Diskusia s redaktorom:Palica/Archív (Jul 2006 - Dec 2006)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Romanian Wikipedia bot flag removed[upraviť zdroj]

The Romanian community decided to remove the bot flag for your bot PalicaBOT because it has not been used for some time. If you want to run back the bot sometime please re-request the bot flag approval at requests for robots. -Romihaitza 08:22, 8 July 2006 (UTC)

ok, but I don't understand this decision. I'm not planning on running a different bot software and just because I'm running the bot in mode where it only updates two wikipedias (the home and one with most articles / --limittwo switch) it didn't update ro.wiki in a long time, but I still run the bot on a regular basis and I cannot guarantee you that I will not update ro.wiki - so if I make some bot edits with a now non-bot account PalicaBOT I'm sorry for that (not really :). --Palica@diskprís 17:24, 8 júl 2006 (UTC)

Kategorizácia[upraviť zdroj]

Ahoj slniečko, dopracovala som sa až k tvojmu návrhu na kategorizácie článkov a len som chcela podotknúť, že Dewey Decimal Classification sa bežne používa aj v slovenských knižniciach (ako sa mi podarilo zistiť podľa mojich chabých znalostí angličtiny), volá sa to Medzinárodné desatinné triedenie (MDT) a podľa mňa je to pomerne veľmi dobre prepracovaný systém. Iste by sa dalo z neho vychádzať a človek nie je nútený vymýšľať nové systémy, stačí len prispôsobiť to, čo už je :-) Vo svojej podstate sa totiž každé nové triedenie aj tak zvykne okľukou vrátiť k niečomu podobnému ako MDT Lady Rowena 10:12, 20 júl 2006 (UTC)

dakujem slniecko :), kategorizacia na sk.wiki sa tak nejako sama utvara (mozno teraz niekomu krivdim, prepac Atomi, Bronto, Adrian ...), len ja teraz nemam vobec cas na wiki, co ma velmi mrzi. Ale kludne ak budes chciet pomoct s kategorizaciou tak sa prosim neboj opytat aspon tychto troch "wikiblaznov" v tom najlepsom slova zmysle urcite ti poradia ze co a ako. S pozdravom --Palica@diskprís 13:51, 21 júl 2006 (UTC)

en:User:Palica is blocked on en wiki[upraviť zdroj]

The above mentioned account is blocked for possibly being an unauthorized bot. If you would like to run bot on the en wiki in the future please request permission at en:Wikipedia:Bots/Requests for approval. Many thanks. --Winhunter 01:15, 10 september 2006 (UTC)