Zoznam častí seriálu Čarodejnice (8. séria)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Nasledujúci zoznam je zoznam častí 8. série seriálu Čarodejnice. Pozri aj celý Zoznam častí seriálu Čarodejnice.

Č. v
seriáli
Č. v
sérii
Pôvodný názov Slovenský názov Autor/i Réžisér Pôvodné uvedenie
157 1 Still Charmed and Kicking V zdraví a šťastí Brad Kern James L. Conway 25. september 2005

Všetci si myslia, že sú sestry mŕtve. V dome sa koná ich pohreb. Sestry sú však stále nažive, ale neustále si musia meniť podoby. Wyatt a Chris sú zo všetkého zmätení, a tak Phoebe prichádza s nápadom. Pred ostatnými budú každá používať už iba jednu podobu, nebudú sa stále meniť, a všetci príbuzní, vrátane detí, budú vidieť ich pravé podoby. Phoebe a Piper si užívajú nový život, no Paige sa stále nedokáže vyrovnať s volaním zverencov, ktoré sa prejavuje zvonením v jej hlave, keďže je stále napoly biele svetlo. Navyše sa opäť stretáva s démonom. Toho v poslednej chvíli zneškodňuje neznáma čarodejnica. Paige chce zistiť viac, ale jej sestry sú proti tomu, aby sa opäť dostali do starých známych problémov s démonmi.

158 2 Malice in Wonderland Alica v ríši znamení Brad Kern Mel Damski 2. október 2005

Sestry sa začínajú vžívať do svojich nových životov. Piper si chce urobiť pohodový deň, Phoebe flirtuje s Dexom a Paige sa chce stať policajtkou. Čoskoro sa však dostáva opäť k tej neznámej čarodejnici. Zisťuje, že sa volá Billie a je dobrá čarodejnica. Démon Haas tuší, že čarodejnice žijú, preto sa ich snaží vylákať, a to tak, že unáša teenagerov podľa rozprávky Alica v krajine zázrakov. Unáša deti, ktoré sa volajú na A, a láka ich do králičej nory. Dúfa, že to dá sestry Halliwellové do pohybu. Netuší však, že tie teraz spolupracujú s mladou čarodejnicou Billie, ktorá im pri boji pomôže.

159 3 Run, Piper, Run Piper beží o život Cameron Litvack Derek Johansen 9. október 2005

Sestry majú stále zmenené identity a vydávajú sa za svoje sesternice. Paige učí neskúsenú Billie novým kúzlam. Phoebe sa stále zbližuje s Dexom, ale má víziu,v ktorej dochádza k zemetraseniu a všetky výtvory umelca Dexa sú zničené. Tomu sa teraz snaží zabrániť. Piper zisťuje, že si nevybrala práve najlepšiu podobu, keďže je zatknutá. Ako sa ukazuje, má podobu vrahyne Mayi, a polícia si teda myslí, že je to ona. Paige a Phoebe nájdu pravú Mayu, aby ju strčili do väzenia miesto Piper. Ukazuje sa však, že ani Maya nie je pravou vrahyňou a je obvinená neprávom. Musia teda nájsť pravého vraha a prinútiť ho k priznaniu.

160 4 Desperate Housewitches Zúfalé čarodejnice Jeannine Renshaw Jon Paré 16. október 2005

Wyatt má mať v škôlke predstavenie a Piper mu má ušiť kostým. Ten však nie je práve podarený, a Wyatt sa za neho hanbí. Jedna z mamičiek sa začína o Wyatta prehnane zaujímať a kritizuje Piper, ktorá má identitu Jenny, Wyattovej tety. Piper je na ňu naštvaná, no ani len netuší, že je to démonka a má s Wyattom temný plán. Chce ho priviesť do magickej školy, ktorú obsadili démoni, a s jeho pomocou chce oživiť starý zdroj. Než to však sestry zisťujú, je neskoro. Zdroj je nažive. Dokážu ho sestry znova zničiť?

161 5 Rewitched Začarované Rob Wright John Kretchmer 23. október 2005

O sestry sa zaujíma agent Muphy. Pomaly sa dostáva k ich tajomstvu. Billie sa dostáva do problému s démonom a navyše na Phoebe a Dexa používa neuvážene kúzlo lásky. Phoebe a Dex sa pod vplyvom kúzla hneď zosobášia. Sestrám sa životy pod inou identitou stále viac komplikujú, a tak sa zhodnú na tom, že s tým musia skoncovať a vrátiť sa k svojim životom. Nebude to ale také jednoduché, keďže všetci ich považujú za mŕtve. Obracajú sa teda na agenta Murphyho. Ponúkajú mu partnerstvo ak im pomôže vyriešiť tento problém. Murphy teda vyhlasuje, že sestry pracovali pre políciu na tajnom prípade, a pre národnú bezpečnosť sa vydávali za mŕtve. Tejto verzii všetci uveria, a tak sú sestry Halliwellové späť v svojich životoch.

