Zoznam častí seriálu Akty X

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto je zoznam častí amerického televízneho seriálu Akty X. Seriál bol prvýkrát vysielaný 10. septembra 1993 a skončil 19. mája 2002 po deviatich sériách. Všetkých deväť sérií vyšlo aj na DVD. Boli natočené aj dva celovečerné filmy: Akty X (1998) a Akty X: Chcem uveriť (2008).

Prehľad sérií[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané Dátum vydania na DVD
Premiéra série USA Finále série USA Región 1 Región 2 Región 4
1 24 10. september 1993 13. máj 1994 9. máj 2000 6. november 2000 22. november 2000
2 25 16. september 1994 19. máj 1995 28. november 2000 30. apríl 2001 20. apríl 2001
3 24 22. september 1995 17. máj 1996 8. máj 2001 26. november 2001 12. november 2001
4 24 4. október 1996 18. máj 1997 13. november 2001 22. apríl 2002 24. apríl 2002
5 30 2. november 1997 17. máj 1998 14. máj 2002 14. október 2002 11. november 2002
Film 18. jún 1998 2001 24. január 2000  ?
6 22 8. november 1998 16. máj 1999 5. november 2002 17. marec 2003 13. máj 2003
7 22 7. november 1999 21. máj 2000 13. máj 2003 22. september 2003 20. október 2003
8 21 5. november 2000 20. máj 2001 4. november 2003 14. marec 2004 14. apríl 2004
9 20 11. november 2001 19. máj 2002 11. máj 2004 7. jún 2004 27. júl 2004
Chcem uveriť 25. júl 2008 2. december 2008 2. december 2008 2. december 2008
Návrat 6 24. január 2016 22. február 2016

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (1993-1994)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
1
1
Pilot Pilotná epizóda
Robert Mandel
Chris Carter
10. september 1993
2
2
Deep Throat Muž z Pentagonu
Daniel Sackheim
Chris Carter
17. september 1993
3
3
Squeeze Hniezdo
Harry Longstreet
Glen Morgan & James Wong
24. september 1993
4
4
Conduit Informačný kanál
Daniel Sackheim
Alex Gansa & Howard Gordon
1. október 1993
5
5
The Jersey Devil Čert z Jersey
Joe Napolitano
Chris Carter
8. október 1993
6
6
Shadows Tiene
Michael Katleman
Glen Morgan & James Wong
22. október 1993
7
7
Ghost in the Machine Duch stroja
Jerrold Freedman
Alex Gansa & Howard Gordon
29. október 1993
8
8
Ice Ľad
David Nutter
Glen Morgan & James Wong
5. november 1993
9
9
Space Vesmír
William Graham
Chris Carter
12. november 1993
10
10
Fallen Angel Padlý anjel
Larry Shaw
Howard Gordon & Alex Gansa
19. november 1993
11
11
Eve Eva
Fred Gerber
Kenneth Biller & Chris Brancato
10. december 1993
12
12
Fire Oheň
Larry Shaw
Chris Carter
17. december 1993
13
13
Beyond the Sea Tam za morom
David Nutter
Glen Morgan & James Wong
7. január 1994
14
14
Gender Bender Opačné pohlavie
Rob Bowman
Larry Barber & Paul Barber
21. január 1994
15
15
Lazarus Lazar
David Nutter
Alex Gansa & Howard Gordon
4. február 1994
16
16
Young at Heart Mladý srdcom
Michael Lange
Scott Kaufer and Chris Carter
11. február 1994
17
17
E.B.E. E.B.E.
William Graham
Glen Morgan & James Wong
18. február 1994
18
18
Miracle Man Divotvorca
Michael Lange
Chris Carter & Howard Gordon
18. marec 1994
19
19
Shapes Tvary
David Nutter
Marilyn Osborn
1. apríl 1994
20
20
Darkness Falls Padá súmrak
Joe Napolitano
Chris Carter
15. apríl 1994
21
21
Tooms Tooms
David Nutter
Glen Morgan & James Wong
22. apríl 1994
22
22
Born Again Znovuzrodený
Jerrold Freedman
Howard Gordon & Alex Gansa
29. apríl 1994
23
23
Roland Roland
David Nutter
Chris Ruppenthal
6. máj 1994
24
24
The Erlenmeyer Flask Erlenmeyerova nádobka
R. W. Goodwin
Chris Carter
13. máj 1994

