Diskusia s redaktorom:Boris Kubík

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Mapa Štrby[upraviť zdroj]

Ahoj Batman007. Ako si nafotil tú mapu, keďže v licencii uvádzaš, že je to tvoje vlastné dielo a si držiteľom autorských práv? --–Bubamara 11:37, 19. február 2010 (UTC)[odpovedať]

Infobox + podpis[upraviť zdroj]

Cudlík na podpis

Ahoj Boris, už som dorobila aj dokumentáciu k tomu infoboxu, čo som včera spomínala. Ešte jeden typ. Neviem ako sa podpisuješ, keďže sa na Tvoj podpis nedá kliknúť. Rýchlo a jednoducho sa podpíšeš, keď klikneš na 10. tlačítko, ktoré je nad úpravovým oknom (to s tou vlnovkou); podpíše Ťa to automaticky. --Amonet 19:28, 1. apríl 2010 (UTC)[odpovedať]

erb obce Strba[upraviť zdroj]

Ahoj, vdaka, ze si vybavil povolenie od obce na pouzitie erbu na sk.wiki, ale co hlavne potrebujeme je slobodna licencia od autora vyobrazenia. Tento erb obce mi nepride ako tvoje vlastne dielo /ze si to kreslil ty/, ale ze si to niekde stiahol z internetu. Ak sa mylim tak prepac a nahraj prosim racej vektorovu verziu, alebo obrazok vo vacsom rozliseni. Ak sa nemylim, tak bude musiet byt obrazok zmazany. Pripadne je este moznost priamo od obce ziskat zdrojak/obrazok vo vacsom rozliseni so slobodnou licenciou od autora/drzitela autorskych prav. —Kandy Talbot 17:51, 12. apríl 2010 (UTC)[odpovedať]

Zúčastni sa 2. slovenskej WikiKonferencie, 9.12. v Žiline[upraviť zdroj]

Ahoj Boris Kubík!

Už onedlho, 9. decembra, sa v Žiline uskutoční wiki stretnutie roka – 2. slovenská WikiKonferencia! Ako kolegu Wikipediána ťa pozývame na toto výnimočné stretnutie, na ktoré komunita čakala dlhé 2 roky!

Práve finalizujeme program, tešiť sa môžeš na prehľad úspešných projektov, inšpiráciu do budúcnosti aj noviny z celosvetového hnutia Wikimédia.

Tiež pripomíname, že v prihláške môžeš požiadať o cestovné štipendium (a členstvo vo Wikimedii SK, čo je podmienkou pre udelenie štipendia, ti môžeme schváliť priamo počas WikiKonferencie).

Ďalšie informácie a prihláška: http://wikikonferencia2017.wikimedia.sk/

PS: WikiKonferencia je súčasťou OSSConf, konferencie o otvorenom softvéri a hardvéri, čiže jednou návštevou zažiješ rovno 2 konferencie!

Za organizačný tím, KuboF Hromoslav, 5. december 2017

WikiOnTheRoad: Levoča[upraviť zdroj]

Ahoj,

spolu s Jetamom2 cestujeme po Slovensku v rámci projektu WikiOnTheRoad. V auguste 18. a 19. sa v Levoči uskutoční prvý zo série plánovaných WikiEditov tohto projektu. Ten sa zameriava na tvorbu článkov o rôznych menej známych regiónoch alebo menších mestách Slovenska. Chceme aby v rámci tohto projektu písali o svojom meste, kraji a regióne ľudia, ktorí v ňom žijú a región, mesto či kraj, dobre poznajú. Tento projekt si zároveň kladie za cieľ pomôcť skvalitniť prácu redaktorov, ktorí sa Wikipédii venujú a zároveň získať nových, ktorí by vo Wikipédii a ďalších Wikiprojektoch mohli nájsť záľubu.

Naša prvá zastávka bude Levoča a postupne budeme navštevovať ďalšie mestá na Slovensku. Chceme Ťa na túto udalosť pozvať. Samozrejme strava a prípadné cestovné náklady Ti môžeme spätne preplatiť.

Projektová stránka: https://sk.wikipedia.org/wiki/Wikip%C3%A9dia:WikiOnTheRoad Prvá zastávka: https://sk.wikipedia.org/wiki/Wikip%C3%A9dia:WikiOnTheRoad/Levo%C4%8Da Facebook udalosť: https://www.facebook.com/events/2081292628855193/

Na záver Ťa chcem poprosiť, zdieľaj informácie o tomto projekte medzi svojimi známymi a priateľmi, rodinou a kolegami z redaktorskej komunity, aby sa o projekte dozvedelo čo najviac ľudí.

Ďakujem.

Akdar (diskusia) 14:25, 26. júl 2018 (UTC)[odpovedať]