Zoznam častí seriálu Akty X

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam častí amerického televízneho seriálu Akty X. Seriál bol prvýkrát vysielaný 10. septembra 1993 a skončil 19. mája 2002 po deviatich sériách. Všetkých deväť sérií vyšlo aj na DVD. Boli natočené aj dva celovečerné filmy: Akty X (1998) a Akty X: Chcem uveriť (2008).

Prehľad sérií[upraviť | upraviť kód]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série USA Finále série USA
1 24 10. september 1993 13. máj 1994
2 25 16. september 1994 19. máj 1995
3 24 22. september 1995 17. máj 1996
4 24 4. október 1996 18. máj 1997
5 30 2. november 1997 17. máj 1998
Akty X - Film 18. jún 1998
6 22 8. november 1998 16. máj 1999
7 22 7. november 1999 21. máj 2000
8 21 5. november 2000 20. máj 2001
9 20 11. november 2001 19. máj 2002
Chcem uveriť 25. júl 2008
10 6 24. január 2016 22. február 2016
11 10 3. január 2018 21. marec 2018

Časti[upraviť | upraviť kód]

1. séria (1993-1994)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
1
1
PilotPilotná epizóda
Robert Mandel
Chris Carter
10. september 1993
2
2
Deep ThroatMuž z Pentagonu
Daniel Sackheim
Chris Carter
17. september 1993
3
3
SqueezeHniezdo
Harry Longstreet
Glen Morgan & James Wong
24. september 1993
4
4
ConduitInformačný kanál
Daniel Sackheim
Alex Gansa & Howard Gordon
1. október 1993
5
5
The Jersey DevilČert z Jersey
Joe Napolitano
Chris Carter
8. október 1993
6
6
ShadowsTiene
Michael Katleman
Glen Morgan & James Wong
22. október 1993
7
7
Ghost in the MachineDuch stroja
Jerrold Freedman
Alex Gansa & Howard Gordon
29. október 1993
8
8
IceĽad
David Nutter
Glen Morgan & James Wong
5. november 1993
9
9
SpaceVesmír
William Graham
Chris Carter
12. november 1993
10
10
Fallen AngelPadlý anjel
Larry Shaw
Howard Gordon & Alex Gansa
19. november 1993
11
11
EveEva
Fred Gerber
Kenneth Biller & Chris Brancato
10. december 1993
12
12
FireOheň
Larry Shaw
Chris Carter
17. december 1993
13
13
Beyond the SeaTam za morom
David Nutter
Glen Morgan & James Wong
7. január 1994
14
14
Gender BenderOpačné pohlavie
Rob Bowman
Larry Barber & Paul Barber
21. január 1994
15
15
LazarusLazar
David Nutter
Alex Gansa & Howard Gordon
4. február 1994
16
16
Young at HeartMladý srdcom
Michael Lange
Scott Kaufer and Chris Carter
11. február 1994
17
17
E.B.E.E.B.E.
William Graham
Glen Morgan & James Wong
18. február 1994
18
18
Miracle ManDivotvorca
Michael Lange
Chris Carter & Howard Gordon
18. marec 1994
19
19
ShapesTvary
David Nutter
Marilyn Osborn
1. apríl 1994
20
20
Darkness FallsPadá súmrak
Joe Napolitano
Chris Carter
15. apríl 1994
21
21
ToomsTooms
David Nutter
Glen Morgan & James Wong
22. apríl 1994
22
22
Born AgainZnovuzrodený
Jerrold Freedman
Howard Gordon & Alex Gansa
29. apríl 1994
23
23
RolandRoland
David Nutter
Chris Ruppenthal
6. máj 1994
24
24
The Erlenmeyer FlaskErlenmeyerova nádobka
R. W. Goodwin
Chris Carter
13. máj 1994

2. séria (1994-1995)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
25
1
Little Green MenZelení mužíčkovia
David Nutter
Glen Morgan & James Wong
16. september 1994
26
2
The HostHostiteľ
Daniel Sackheim
Chris Carter
23. september 1994
27
3
BloodKrv
David Nutter
Storyline: Darin Morgan
Scenár: Glen Morgan & James Wong
30. september 1994
28
4
SleeplessNespaví
Rob Bowman
Howard Gordon
7. október 1994
29
5
Duane BarryDuane Barry
Chris Carter
Chris Carter
14. október 1994
30
6
AscensionVýstup
Michael Lange
Paul Brown
21. október 1994
31
7
3Trojica
David Nutter
Chris Ruppenthal, Glen Morgan & James Wong
4. november 1994
32
8
One BreathJedným dychom
R. W. Goodwin
Glen Morgan & James Wong
11. november 1994
33
9
FirewalkerOhnivák
David Nutter
Howard Gordon
18. november 1994
34
10
Red MuseumČervené múzeum
Win Phelps
Chris Carter
9. december 1994
35
11
Excelsius DeiExcelsius Dei
Stephen Surjik
Paul Brown
16. december 1994
36
12
AubreyAubrey
Rob Bowman
Sara B. Charno
6. január 1995
37
13
IrresistibleNeodolateľné
David Nutter
Chris Carter
13. január 1995
38
14
Die Hand Die VerletztRuka, ktorá trestá
Kim Manners
Glen Morgan & James Wong
27. január 1995
39
15
Fresh BonesČerstvé kosti
Rob Bowman
Howard Gordon
3. február 1995
40
16
ColonyKolónia
Nick Marck
Storyline: David Duchovny & Chris Carter
Scenár: Chris Carter
10. február 1995
41
17
End GameKoniec hry
Rob Bowman
Frank Spotnitz
17. február 1995
42
18
Fearful SymmetryDesivá symetria
James Whitmore, Jr.
Steve De Jarnatt
24. február 1995
43
19
Død KalmMŕtvolné ticho
Rob Bowman
Storyline: Howard Gordon
Scenár: Howard Gordon & Alex Gansa
10. marec 1995
44
20
HamburgHamburg
Kim Manners
Darin Morgan
31. marec 1995
45
21
The CalusariKalusári
Michael Vejar
Sara B. Charno
14. apríl 1995
46
22
F. EmasculataF. Emasculata
Rob Bowman
Chris Carter & Howard Gordon
28. apríl 1995
47
23
Soft LightPrítmie
James Contner
Vince Gilligan
5. máj 1995
48
24
Our TownNaše mesto
Rob Bowman
Frank Spotnitz
12. máj 1995
49
25
AnasaziAnasazi
R. W. Goodwin
Storyline: David Duchovny & Chris Carter
Scenár: David Duchovny
19. máj 1995

3. séria (1995-1996)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
50
1
The Blessing WayPožehnaná cesta
R. W. Goodwin
Chris Carter
22. september 1995
51
2
Paper ClipKancelárska spona
Rob Bowman
Chris Carter
29. september 1995
52
3
D.P.O.D.P.O.
Kim Manners
Howard Gordon
6. október 1995
53
4
Clyde Bruckman's Final ReposePosledný odpočinok Clydea Bruckmana
David Nutter
Darin Morgan
13. október 1995
54
5
The ListZoznam
Chris Carter
Chris Carter
20. október 1995
55
6
2ShyPríliš hanbliví
David Nutter
Jeffrey Vlaming
3. november 1995
56
7
The WalkPrechádzka
Rob Bowman
John Shiban
10. november 1995
57
8
OublietteHladomorňa
Kim Manners
Charles Grant Craig
17. november 1995
58
9
NiseiNisei
David Nutter
Chris Carter, Howard Gordon & Frank Spotnitz
24. november 1995
59
10
731731
Rob Bowman
Frank Spotnitz
1. december 1995
60
11
RevelationsZjavenia
David Nutter
Kim Newton
15. december 1995
61
12
War of the CoprophagesVojna koprofágov
Kim Manners
Darin Morgan
5. január 1996
62
13
SyzygySyzygia
Rob Bowman
Chris Carter
26. január 1996
63
14
GrotesqueGroteska
Kim Manners
Howard Gordon
2. február 1996
64
15
Piper MaruPiper Maru
Rob Bowman
Frank Spotnitz & Chris Carter
9. február 1996
65
16
ApocryphaApokryfy
Kim Manners
Frank Spotnitz & Chris Carter
16. február 1996
66
17
PusherNútič
Rob Bowman
Vince Gilligan
23. február 1996
67
18
Teso Dos BichosTeso Dos Bichos
Kim Manners
John Shiban
8. marec 1996
68
19
Hell MoneyPekelné peniaze
Tucker Gates
Jeffrey Vlaming
29. marec 1996
69
20
Jose Chung's From Outer SpaceZ vonkajšieho vesmíru Joseho Chunga
Rob Bowman
Darin Morgan
12. apríl 1996
70
21
AvatarAvatar
James Charleston
Storyline: David Duchovny & Howard Gordon
Scenár: Howard Gordon
26. apríl 1996
72
22
QuagmireBarina
Kim Manners
Kim Newton
3. máj 1996
72
23
WetwiredMokrý spoj
Rob Bowman
Mat Beck
10. máj 1996
73
24
Talitha CumiTalitha Cumi
R. W. Goodwin
Storyline: David Duchovny & Chris Carter
Scenár: Chris Carter
17. máj 1996

