Diskusia s redaktorom:195.49.189.115

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Tip!

Ďakujeme za Tvoje príspevky do Wikipédie. Ak prispievaš pomocou záložky Upraviť zdroj, chceme Ťa poprosiť, aby si skôr než článok uložíš, používal/a tlačidlo Zobraziť náhľad, ktoré je umiestnené hneď vedľa tlačidla Publikovať zmeny. Umožní Ti vidieť výsledok Tvojich úprav a korigovať ich ešte pred tým, než sa uložia do systému.

Ak prispievaš pomocou vizuálneho editora (záložka Upraviť), nepoužívaj tlačidlo Zverejniť zmeny po každej drobnej úprave – výslednú podobu článku vidíš v editore priebežne.

Opakovaným drobným opravovaním a ukladaním článku totiž vytváraš veľké množstvo verzií, ktoré zaťažujú servery Wikipédie a zneprehľadňujú nám kontrolu posledných úprav. Ďakujeme.

-- Mercy (|) 11:00, 7. júl 2009 (UTC)[odpovedať]

Kategorizácia[upraviť zdroj]

Zdravím. Vidím, že ste pridali kategóriu:Rusíni na Slovensku do viacerých článkov. Takéto tvrdenie by však potrebovalo uviesť zdroj, z ktorého ste uvedenú informáciu čerpali. Vasiľ 15:17, 27. január 2010 (UTC)[odpovedať]

  • Zdravim. Zdroj coho ? Ze dany clovek je Rusin ?--195.49.189.115 (diskusia) sa nepodpísal(a)
    • Ano, zdroj toho že je Rusín. Vasiľ 16:31, 6. február 2010 (UTC)[odpovedať]
      • Nerozumiem. Premisy sa nedokazuju. Su dane. Nemozno dokazovat napr. ze arcibiskup Tkac je katolik alebo ze Bela Bugar je Madar. Wikipedia je zalozena na informaciach ludi, ktori sa v danej oblasti vyznaju. Viem, ze kontrola je potrebna, ale tu to nie je namieste.
Oznam!
Do článku Samopal si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.