Wikipédia:Najlepšie články (kandidáti)/Space Shuttle

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Space Shuttle[upraviť | upraviť zdroj]

Po pridaní nákresu od Eryn si myslím, že by tento článok už mohol patriť medzi najlepšie.

Diskusia[upraviť | upraviť zdroj]

Mam taky pocit, akoby sa tu hrala sutaz, kto navhne najviac najlepsich clankov a potom kto tu najrychlejsie odovzda svoje "za". Pred tym, nez tu niekto hodi svoje "za", mal by si clanok poriadne precitat a opravit pripadne chyby resp. odstranit nedostatky. Je tiez podla mojho nazoru nepripustne aby tu niekto dal "za", ale zaroven pise, ze treba urobit to a to, odtranit pravopisne chyby atd. Bud je za, alebo nie. V pripade, ze tam este vidi nedostatky mal by sa MINIMALNE zdrzat pokial sa tie neodstrania. Zda sa mi trochu divne, ze uz 5 redaktorov zahlasovalo "za", pricom dobra polovica clanku naobsahuje ani jeden wikilink. Pre neznalych, kriteria najlepsich clankov su mimochodom uvedene tu. Este by sme sa mali zamysliet nad tym ci nam tu ide o kvantitu alebo o kvalitu (to plati nie len o najlepsich clankoch). --Maros 17:01, 29 jún 2006 (UTC)

PS: O tom, ze to z vyssieuvedenych "za"-redaktorov nik poriadne necital svedcia "preklepy" ako "Discovery]]" alebo "čase T +50đnbsp;s sa znižuje" ktore som nasiel po vycerpavajucom prelistovani clanku (t.j. 10 s). --Maros 17:07, 29 jún 2006 (UTC)
Milujem tych, co frflu, ale nic neurobia. Ak si uz raz chybu nasiel, nemohol si ju opravit??? Trocha som to prelestil. Wek1 09:36, 30 jún 2006 (UTC)
Pred tym, nez take nieco so seba vypotis, tak sa laskavo zamysli. Tvoja reakcia je este o to absurdnejsia, ze si na chyby sam poukazal, ale neopravil. --Maros 10:36, 30 jún 2006 (UTC)
Pred tym, nez take nieco zo seba vypotis, tak sa laskavo zamysli. Tvoja reakcia je este o to absurdnejsia, ze si si nedal namahu pozriet sa, co som spravil. Wek1 12:35, 30 jún 2006 (UTC)
Na to je aj skoda odpovedat (najskor si to "ofrflal" a az potom (po upozorneni) upravil). Mozem ti iba odporucit prestat sa tu nezmyselne krutit, robis tu tym zo seba robis idiota.

--Maros 13:16, 30 jún 2006 (UTC)

Dakujem za odporucenie, je to vskutku od Teba pozorne. Wek1 23:02, 2 júl 2006 (UTC)

Ja som za to, aby tento článok patril medzi nejlepšie, ale vadí mi tam priveľké množstvo červených odkazov. Odkazy sú doslova na každú časť raketoplánu a niektoré sú podľa mňa úplne zbytočné - myslíte, že niekto niekedy bude písať článok "TACAN" alebo "rúra"? Tiež mi nejde do hlavy, že existujú odkazy na hlavný článok Space Shuttle Solid Rocket Booster a Space Shuttle External Tank, ale na Družicový stupeň nie. Mali by sa vytvoriť hlavné články na všetky tri základné časti raketoplánu, alebo, čo je podľa mňa lepšie, ani na jednu. Informácií o týchto častiach je tam predsa dosť tak na čo ešte vymýšľať nejaké hlavné články? --Eryn Blaireová 15:05, 2 júl 2006 (UTC) Zmenila som názor a tie tri články som vytvorila --Eryn Blaireová 13:33, 7. január 2007 (UTC)[odpovedať]

Za pokojne to stade vyhodte, aj mne sa to zda blbost v prekladanych clankoch otrocky preberat linky ktore aj tak nikto nikdy neurobi. Wek1 23:00, 2 júl 2006 (UTC)