Diskusia:Stanica Žilina-Záriečie

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Týmto vyhlasujem, že som jediným autorom resp. držiteľom autorských práv diela publikovaného na www.stanica.sk/historia

Týmto udeľujem časovo neobmedzené, bezodplatné, nevýlučné právo (tzn. aj mimo Wikipédiu) upravovať text umiestnený na http://sk.wikipedia.org/wiki/Stanica_%C5%BDilina-Z%C3%A1rie%C4%8Die, ktorého som autorom. Bol som oboznámený a súhlasím s tým, že text môže byť následne menený, upravovaný, presúvaný, rozšírený, zmazaný alebo skombinovaný ďalšími používateľmi Wikipédie. Chápem, že ohľadne príspevkov do Wikipédie nie je možné požadovať žiadnu záruku týkajúcu sa dostupnosti do nasledujúcej úpravy alebo odstránenia.

Udeľujem nadácii Wikimedia Foundation časovo neobmedzené, bezodplatné, nevýlučné právo a licenciu zverejňovať text pred alebo po vyššie spomenutých úpravách za podmienok stanovaných v GNU Free Documentation License (GFDL) a za podmienok Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.

s pozdravom -- Robert Blasko Stanica / Truc spherique www.stanica.sk

Pozrite si prosím článok Wikipédia:Publikácia diela predtým publikovaného mimo Wikipédie. Je potrebné poslať overovací e-mail. Povolenie umiestnené vami (resp. redaktorom Flexaret77) nie je postačujúce.--Pelex (diskusia) 15:10, 17. máj 2012 (UTC)[odpovedať]