Diskusia:Zoznam významných matematikov

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Ahoj Brona!

Tesi ma ze sa venujes matike! :)

Pozri odkaz v kategorii! Cez filozofov sa tam uz dostalo aj par matikov D'Alembert, Bernays a dostanu sa aj dalsi ako budem doplnat dalsie pismekna :) Liso 15:30, 1 Aug 2004 (UTC)

pozri http://sk.wikipedia.org/w/wiki.phtml?title=Špeciálne:Whatlinkshere&target=Matematici tam najdes viac :) Liso 21:17, 2 Aug 2004 (UTC)

Liso, mne sa nezda velmi dobre pridat tuto linku priamo do clanku. Kazdy si na to moze kliknut na bocnej liste, ozvlast, ked bude prelozena do slovenciny. Snazim sa postupne pridat do zoznamu vsetkych, o ktorych viem zistit, ze mali nejaky vyznamny prinos do matematiky. Brona 00:59, 11 Aug 2004 (UTC)

OK. :) Ved preto sa pytam v krcme , ze si uvedomujem mozne vyhrady :) Ako pokus o napravu ber odo mna, ze som Ti prihodil robotu... :-))) (prihodil som par matikov na ktorych mena som si spomenul pri listovani anglickym zoznamom ;) Liso 08:01, 11 Aug 2004 (UTC)

Na stranke matematickeho ustavu SAV som nasla on-line verziu publikacie a Matematici, fyzici a astronómovia na Slovensku II, ktoru vydala Jednota slovenských matematikov a fyzikov v roku 1999 a ktora obsahuje zivotopisy osobnosti posobiacich na Slovensku. Asi by sme mali casom niektorych z nich uviest tiez, ked uz sme slovenska Wikipedia. Brona 00:15, 16 Aug 2004 (UTC)

Jednoznacne suhlasim! :) FILIT uvadza aj slovenskych filozofov a som tomu uprimne rad! :) Liso 06:30, 16 Aug 2004 (UTC)

Ahojte som na Wiki novy. Chcel som prispiet clankom o Karlovi Mengerovi. Nicmenej som zistil ze uz tu ma stranku jeho menovec (a dokonca otec) teoretik ekonomie. Ako sa takato, asi nie velmi ziredkava, duplicita riesi ? --PeTaK 11:39, 3 Mar 2005 (UTC)