2. séria (1994-1995)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
25
1
Little Green Men Zelení mužíčkovia
David Nutter
Glen Morgan & James Wong
16. september 1994
26
2
The Host Hostiteľ
Daniel Sackheim
Chris Carter
23. september 1994
27
3
Blood Krv
David Nutter
Storyline: Darin Morgan
Scenár: Glen Morgan & James Wong
30. september 1994
28
4
Sleepless Nespaví
Rob Bowman
Howard Gordon
7. október 1994
29
5
Duane Barry Duane Barry
Chris Carter
Chris Carter
14. október 1994
30
6
Ascension Výstup
Michael Lange
Paul Brown
21. október 1994
31
7
3 Trojica
David Nutter
Chris Ruppenthal, Glen Morgan & James Wong
4. november 1994
32
8
One Breath Jedným dychom
R. W. Goodwin
Glen Morgan & James Wong
11. november 1994
33
9
Firewalker Ohnivák
David Nutter
Howard Gordon
18. november 1994
34
10
Red Museum Červené múzeum
Win Phelps
Chris Carter
9. december 1994
35
11
Excelsius Dei Excelsius Dei
Stephen Surjik
Paul Brown
16. december 1994
36
12
Aubrey Aubrey
Rob Bowman
Sara B. Charno
6. január 1995
37
13
Irresistible Neodolateľné
David Nutter
Chris Carter
13. január 1995
38
14
Die Hand Die Verletzt Ruka, ktorá trestá
Kim Manners
Glen Morgan & James Wong
27. január 1995
39
15
Fresh Bones Čerstvé kosti
Rob Bowman
Howard Gordon
3. február 1995
40
16
Colony Kolónia
Nick Marck
Storyline: David Duchovny & Chris Carter
Scenár: Chris Carter
10. február 1995
41
17
End Game Koniec hry
Rob Bowman
Frank Spotnitz
17. február 1995
42
18
Fearful Symmetry Desivá symetria
James Whitmore, Jr.
Steve De Jarnatt
24. február 1995
43
19
Død Kalm Mŕtvolné ticho
Rob Bowman
Storyline: Howard Gordon
Scenár: Howard Gordon & Alex Gansa
10. marec 1995
44
20
Hamburg Hamburg
Kim Manners
Darin Morgan
31. marec 1995
45
21
The Calusari Kalusári
Michael Vejar
Sara B. Charno
14. apríl 1995
46
22
F. Emasculata F. Emasculata
Rob Bowman
Chris Carter & Howard Gordon
28. apríl 1995
47
23
Soft Light Prítmie
James Contner
Vince Gilligan
5. máj 1995
48
24
Our Town Naše mesto
Rob Bowman
Frank Spotnitz
12. máj 1995
49
25
Anasazi Anasazi
R. W. Goodwin
Storyline: David Duchovny & Chris Carter
Scenár: David Duchovny
19. máj 1995

3. séria (1995-1996)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
50
1
The Blessing Way Požehnaná cesta
R. W. Goodwin
Chris Carter
22. september 1995
51
2
Paper Clip Kancelárska spona
Rob Bowman
Chris Carter
29. september 1995
52
3
D.P.O. D.P.O.
Kim Manners
Howard Gordon
6. október 1995
53
4
Clyde Bruckman's Final Repose Posledný odpočinok Clydea Bruckmana
David Nutter
Darin Morgan
13. október 1995
54
5
The List Zoznam
Chris Carter
Chris Carter
20. október 1995
55
6
2Shy Príliš hanbliví
David Nutter
Jeffrey Vlaming
3. november 1995
56
7
The Walk Prechádzka
Rob Bowman
John Shiban
10. november 1995
57
8
Oubliette Hladomorňa
Kim Manners
Charles Grant Craig
17. november 1995
58
9
Nisei Nisei
David Nutter
Chris Carter, Howard Gordon & Frank Spotnitz
24. november 1995
59
10
731 731
Rob Bowman
Frank Spotnitz
1. december 1995
60
11
Revelations Zjavenia
David Nutter
Kim Newton
15. december 1995
61
12
War of the Coprophages Vojna koprofágov
Kim Manners
Darin Morgan
5. január 1996
62
13
Syzygy Syzygia
Rob Bowman
Chris Carter
26. január 1996
63
14
Grotesque Groteska
Kim Manners
Howard Gordon
2. február 1996
64
15
Piper Maru Piper Maru
Rob Bowman
Frank Spotnitz & Chris Carter
9. február 1996
65
16
Apocrypha Apokryfy
Kim Manners
Frank Spotnitz & Chris Carter
16. február 1996
66
17
Pusher Nútič
Rob Bowman
Vince Gilligan
23. február 1996
67
18
Teso Dos Bichos Teso Dos Bichos
Kim Manners
John Shiban
8. marec 1996
68
19
Hell Money Pekelné peniaze
Tucker Gates
Jeffrey Vlaming
29. marec 1996
69
20
Jose Chung's From Outer Space Z vonkajšieho vesmíru Joseho Chunga
Rob Bowman
Darin Morgan
12. apríl 1996
70
21
Avatar Avatar
James Charleston
Storyline: David Duchovny & Howard Gordon
Scenár: Howard Gordon
26. apríl 1996
72
22
Quagmire Barina
Kim Manners
Kim Newton
3. máj 1996
72
23
Wetwired Mokrý spoj
Rob Bowman
Mat Beck
10. máj 1996
73
24
Talitha Cumi Talitha Cumi
R. W. Goodwin
Storyline: David Duchovny & Chris Carter
Scenár: Chris Carter
17. máj 1996

