Wikipédia:Najlepšie články (kandidáti)/Veľký tresk

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Veľký tresk[upraviť | upraviť zdroj]

Aj tento článok vznikol prekladom. Vďačíme za to redaktorovi MisoH. Dúfam, že budete so mnou súhlasiť, že patrí medzi to najlepšie na slovenskej wiki --Adrian 19:38, 15 mar 2005 (UTC)

Ja by som bol trochu zdržanlivejší. Nepochybne je to vynikajúci preklad, fakt dobrá práca, MisoH, gratulujem, výhradu mám k pár detailom, čo sa týka slovenských pojmov, sám si ich však ešte musím ujasniť. V kažom prípade článku na čitateľnosti vôbec neuberajú. Aby však patril k najlepším, chýbajú mi tam odkazy na ďalšie info: interné wiki články (nevadí, že by to bolo červené more) a takisto na externé. Myslím, že hoci je to detail, celkom mi to chýba. Tak, ma napadlo, že zatiaľ, čo tu píšem, som to tam mohol sám doplniť a bol by som spokojný :) --Bebe 21:42, 15 mar 2005 (UTC) Beriem späť, je to dobré, určite môže medzi tie najlepšie. Bebe@diskprís 20:13, 7 apr 2005 (UTC)

Ved som chcel aj ostatnym nieco nechat, nechcel som vsetko spravit sam :) Urcite ten clanok treba este poupravovat, teraz pozeram, ake clanky by som doplnil za cervene odkazy. Niektorymi slovenskymi vyrazmi som si ani ja nebol isty, no nemal som to s cim porovnat. Kazdopadne som rad, ze sa vam paci. MisoH


ok Liso@diskprís 19:27, 7 apr 2005 (UTC)