162 6 Kill Billie: Vol.1 Billie útočí Elizabeth Hunter Michael Grossman 30. október 2005

Po tom, čo Murphy pomohol sestrám a povedal, že ich smrť bola sfalšovaná a sestry spolupracovali s políciou, začínajú mať o sestry záujem novinári. Ich dom je nimi dokonca celkom obkľúčený. Paige nakoniec dáva na radu staršieho a novinárov púšťa do domu, aby ukázala, že sú celkom obyčajné. Jeden z novinárov sa v tom ale začína príliš vŕtať, a preto musí použiť mágiu. Postarať sa o démonov má medzitým za úlohu Billie. Pri strete s démonom ale celkom stuhne. Začínajú sa jej totiž vynárať spomienky na démona, ktorý na ňu a jej sestru v detstve zaútočil, a jej sestru uniesol.

163 7 The Lost Picture Show Stratená koláž Doug E. Jones & Andy Reaser Jonathan West 6. november 2005

V meste sa objavuje démon, ktorý pomocou fotoaparátu uväzňuje ľudí do koláže. Nedopatrením sa z koláže dostáva mladík JD, ktorý bol v koláži od roku 1950. Zhodou náhod je to bývalý zverenec Sama, Paigineho otca, a ten sa obracia k sestrám Halliwellovým, obzvlášť k Paige. Billie ma za úlohu strážiť JDho, ten je však úplne zmetený touto dobou, keďže bol 50 rokov uväznený v koláži. Paige sa nakoniec rozhodne pomôcť otcovi a dostať sa na stopu démona. Piper a Leovi medzitým vymení starý mág v manželskej poradni telá.

164 8 Battle of the Hexes Vojna pohlaví Jeannine Renshaw LeVar Burton 13. november 2005

Agent Murphy žiada sestry, aby preverili nejaké nevyriešené prípady, a preto sa vydávajú Piper a Phoebe do skladu FBI. Piper však čoskoro musí odísť za Leom a zariadiť nejakú kapelu do klubu. Phoebe teda na pomoc volá Billie. Tá však v sklade objavuje zaujímavý opasok, ktorý si vzápätí vyskúša. Ten ju vzápätí premení na bojovníčku s obrovskou silou. Démonka Zira chce zničiť všetkých démonov mužského pohlavia, k čomu jej môže poslúžiť tento opasok, ktorý je zameraný práve na to. Ide teda po Billie. Paige má medzitým na starosti nového zverenca, mladíka, ktorý má byť budúce biele svetlo. Má však za sebou čiernu minulosť, a tak sa do tohto prípadu zapletie aj policajt Henry.

165 9 Hulkus Pocus Hokus Pokus Liz Sagal Joel F. Feigenbaum 20. november 2005

Agent Murphy a FBI urobili na démonovi experiment, ale sestry o tom spočiatku ani len netušia. Démon ale pri boji nakazí aj Billie. Tá sa premení na netvora a je v zlom stave. Sestry zisťujú, že za všetkým stojí Murphy a hľadajú spôsob, ako Billie zachrániť a zabrániť ďalšiemu šíreniu nákazy. Nakoniec sa ukazuje, že jediným riešením je, že sa sami týmto vírusom nakazia. Henry dáva Paige opustené dieťa s tým, že potrebuje opateru, kým nájde jeho otca. Paige však dieťa iba komplikuje situáciu a tak otca nájde pomocou mágie.

