dostal som upozornenie, ze sa jedna o reklamu. Cielom tejto stranky je iba uviest slovensku jayzkovu mutaciu pre spolocnost Schiedel. Jedna sa prevazne o preklad z ceskej a anglickej stranky. Ak bola ceska stranka priechodna, nevidim dovod na zmazanie slovenskej. Pre istotu som odstranil informacie o produktoch - ktore vsak na ceskej napr. su.

Ak by trebalo este nejaku upravu aby bola stranka v poriadku, poprosim o detaily.

Vdaka--Ecakewiki (diskusia) sa nepodpísal(a)

Aktuálna verzia článku je spravená štýlom propagujúcim firmu (reklama). Wikipédia nie je miesto na takéto účely! Správny článok by mal vyzerať takto (napr. LG Electronics). A prosím zatiaľ z článku nemaž hornú šablónu.

Navrhujem aby sa aj ostatný redaktori vyjadrili čo si o článku v tejto podobe myslia. --Japonský-bonsaj (diskusia) 14:08, 5. september 2014 (UTC)[odpovedať]

Pozeral som aj clanok LG a vlke rozdiely nevidim. Akurat je mozne este pridat logo a obrazok. Clanok popisuje najma celosvetovu spolocnost Schiedel AG a jeho zmaeranie. Prosim potom o vyjadrenie, v akej podobe by mohla stranka ostat zverejnena.--Ecakewiki (diskusia) sa nepodpísal(a)

Firma ecake, s. r. o. [1] robí evidentne Schiedel-u PR kampaň. To je proti princípom wiki. Vasiľ (diskusia) 15:14, 6. september 2014 (UTC)[odpovedať]