Diskusia:Taroky

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Ospravedlňujem sa, neuvedomil som si, že by mohlo ísť o porušenie autorských práv. Autorom stránky som poslal žiadosť o povolenie zverejnenia prekladu. Keďže ide o pravidlá, je diskutabilné, nakoľko sa ich týka autorskoprávna ochrana. Len čo mi odpovedia, dám Vám vedieť, čo mi odpovedali. Zdravi O.T.M.-- Otm

  • Ahoj, pravidlá ako také nie sú asi chránené autorskými právami, ale konkrétna formulácia textu určite ano, aj vo verzii prekladu. Z autorovho zvolenia musí byť jednoznačné, že povoľuje pokrytie licenciou GFDL. Pozri tiež Wikipédia:Autorské práva.
    P.S. Podpísať sa môžeš automaticky, ak v editovacom okne stlačíš na nástrojovej lište druhé tlačítko sprava, ktoré vyzerá ako počarbané... alebo vložíš priamo značky --~~~~. --AtonX 13:44, 18 október 2005 (UTC)
  • Od autora pravidiel prostredníctvom jeho syna som získal povolenie na uverejnenie prekladu. Mailom Ti prepošlem jeho e-mail -- Otm
    • Ahoj, veď to nie je pre mňa, kľudne ten mail skopíruj sem na diskusnú stránku (alebo podstránku), nech tu ostane ako doklad. --AtonX 07:58, 24 október 2005 (UTC)