Diskusia ku kategórii:Náboženstvo

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Existuje kategória Náboženstvo a teológia, ktorá je dosť plná. Helix, keď už si vytvoril novú, bolo by dobre to nejako upratať. --Jano spoza mláky 20:09, 15 jún 2005 (UTC)

Hmm, mas pravdu, existuje. Ani za nic som ho nemohol najst. Preto som ho vytvoril. Ale upratat to neviem, mna tato tematika nejako neinteresuje. Dokonca mi je divne aj zaradenie -- odkedy je Náboženstvo veda? Narážam na zaradenie Kategória:Náboženstvo a teológia do Kategória:Spoločenské vedy. helix84 20:24, 15 jún 2005 (UTC)

Suhlasím s tebou, preto si myslím, že by to bolo treba upratať. Nevadí, keď nie ty, niekto sa do toho určite raz pustí. --Jano spoza mláky 20:36, 15 jún 2005 (UTC)

Nábožensto nie je veda, teológia je. Teológia sa ale väčšinou vníma ako súčasť kreťanstva. Tá kategória Kategória:Náboženstvo a teológia nie je celkom šťastná a bolo by ju asi treba rozdeliť - je tam ale dosť článkov. Teraz ale by bolo vhodnejšie vsunúť ten judaizmus do tejto kategórie - nech je to pokope. --LacoR 20:42, 15 jún 2005 (UTC)