Redaktor:Bullopus

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Zdravým Vás a vítam Vás na mojej osobnej stránke!
Wikipédiu som už dlhý čas používal ako svoj zdroj pre zaujímavosti a rýchle informácie. Niekedy v roku 2015 som sa preto rozhodol, že by som mohol aj (aspoň raz za čas) niečím zaujímavým prispieť. Píšem hlavne články z oblasti chémie, farmakológie, medicíny a toxikológie, občas však aj z iných (najmä, ale nie len vedných) oblastí.
Dúfam, že moje články pomohli aspoň niekomu nájsť informácie, ktoré hľadal alebo, že sa z nich aspoň niekto dozvedel niečo zaujímavého. ;)

Môj mimowikipedický život[upraviť | upraviť zdroj]

Pochádzam zo stredného Slovenska, z Banskej Bystrice, kde aj momentálne žijem. Ako ste už zrejme pochopili podľa mojich článkov, chémia (a veda všeobecne) je moja veľká záľuba a to dokonca už od detsva. Okrem redigovania wikipédie sa vo voľnom čase (ktorého akosi nemám nikdy dostatok) venujem aj turistike a prechádzkam, občasnému hraniu videohrier a pozeraniu filmov a taktiež sa samozrejme starám o svoje rastlinky (najmä kaktusy). Okrem toho ešte aj rád fotím a to najmä prírodu a prírodné úkazy a taktiež rôzne scenérie a panorámy (aká pekná to vymoženosť ten foťák, človek si môže svoje spomienky zdokumentovať a zdigitalizovať a potom sa s nimi podeliť s ostatnými).

Kontakt[upraviť | upraviť zdroj]

Pokiaľ sa so mnou potrebujete spojiť:

alebo

Ocenenia[upraviť | upraviť zdroj]

Nasledovní redaktori si myslia, že tento redaktor je veľkým prínosom pre Wikipédiu: