Madison Isemanová

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Madison Isemanová
v roku 2023
Narodenie 14. február 1997 (27 rokov)
Myrtle Beach, Južná Karolína, USA
Povolanieherečka
Roky pôsobenia2012 – súčasnosť

Madison Isemanová (* 14. február 1997, Myrtle Beach, Južná Karolína, USA) je americká herečka známa z filmovej série Jumanji, v ktorej v rokoch 2017 a 2019 stvárnila postavu Bethany Walker.

Detstvo[upraviť | upraviť zdroj]

Isemanová pochádza z Myrtle Beach v Južnej Karolíne a je dcérou Susan a Johna Isemanových.

Kariéra[upraviť | upraviť zdroj]

Isemanová začala svoju hereckú kariéru v roku 2012. Hosťovala v televíznom seriály Moderná rodina a viac priestoru dostala v televíznom seriály Still the King.

V roku 2017 získala jednu z vedľajších úloh vo filme Jumanji: Vitajte v džungli, pričom postavu Bethany Walker si zopakovala aj v druhej časti natočenej v roku 2019. V júni 2019 mal premiéru film Annabelle 3: Návrat, kde si zahrala jednu z hlavných postáv.

V roku 2020 si zahrala po boku Sydney Sweeney vo filme Nocturne. O rok neskôr, si zahrala dcéru Katherine Heiglovej vo filme Fear of Rain. V rovnakom roku účinkovala v televíznom seriály Viem, čo ste robili minulé leto. V máji 2023 mal premiéru film Knights of the Zodiac, kde stvárnila postavu Atheny.

Súkromný život[upraviť | upraviť zdroj]

V roku 2012 Isemanová odcestovala na hudobno-misijný výlet do Kene na dva týždne. Od augusta 2013 pôsobila v Myrtle Beach v rámci First United Methodist Church. Má mačku.

Iné projekty[upraviť | upraviť zdroj]

Externé odkazy[upraviť | upraviť zdroj]

Zdroj[upraviť | upraviť zdroj]

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku Madison Iseman na anglickej Wikipédii.