4. séria (1996-1997)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
74
1
Herrenvolk Herrenvolk
R. W. Goodwin
Chris Carter
4. október 1996
75
2
Home Domov
Kim Manners
Glen Morgan & James Wong
11. október 1996
76
3
Teliko Teliko
James Charleston
Howard Gordon
18. október 1996
77
4
Unruhe Nepokoj
Rob Bowman
Vince Gilligan
27. október 1996
78
5
The Field Where I Died Pole na ktorom som umrel
Rob Bowman
Glen Morgan & James Wong
3. november 1996
79
6
Sanguinarium Sangvinárium
Kim Manners
Valerie Mayhew & Vivian Mayhew
10. november 1996
80
7
Musings of a Cigarette Smoking Man Zamyslenie sa muža s cigaretou
James Wong
Glen Morgan
17. november 1996
81
8
Tunguska Tunguska
Kim Manners
Frank Spotnitz & Chris Carter
24. november 1996
82
9
Terma Terma
Rob Bowman
Frank Spotnitz & Chris Carter
1. december 1996
83
10
Paper Hearts Papierové srdcia
Rob Bowman
Vince Gilligan
15. december 1996
84
11
El Mundo Gira Svet sa točí
Tucker Gates
John Shiban
12. január 1997
85
12
Leonard Betts Leonard Betts
Kim Manners
Vince Gilligan, John Shiban & Frank Spotnitz
26. január 1997
86
13
Never Again Nikdy viac
Rob Bowman
Glen Morgan & James Wong
2. február 1997
87
14
Memento Mori Memento Mori
Rob Bowman
Chris Carter, Vince Gilligan, John Shiban & Frank Spotnitz
9. február 1997
88
15
Kaddish Kadiš
Kim Manners
Howard Gordon
16. február 1997
89
16
Unrequited Nepomstení
Michael Lange
Storyline: Howard Gordon
Scenár: Howard Gordon & Chris Carter
23. február 1997
90
17
Tempus Fugit Tempus Fugit
Rob Bowman
Chris Carter & Frank Spotnitz
16. marec 1997
91
18
Max Max
Kim Manners
Chris Carter & Frank Spotnitz
23. marec 1997
92
19
Synchrony Synchrónia
James Charleston
Howard Gordon & David Greenwalt
13. apríl 1997
93
20
Small Potatoes Malé ryby
Cliff Bole
Vince Gilligan
20. apríl 1997
94
21
Zero Sum Nulový súčet
Kim Manners
Howard Gordon & Frank Spotnitz
27. apríl 1997
95
22
Elegy Elégia
James Charleston
John Shiban
4. máj 1997
96
23
Demons Démoni
Kim Manners
R. W. Goodwin
11. máj 1997
97
24
Gethsemane Getsemani
R. W. Goodwin
Chris Carter
18. máj 1997

