Diskusia s redaktorom:Timkovic

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Potopa sveta[upraviť zdroj]

Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment v článku Potopa sveta fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--Pelex 16:41, 23. november 2009 (UTC)[odpovedať]

Reakcia na odkaz sefredaktora: Tento prispevok sefredaktora Wikipedie ukazuje fakt absolutnej subjektivnosti obsahu celej slovenskej verzie Wikipedie. A ton prispevku dokazuje vysoke IQ prispievatela.--Timkovic (diskusia) sa nepodpísal(a)

Citujem: Potopa začala preborením prakontinentu Pangey, výbuchom vodného plynu vytvoreného pri styku morskej vody a žeravej magmy a následným puknutím prakontinentu na sedem dnešných svetadielov. Nehľadiac na to, že potopa je mytologická vec, tak pliesť do toho vedecké paleogeografické termíny je neodôvodnené. Necitujete ani žiadne zdroje, čo vášmu príspevku tiež nedodáva na dôveryhodnosti.--Pelex 07:28, 30. júl 2010 (UTC)[odpovedať]