Diskusia:Talker

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
  • Smiem vedieť prečo moja polhodinová až hodinová práca má byť zmazaná??? marzo2k 00:41, 23. február 2009 (UTC)
  • Akozto davny nastevnik talkerov som mal tu potrebu po tom co som zistil, ze tu nieje nic o talkeri nieco napisat a kedze toho moc neni v Slovencine, tak som skusil aspon toto pre zaciatok vypustit na SK wiki. Ale vidim, ze moja zaciatocnicka snaha sa vazne ceni a rovno do kosa ide. --Marzo2k 00:46, 23. február 2009 (UTC)

Nauč sa po slovensky. Potom sa prípadne vráť. Bronto 00:48, 23. február 2009 (UTC)[odpovedať]

  • Napríklad aj kvôli touto: Prvý talker bol podobný MUDs, s najviac z komplexných herných strojov zvlečených preč.. Niekedy je lepšie začať odznova, ako nechať Alchýmiu. V histórii všetko ostalo, môžeš sa k textu vrátiť a dať mu čitateľnú podobu. --–Bubamara 00:50, 23. február 2009 (UTC)[odpovedať]
  • Co tym chces povedat? Ze ja neviem po slovensky alebo co? Ak si myslis, ze si lepsi tak budiz, rob si to ty. Ja som to spravil, len z dovodu, ze pred rokmi to bolo jedno z miest kam som sa na nete zastavil. A hentu pasaz som prekladal z anglictiny a presne som nevedel ako to doslovne prelozit. Anglictina mi az tak dobre nejde a neni to moja najlepsia stranka. Marzo2k 00:55, 23. február 2009 (UTC)
  • Budis, ked si myslis, ze si master sportu, tak si to rob sam, moja ucta Marzo2k 00:57, 23. február 2009 (UTC)

Ja mu nebránim to prerobiť. Bronto 01:08, 23. február 2009 (UTC)[odpovedať]

  • Keby to bolo na českej wiki omnoho lahšie by sa to prekladalo ;-) k tomu by mi nebolo ani potreba velka znalost slovenciny. Mal som v plane pomazat moje prispevky pridane u vsetkych ostatnych stranok, ale kedze neviem ako to mazat, nechavam to tam....

a btw. stacilo napisat a nie niekoho urazat demenciou... marzo2k

  • Ja som na zaciatku premyslal, ze bych to napisal vsetko vlastnymi slovami, ale nechcel som byt zly, tak som sa pokusal niektore pasaze prelozit z ENG wiki, ale ako vidno dostalo to svoje reakcie.. Ja to skusim este trocha poopravovat cez tyzden, mam toho vela na robote a toto bola len taka mala bokonvka na relax.. trocha mi to nevydalo ^_^ marzo2k 01:29, 23. február 2009 (UTC)

zoznam ?[upraviť zdroj]

Zišla by sa tabuľka známych talkerov ( a ich vlastností ). Okrem Atlantisu ich bude celosvetovo asi viac , s odlišnými vlastnosťami ( features ).