5. séria (1997-1998)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
98
1
Redux Redux
R. W. Goodwin
Chris Carter
2. november 1997
99
2
Redux II Redux II
Kim Manners
Chris Carter
9. november 1997
100
3
Unusual Suspects Nezvyčajní podozriví
Kim Manners
Vince Gilligan
16. november 1997
101
4
Detour Obchádzka
Brett Dowler
Frank Spotnitz
23. november 1997
102
5
The Post-Modern Prometheus Postmoderný Prométeus
Chris Carter
Chris Carter
30. november 1997
103
6
Christmas Carol Vianočná koleda
Peter Markle
Vince Gilligan, John Shiban & Frank Spotnitz
7. december 1997
104
7
Emily Emily
Kim Manners
Vince Gilligan, John Shiban & Frank Spotnitz
14. december 1997
105
8
Kitsunegari Kitsunegari
Daniel Sackheim
Vince Gilligan & Tim Minear
4. január 1998
106
9
Schizogeny Schizogénia
Ralph Hemecker
Jessica Scott & Mike Wollaeger
11. január 1998
107
10
Chinga Chinga
Kim Manners
Stephen King & Chris Carter
8. február 1998
108
11
Kill Switch Vypínač
Rob Bowman
William Gibson & Tom Maddox
15. február 1998
109
12
Bad Blood Zlá krv
Cliff Bole
Vince Gilligan
22. február 1998
110
13
Patient X Pacientka X
Kim Manners
Chris Carter & Frank Spotnitz
1. marec 1998
111
14
The Red and the Black Červení a čierni
Chris Carter
Chris Carter & Frank Spotnitz
8. marec 1998
112
15
Travelers Sympatizanti
William A. Graham
John Shiban & Frank Spotnitz
29. marec 1998
113
16
Mind's Eye Duševný zrak
Kim Manners
Tim Minear
19. apríl 1998
114
17
All Souls Všetky duše
Allen Coulter
Storyline: Billy Brown & Dan Angel
Scenár: Frank Spotnitz & John Shiban
26. apríl 1998
115
18
The Pine Bluff Variant Variant Pine Bluff
Rob Bowman
John Shiban
3. máj 1998
116
19
Folie à Deux Folie à Deux
Kim Manners
Vince Gilligan
10. máj 1998
117
20
The End Koniec
R. W. Goodwin
Chris Carter
17. máj 1998

Akty X: Film (1998)[upraviť | upraviť zdroj]

Názov
USA
Réžia Scenár Kinopremiéra
USA
The X-Files
Rob Bowman
Námet: Chris Carter & Frank Spotnitz
Scenár: Chris Carter
19. jún 1998

6. séria (1998-1999)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
118
1
The Beginning Začiatok
Kim Manners
Chris Carter
8. november 1998
119
2
Drive Jazda
Rob Bowman
Vince Gilligan
15. november 1998
120
3
Triangle Trojuholník
Chris Carter
Chris Carter
22. november 1998
121
4
Dreamland Krajina snov
Kim Manners
Vince Gilligan, John Shiban & Frank Spotnitz
29. november 1998
122
5
Dreamland II Krajina snov II
Michael Watkins
Vince Gilligan, John Shiban & Frank Spotnitz
6. december 1998
123
6
How the Ghosts Stole Christmas Ako duchovia ukradli vianoce
Chris Carter
Chris Carter
13. december 1998
124
7
Terms of Endearment Prejavy lásky
Rob Bowman
David Amann
3. január 1999
125
8
The Rain King Dažďový kráľ
Kim Manners
Jeffrey Bell
10. január 1999
126
9
S.R. 819 S.R. 819
Daniel Sackheim
John Shiban
17. január 1999
127
10
Tithonus Titónus
Michael Watkins
Vince Gilligan
24. január 1999
128
11
Two Fathers Dvaja otcovia
Kim Manners
Chris Carter & Frank Spotnitz
7. február 1999
129
12
One Son Jedináčik
Rob Bowman
Chris Carter & Frank Spotnitz
14. február 1999
130
13
Agua Mala Zlá voda
Rob Bowman
David Amann
21. február 1999
131
14
Monday Pondelok
Kim Manners
Vince Gilligan & John Shiban
28. február 1999
132
15
Arcadia Arkádia
Michael Watkins
Daniel Arkin
7. marec 1999
133
16
Alpha Alfa
Peter Markle
Jeffrey Bell
28. marec 1999
134
17
Trevor Trevor
Rob Bowman
Jim Guttridge & Ken Hawryliw
11. apríl 1999
135
18
Milagro Milagro
Kim Manners
Storyline: John Shiban & Frank Spotnitz
Scenár: Chris Carter
18. apríl 1999
136
19
The Unnatural Neprirodzený
David Duchovny
David Duchovny
25. apríl 1999
137
20
Three of a Kind Traja svojho druhu
Bryan Spicer
Vince Gilligan & John Shiban
2. máj 1999
138
21
Field Trip Výlet do hôr
Kim Manners
Storyline: Frank Spotnitz
Scenár: John Shiban & Vince Gilligan
9. máj 1999
139
22
Biogenesis Biogenéza
Rob Bowman
Chris Carter & Frank Spotnitz
16. máj 1999

