Diskusia s redaktorom:Tomas stasko

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Oznam!
Zistili sme, že používaš Wikipédiu na reklamu alebo propagáciu. Wikipédia nie je priestorom na takéto účely! Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie budeme nútení zablokovať Ti redaktorský prístup do Wikipédie. Ďakujeme.

--Wookie (diskusia) 23:31, 13. júl 2014 (UTC)[odpovedať]

Zdravím. Články Kinesiotaping a Kenzo Kase sú bez pochybností „Zjavná reklama: Stránky, ktoré slúžia na zjavnú propagáciu alebo reklamu, a ktoré by si vyžadovali značné prepracovanie, aby vznikol neutrálny encyklopedický článok.“ Oba články navyše nespĺňajú viacero základných podmienok, napríklad Wikipédia:Spoľahlivé zdroje (sú uvedené len odkazy na predajné stránky firmy), nestrannosť atď. Pokiaľ považuješ danú terapeutickú pomôcku za dostatočne významnú, aby o nej bol článok, muselo by to potvrdiť viacero nezávislých a odborných zdrojov a rozhodne by článok nesmel odkazovať na predajnú stránku. Veľa šťastia! --Magy357 23:55, 13. júl 2014 (UTC)[odpovedať]

Som vďačný, že mi to niekto vysvetlil ako to funguje. No stačilo pridať iné zdroje, ak by sa ti to zdalo ako propagácia. Mimochodom kinesiotaping je termín pod ochrannou známkou, vďaka tomu že to dr. Kase vymyslel a nechal si to označiť. Ostatné značky (o ktorých zdroje si ma žiadal) porušujú pravidlá, ktoré mi tu vyhadzuješ. Samozrejme nič v zlom, ale túto tématiku nemáš naštudovanú. Dôvod prečo som vytvoril stránku o dr. Kase je, že ten človek si zaslúži byť v povedomý, aby ľudia vedeli kto vymyslel túto metódu. ostatné zdroje si buď vymyslia meno, ale spomenú neurčitú formulku japonský chiropraktik --Tomas stasko (diskusia) sa nepodpísal(a)
Je zodpovednosťou redaktora, ktorý článok vytvára, v ňom uviesť spoľahlivé zdroje. Nie čakať od iných, aby tak urobili. Trochu som si oťukol tú zázračnú terapiu. Nenašiel som žiaden serióznejší medicínsky zdroj, ktorý by definitívne potvrdil účinnosť, všetky sa viac-menej zhodujú na tom, že je to najmä o placebo efekte. To, že si p. Kase niečo dal ochrániť ochrannou známkou ešte nedokazuje významnosť. Ochrannú známku môže mať aj výrobca ponožiek. Ak si to ten človek zaslúži, aby sa o ňom vedelo, musí sa jeho významnosť doložiť nezávislými zdrojmi, nie tým, že bude na Wikipédii a potom sa tým oháňať "je významný, lebo je aj na Wikipédii". Mimochodom, stačí písať reakcie tu, nemusíš ju kopírovať aj na moju diskusiu. --Magy357 00:49, 14. júl 2014 (UTC)[odpovedať]

Oukey, zdá sa mi, že vidíš do tejto problematiky lepšie. Len v dobrom ti poradím, je na tebe či to príjmeš, dávaj si pozor aby si nemyslel, že vieš o všetkom najlepšie. Všadebolov je dosť. Pozeral som si tvoje články, sú fajn, máš potenciál, tak sa nezabrzdi egom. Veľa zdaru --87.197.188.64 (diskusia) sa nepodpísal(a)