166 10 Vaya Con Leos Zbohom, Leo Cameron Litvack Janice Cooke Leonard 27. november 2005

Phoebe a Billie hľadajú démona, ktorý uniesol jej sestru. Zaplietajú sa do boja s démonom, ktorý zmrazuje ľudí. Piper vidí na ulici anjela smrti, čo je ale veľmi zlé znamenie. Niekto z jej okolia zomrie. Piper teda anjela privoláva. Ten jej oznamuje, že si prišiel po Lea. Piper to nechce dovoliť a okamžite používa ochranné kúzlo, ktoré má zabezpečiť, aby Lea anjel smrti nenašiel. To funguje možno inak, akoby očakávala, pretože každý muž má zrazu podobu Lea. Kúzlo spočiatku funguje, keďže Anjel smrti je zmätený. Čoskoro však nachádza pravého Lea. Ten má vzápätí autonehodu. Je vo vážnom stave ale žije. Piper napokon so sestrami vyvolávajú anjela osudu, aby sa spýtali, či je ešte možnosť Lea zachrániť. Anjel im oznamuje, že tu je ešte jedna možnosť. Čaká ich veľký súboj a Leo ma byť obetovaný, aby mali dostatok motivácie. Môžu ho však zmraziť do tej doby, než dôjde k súboju. Sestry teda vyhľadávajú démona a Lea zmrazujú.

167 11 Mr. & Mrs. Witch Pán a Pani čarodejníci Rob Wright James L. Conway 8. január 2006

Billie stále pátra po svojej stratenej sestre a tak pozve svojich rodičov do mesta do domu sestier Halliwellových. Billie má však novú schopnosť, o ktorej nevie, a po večeri nechcene premení rodičov na nájomných vrahov. Démoni s nimi majú hneď plány. Billie musí svojich rodičov zachrániť skôr, než bude neskoro. Henry sa vyhýba Paige, tá má obavy, že o ňu stratil záujem. Napokon však dochádza k prvej puse.

168 12 Payback's a Witch Pomsta sa nevypláca Brad Kern Mel Damski 15. január 2006

Piper a Phoebe Wyattovi pripravujú narodeninovú oslavu. Na nej však Wyatt oživí figúrky kovboja, vojaka a indiána. Paige a Henry sú medzitým v banke a pomáhajú bývalému vojakovi Nickovi s vybavením pôžičky. Billie sa stále pomstieva a mučí démonov, chce tak totiž zistiť, kto uniesol jej sestru. Démoni jej už ale majú plné zuby, a chcú sa pomstiť oni jej. V banke medzitým Nickovi zamietnu pôžičku a ten sa naštve, odíde a vzápätí sa vracia a banku prepadáva. Paige, Henry aj Billie sú medzi rukojemníkmi v banke. Démoni chcú využiť situáciu, a tak do Nicka vstupuje jeden z nich. Medzitým je Henry postrelený a ide mu o život.

169 13 Repo Manor Zmena sídla Doug E. Jones Derek Johansen 22. január 2006

Tri démonky a démon Savard chcú ukradnúť sestrám identitu a získať ich silu. Preto nastolia plán a postupne jednu po druhej zatvárajú do domčeku pre bábiky a nahradzujú ich. Napokon sú všetky tri sestry uzamknuté v domčeku pre bábiky a nemajú dostatok sily sa dostať von. Démonky ich zatiaľ nahradili. Nakoniec sa s pomocou Billie dostávajú von, ničia Savarda aj démonky. Paige je napokon na večeri s Henrym a prezrádza mu, že je čarodejnica. Ten to vezme na prekvapenie Paige dobre. Phoebe sa sťahuje od sestier do vlastného bytu.

170 14 12 Angry Zen 12 rozhnevaných Zenov Cameron Litvack Jon Paré 12. febuár 2006

Sestry dostávajú za úlohu postrážiť magickú paličku budhistických mníchov, ktorá sa traduje po generáciách a predstavuje znamenia čínskeho zverokruhu. O paličku má však záujem démon Novak, ktorý chce s jej pomocou nastoliť vládu zla. Billie medzitým používa svoju novú schopnosť – projekciu a konečne objavuje svoju stratenú sestru Christy.

171 15 The Last Temptation of Christy Posledné pokušenie Christy Liz Sagal & Rick Muirragui John Kretchmer 19. febuár 2006

Billieina stratená sestra je konečne nájdená. Billie ju privádza k sestrám Halliwellovým. Christy je však stále vyplašená, nechce jesť ani rozprávať. Billie sa snaží zistiť viac o démonoch, ktorí ju uniesli. V dome sa zjavuje snobský Angličan Simon, ktorý je, ako sa ukazuje, napoly biele svetlo. Prišiel si po Paige, do ktorej je beznádejne zamilovaný a chce si ju vziať. Tá ho odmieta, keďže miluje Henryho a Simona vôbec nepozná. Simon sa jej však nehodlá vzdať, a tak sa snaží prekaziť jej vzťah s Henrym. Piper sa opäť stretáva s hasičom Gregom.

