Diskusia s redaktorom:Tttttt67

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Varovanie!
Prestaň, prosím, pridávať do Wikipédie nezmysly, považujeme to za vandalizmus. Úpravy si môžeš vyskúšať na pieskovisku. Ak neprestaneš poškodzovať Wikipédiu, zablokujeme Ti možnosť úprav. Ďakujeme za pochopenie.

--ILoveJuice (diskusia) 19:45, 19. jún 2016 (UTC)[odpovedať]

Nechcem pôsobiť ako vandal, pripúšťam, že mnou uvedená verzia histórie tej hry je iná ako bežná... Ale názov tej hry na Slovensku, my čo ju aktívne hrávame, používame Šúľaná a nie Holandsky bilaiard (tak sa to volá v Čechách) Takže s tým by som nesúhlasil. Ten prosím nechajte alebo celú stránku o HB zrušte... Ďakujem!

Keď si pridával text, tak si ho pridal za nasledovných podmienok: Uložením stránky neodvolateľne súhlasíte s uvoľnením svojho príspevku za podmienok Creative Commons Attribution-ShareAlike License 3.0 a GFDL. Súhlasíte, že používatelia tohto obsahu vás musia uviesť ako autora a to minimálne hyperodkazom alebo URL na článok do ktorého prispievate. Podrobnejšie informácie nájdete na stránke Podmienky použitia. --ILoveJuice (diskusia) 20:21, 19. jún 2016 (UTC)[odpovedať]

Tomu rozumiem, len nechápem prečo nemôže ten môj príspevok mať taký názov aký chcem. Alebo ako mám bez obvinenia z vandalizmu dosiahnuť, aby taký bol.

Lebo má mať hlavne správny názor. To, aký mu dáš názov ty, je irelevantné. Ak ja pomenujem stôl ako abrakadabra, tak sa nemôžem čudovať, že ho niekto premenuje na správny názov.--ILoveJuice (diskusia) 01:34, 20. jún 2016 (UTC)[odpovedať]