Diskusia:Záhor

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Prečo niekto z tohto článku vymazal erb a ostatné obrázky? Bol to vandal alebo tie obrázky porušovali autorské práva? MisoH@diskprís 21:29, 19 september 2006 (UTC)

  • Bol pri obrázkoch uvedený zdroj a licencia? A bolo pri erbe uvedené povolenie od obce? Ak nie, tak to tam nemá čo hľadať. Žiaľ... Rôzne weby s info o obciach a podobne majú erby na stránkach a nikomu to nevadí. Nuž ale my chceme a budeme dodržiavať zákony :) Obrázok síce ešte vymazaný nebol, ale žiadne povolenie pri ňom nie je, takže asi vymazaný bude. Abdull 21:35, 19 september 2006 (UTC)
  • Vďaka za info, nevedel som, že je na to aj zákon (na ten súhlas o zobrazení erbu). MisoH@diskprís 07:13, 21 september 2006 (UTC)

Re:akcia[upraviť zdroj]

  • Keďže milý Admin s rozlíšením, či nickom alebo čo je to za názov - Matros - mažeš vo veľkom moje príspevky - odvolávajúc sa na zákony o licenciách... mohol by si si aj Ty upraviť vo svojom ctenom profile gramatickú chybu v čísle pätnásť... aj neznalosť gramatiky neospravedlňuje - nielen zákonov - a keďže si už raz správcom, tak by sa patrilo ovládať svoju rodnú reč bezchybne... Michal Ondo@diskprís 23:59, 22 september 2006 (GMT+1) (@ keď už zákony - tak nech platia pre všetkých rovnako...) :-)))