172 16 Engaged and Confused Útrapy zo zásnub Jeannine Renshaw Stuart Gillard 26. febuár 2006

Paige sa vyhýba prípravám zásnub, keďže má stále zo svadby obavy. Iniciatívu teda s radosťou preberá Piper. Phoebe a Billie učia Christy správaniu v spoločnosti, keďže bola 15 rokov väznená démonmi. Démon Xar, bývalí člen Triády, sa Triáde chce pomstiť, a preto schválne navedie sestry Halliwellové na stopu. Tie teda zisťujú, že Triáda je späť. Nakoniec sa ju rozhodnú zničiť, čo sa im podarí, ale jeden z démonov uteká. Sestry ani netušia, že Christy je celú dobu s Triádou spojená a teraz chce na stranu zla obrátiť aj Billie. Phoebe spoznáva cupida Coopa, ktorého poslali starší, aby jej našiel lásku. Paige sa rozhodne zrušiť zásnuby a rovno si Henryho vziať.

173 17 Generation Hex Nová generácia v akcii Rob Wright Michael Grossman 16. apríl 2006

Paige odchádza s Henrym na svadobnú cestu, aj keď má obavy, či to jej sestry v prípade útoku démonov zvládnu. Phoebe opäť navštevuje Coop, ale vidí, že Phoebe nemá o novú lásku záujem. Preto sa rozhodne vziať Phoebe v čase do všetkých dôležitých okamihov jej milostného života. Vidí teda opäť okamihy s Dexom, Drakeom, Coleom, Jasonom a Lesliem. Billie chce, aby sa stretla Christy s ich rodičmi. Christy spočiatku odmieta, ale napokon k stretnutiu dochádza. Démonovi z Triády sa ale nepáči, že sa s nimi Christy zbližuje, a preto rodičov Billie a Christy nechá zabiť. Dom Halliwellových navštevujú dvaja mladí kúzelníci, ktorých ohrozujú démoni. Chcú pomoc od Lea. Piper im však vysvetľuje, že je Leo na čas mimo, a tak sa im snaží pomôcť ona. Nakoniec však s riešením prichádzajú oni sami.

174 18 The Torn Identity Rozdvojená osobnosť Andy Reaser LeVar Burton 23. apríl 2006

Billie a Christy sú zasiahnuté smrťou ich rodičov. Coop privádza k Phoebe potenciálnu lásku, jej kolegu z novín Michaela. Snaží sa ich dať dohromady, ale Phoebe nemá záujem. Paige žiada Coopa o pomoc so súkromnými problémami s Henrym. Pomôže jej však inak, akoby chcela. Spojí ich v jedného a to doslova. Paige aj Henry sú spolu uväznený v Henryho tele. Christy sa snaží Billie odvrátiť od sestier Halliwellových. Tie konečne pochopia, že Christy nie je na strane dobra.

175 19 The Jung and the Restless Mladý a nepokojný Cameron Litvack Derek Johansen 30. apríl 2006

Piper je presvedčená, že musia Christy a Billie zničiť. Paige a Phoebe však nevedia, či je to správna voľba. Christy sa stále snaží presvedčiť Billie, že sestry Halliwellové sú zlé, a musia zničiť oni ich. Paige má novú zverenkyňu Mikelle, ktorá má byť budúca svetlonoska, ale idú po nej temnonosi. Christy sa rozhodne Billie ukázať, že sestry sú zlé a sebecké a to tak, že ich uspávajú a dostávajú sa do ich podvedomia. Medzitým však temnonos unáša Mikelle. Paige v sne stretáva Billie a žiada ju, aby ju pustila, pretože ide o život jej zverenkyni. Billie tak urobí, lenže Paige sa tak dostane do pasce a temnonos ju strelí otráveným šípom. Jej sestry jej navyše nemôžu pomôcť, keďže Billie ich stále drží v ich podvedomí.