7. séria (1999-2000)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
140
1
The Sixth Extinction Šiesty zánik
Kim Manners
Chris Carter
7. november 1999
141
2
The Sixth Extinction II: Amor Fati Šiesty zánik II: Láska k osudu
Michael Watkins
David Duchovny & Chris Carter
14. november 1999
142
3
Hungry Hladný
Kim Manners
Vince Gilligan
21. november 1999
143
4
Millenium Milénium
Thomas J. Wright
Vince Gilligan & Frank Spotnitz
28. november 1999
144
5
Rush Nával
Robert Lieberman
David Amann
5. december 1999
145
6
The Goldberg Variation Goldbergova variácia
Thomas J. Wright
Jeffrey Bell
12. december 1999
146
7
Orison Orison
Rob Bowman
Chip Johannessen
9. január 2000
147
8
The Amazing Maleeni Úžasný Maleeni
Thomas J. Wright
Vince Gilligan, John Shiban & Frank Spotnitz
16. január 2000
148
9
Signs and Wonders Znamenia a zázraky
Kim Manners
Jeffrey Bell
21. január 2000
149
10
Sein und Zeit Bitie a čas
Michael Watkins
Chris Carter & Frank Spotnitz
6. február 2000
150
11
Closure Zavŕšenie
Kim Manners
Chris Carter & Frank Spotnitz
13. február 2000
151
12
X-Cops Policajti X
Michael Watkins
Vince Gilligan
20. február 2000
152
13
First Person Shooter Strelec v prvej osobe
Chris Carter
William Gibson & Tom Maddox
27. február 2000
153
14
Theef Theef
Kim Manners
Vince Gilligan, John Shiban & Frank Spotnitz
12. marec 2000
154
15
En Ami Ako priateľ
Rob Bowman
William B. Davis
19. marec 2000
155
16
Chimera Chiméra
Cliff Bole
David Amann
2. apríl 2000
156
17
all things všetky veci
Gillian Anderson
Gillian Anderson
9. apríl 2000
157
18
Brand X Značka X
Kim Manners
Steven Maeda & Greg Walker
16. apríl 2000
158
19
Hollywood A.D. Hollywoodský šéf
David Duchovny
David Duchovny
30. apríl 2000
159
20
Fight Club Klub bitkárov
Paul Shapiro
Chris Carter
7. máj 2000
160
21
Je Souhaite Želám si
Vince Gilligan
Vince Gilligan
14. máj 2000
161
22
Requiem Requiem
Kim Manners
Chris Carter
21. máj 2000

8. séria (2000-2001)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
162
1
Within Zvnútra
Kim Manners
Chris Carter
5. november 2000
163
2
WIthout Zvonku
Kim Manners
Chris Carter
12. november 2000
164
3
Patience Trpezlivosť
Chris Carter
Chris Carter
19. november 2000
165
4
Roadrunners Pustovníci
Rod Hardy
Vince Gilligan
26. november 2000
166
5
Invocation Invokácia
Richard Compton
David Amann
3. december 2000
167
6
Redrum Redrum
Peter Markle
Storyline: Steven Maeda & Daniel Arkin
Scenár: Steven Maeda
10. december 2000
168
7
Via Negativa Via Negativa
Tony Wharmby
Frank Spotnitz
17. december 2000
169
8
Surekill Ničiteľ
Terrence O'Hara
Greg Walker
7. január 2001
170
9
Salvage Záchrana
Rod Hardy
Jeffrey Bell
14. január 2001
171
10
Badlaa Pomsta
Tony Wharmby
John Shiban
21. január 2001
172
11
The Gift Dar
Kim Manners
Frank Spotnitz
4. február 2001
173
12
Medusa Medúza
Richard Compton
Frank Spotnitz
11. február 2001
174
13
Per Manum Per Manum
Kim Manners
Chris Carter & Frank Spotnitz
18. február 2001
175
14
This Is Not Happening Toto nemôže byť pravda
Kim Manners
Chris Carter & Frank Spotnitz
25. február 2001
176
15
Deadalive Živý mŕtvy
Tony Wharmby
Chris Carter & Frank Spotnitz
1. apríl 2001
177
16
Three Words Tri slová
Tony Wharmby
Chris Carter & Frank Spotnitz
8. apríl 2001
178
17
Empedocles Empedokles
Barry K. Thomas
Greg Walker
22. apríl 2001
179
18
Vienen Vienen
Rod Hardy
Steven Maeda
29. apríl 2001
180
19
Alone Sám šéf
Frank Spotnitz
Frank Spotnitz
6. máj 2001
181
20
Essence Podstata
Kim Manners
Chris Carter
13. máj 2001
182
21
Existence Existencia
Kim Manners
Chris Carter
20. máj 2001

9. séria (2001-2002)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
183
1
Nothing Important Happened Today Dnes sa nič významné nestalo
Kim Manners
Chris Carter & Frank Spotnitz
11. november 2001
184
2
Nothing Important Happened Today II Dnes sa nič významné nestalo II
Tony Wharmby
Chris Carter & Frank Spotnitz
18. november 2001
185
3
Dæmonicus Dæmonicus
Frank Spotnitz
Frank Spotnitz
2. december 2001
186
4
4-D 4-D
Tony Wharmby
Steven Maeda
9. december 2001
187
5
Lord of the Flies Pán múch
Kim Manners
Thomas Schnauz
16. december 2001
188
6
Trust No 1 Nikomu never
Tony Wharmby
Chris Carter & Frank Spotnitz
6. január 2002
189
7
John Doe John Doe
Michelle MacLaren
Vince Gilligan
13. január 2002
190
8
Hellbound Odkázaní peklu
Kim Manners
David Amann
27. január 2002
191
9
Provenance Pôvod
Kim Manners
Chris Carter & Frank Spotnitz
3. marec 2002
192
10
Providence Prozreteľnosť
Chris Carter
Chris Carter & Frank Spotnitz
10. marec 2002
193
11
Audrey Pauley Audrey Pauleyová
Kim Manners
Steven Maeda
17. marec 2002
194
12
Underneath Popod
John Shiban
John Shiban
31. marec 2002
195
13
Improbable Nepravdepodobné
Chris Carter
Chris Carter
7. apríl 2002
196
14
Scary Monsters Strašidlá
Dwight Little
Thomas Schnauz
14. apríl 2002
197
15
Jump the Shark Preskoč žraloka
Cliff Bole
Vince Gilligan, John Shiban & Frank Spotnitz
21. apríl 2002
198
16
William William
David Duchovny
Storyline: David Duchovny, Frank Spotnitz & Chris Carter
Scenár: Chris Carter
28. apríl 2002
199
17
Release Oslobodenie
Kim Manners
Storyline: John Shiban & David Amann
Scenár: David Amann
5. máj 2002
200
18
Sunshine Days Oslnivé časy
Vince Gilligan
Vince Gilligan
12. máj 2002
201/202
19/20
The Truth Pravda
Kim Manners
Chris Carter
19. máj 2002

Akty X: Chcem uveriť (2008)[upraviť | upraviť zdroj]

Názov
USA
Réžia Scenár Kinopremiéra
USA
The X-Files: I Want to Believe
Chris Carter
Frank Spotnitz & Chris Carter
25. júl 2008

Akty X - Návrat (2016)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
203
1
My Struggle
Chris Carter
Chris Carter
24. január 2016
27. január 2016
204
2
Founder's Mutation
James Wong
James Wong
25. január 2016
27. január 2016
205
3
Mulder and Scully Meet the Were-Monster
Darin Morgan
Darin Morgan
1. február 2016
3. február 2016
206
4
Home Again
Glen Morgan
Glen Morgan
8. február 2016
10. február 2016
207
5
Babylon
Chris Carter
Chris Carter
15. február 2016
17. február 2016
208
6
My Struggle II
Chris Carter
Storyline: Chris Carter, Margaret Fearon & Anne Simon
Scenár: Chris Carter
22. február 2016
24. február 2016

Externé odkazy[upraviť | upraviť zdroj]