176 20 Gone with the Witches Odviate s bosorkami Jeannine Renshaw Jonathan West 7. máj 2006

Christy stále presviedča svoju sestru, že sestry Halliwellové sú zlé. Billie má však stále pochybnosti. Ale to len do tej doby, kým sa zjavuje démon Dumain, ktorý ju presvedčuje, že sestry treba zničiť. Phoebe si uvedomuje, že sa zamilovala do Coopa. Paige žiada o pomoc škriatkov. Chce, aby išli do magickej školy a prešetrili to tam. Ocitajú sa ale v ohrození, a sú na Paige naštvaní. Dumain a Christy zatiaľ nastolia plán, ako ochromiť sestry Halliwellové, a poštvať proti nim celú magickú komunitu. Každú zo sestier očarujú, a zrazu sú posadnuté. Na magické bytosti zaútočia démoni a bytosti žiadajú o pomoc práve sestry Halliwellové. Tie sú však pod kúzlom a tak nie je žiadna ochotná pomôcť im. Všetky magické bytosti tak strácajú dôveru k sestrám a Dumain s Christy ich prilákajú na svoju stranu. Získali presne to čo chceli. Sestry sú odčarované, ale ocitajú sa celkom osamotené, keďže je už proti nim takmer každý.

177 21 Kill Billie: Vol. 2 Kill Billie 2 Brad Kern Jon Paré 14. máj 2006

Piper, Phoebe a Paige sú vyhnané do podsvetia, keďže celý magický svet ich považuje za zlé. Christy a Billie pripravujú plány ako zničiť sestry Halliwellové. Pripravujú zničujúci elixír. Sestry Halliwellové však urobia tento istý krok a tak sa pri súboji elixíry zrazia. Ani sestry Halliwellové, ani sestry Jenkinsové teda neumierajú. Piper, Paige a Phoebe sa rozhodnú siahnuť po zúfalom riešení, spojiť sa s démonmi. Dumain navrhuje Billie a Christy, aby použili priepasť. Silu, ktorá pohlcuje ostatné a je neovládateľná. Sestry Jenkinsové sa rozhodnú k tomuto krok pristúpiť, ale potrebujú k tomu silu Wyatta, a tak ho unášajú. Sestry Halliwellové sa od démonov dozvedajú, že Billie a Christy chcú vyvolať priepasť, čo by pre ne znamenalo koniec. Preto sa aj oni uchýlia k tomuto zúfalému riešeniu a vyvolajú priepasť. Tá sa teda rozdelí medzi sestry Halliwellové a Jenkinsové. Piper, Phoebe a Paige pod kontrolou priepasti ničia Triádu a následne sa prenášajú do svojho domu. Tam už na ne čakajú Billie a Christy. Všetky použijú silu priepasti a dochádza k obrovskej explózii. Dom je zničený a prežíva iba Piper a Billie. Leo je späť ale Phoebe a Paige sú mŕtve...

178 22 Forever Charmed Čarodejnicami naveky Brad Kern James L. Conway 21. máj 2006

Piper a Leo sa ukrývajú v byte Phoebe. Zúfalá Piper sa snaží nájsť riešenie, ako oživiť svoje sestry. Billie sa snaží takisto nájsť spôsob ako zachrániť Christy a spolupracuje s Dumainom. Čoskoro jej však konečne dochádza, že je to démon a ide mu len o oživenie Triády. Piper podáva pomocnú ruku Coop. Jediná možnosť ako zabrániť smrti Phoebe a Paige, je vrátiť sa v čase, čo môžu vďaka jeho prsteňu. Piper a Leo sa teda chcú preniesť o deň dozadu, ale prenášajú sa omnoho ďalej do minulosti. Do roku 1975, kedy mladá Patty a Victor práve počali Phoebe. Piper napadne, že by mohli zabrániť katastrofe a odvolať priepasť, keby sa spojili tri generácie Halliwellových, a tak presviedča Patty, aby išla s nimi. Ďalej chce ísť za starou mamou Penny, ale opäť sa prenášajú do zlej doby. Sú v budúcnosti, v roku 2050, kde je samotná Piper starou mamou. Napokon, keď sú späť v minulosti, v roku 1982, stretávajú starkú a aj ju berú do súčasnosti. Piper s Leom, Patty a Penny sa zjavujú v správny čas, keď proti sebe sestry Halliwellové a Jenkinsové bojujú. Kúzlom odvolávajú priepasť, a tak je budúcnosť zmenená. Phoebe a Paige sú nažive, no zároveň žije stále aj Christy a Leo je opäť vzatý anjelom osudu. Sestry čaká opäť boj proti Billie a Christy. Billie sa však nečakane zjavuje v dome s tým, že je na ich strane. Napokon samotná Billie ničí svoju sestru, Paige, Piper a Phoebe ničia Dumaina aj Triádu. Všetci sú poslaní späť do svojich dôb, Leo je späť a sestry Halliwellové naplnili svoj osud čarodejníc a ďalší boj proti silám zla čaká už na ďalšie generácie.