4. séria (1996-1997)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
74
1
HerrenvolkHerrenvolk
R. W. Goodwin
Chris Carter
4. október 1996
75
2
HomeDomov
Kim Manners
Glen Morgan & James Wong
11. október 1996
76
3
TelikoTeliko
James Charleston
Howard Gordon
18. október 1996
77
4
UnruheNepokoj
Rob Bowman
Vince Gilligan
27. október 1996
78
5
The Field Where I DiedPole na ktorom som umrel
Rob Bowman
Glen Morgan & James Wong
3. november 1996
79
6
SanguinariumSangvinárium
Kim Manners
Valerie Mayhew & Vivian Mayhew
10. november 1996
80
7
Musings of a Cigarette Smoking ManZamyslenie sa muža s cigaretou
James Wong
Glen Morgan
17. november 1996
81
8
TunguskaTunguska
Kim Manners
Frank Spotnitz & Chris Carter
24. november 1996
82
9
TermaTerma
Rob Bowman
Frank Spotnitz & Chris Carter
1. december 1996
83
10
Paper HeartsPapierové srdcia
Rob Bowman
Vince Gilligan
15. december 1996
84
11
El Mundo GiraSvet sa točí
Tucker Gates
John Shiban
12. január 1997
85
12
Leonard BettsLeonard Betts
Kim Manners
Vince Gilligan, John Shiban & Frank Spotnitz
26. január 1997
86
13
Never AgainNikdy viac
Rob Bowman
Glen Morgan & James Wong
2. február 1997
87
14
Memento MoriMemento Mori
Rob Bowman
Chris Carter, Vince Gilligan, John Shiban & Frank Spotnitz
9. február 1997
88
15
KaddishKadiš
Kim Manners
Howard Gordon
16. február 1997
89
16
UnrequitedNepomstení
Michael Lange
Storyline: Howard Gordon
Scenár: Howard Gordon & Chris Carter
23. február 1997
90
17
Tempus FugitTempus Fugit
Rob Bowman
Chris Carter & Frank Spotnitz
16. marec 1997
91
18
MaxMax
Kim Manners
Chris Carter & Frank Spotnitz
23. marec 1997
92
19
SynchronySynchrónia
James Charleston
Howard Gordon & David Greenwalt
13. apríl 1997
93
20
Small PotatoesMalé ryby
Cliff Bole
Vince Gilligan
20. apríl 1997
94
21
Zero SumNulový súčet
Kim Manners
Howard Gordon & Frank Spotnitz
27. apríl 1997
95
22
ElegyElégia
James Charleston
John Shiban
4. máj 1997
96
23
DemonsDémoni
Kim Manners
R. W. Goodwin
11. máj 1997
97
24
GethsemaneGetsemani
R. W. Goodwin
Chris Carter
18. máj 1997

5. séria (1997-1998)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
98
1
ReduxRedux
R. W. Goodwin
Chris Carter
2. november 1997
99
2
Redux IIRedux II
Kim Manners
Chris Carter
9. november 1997
100
3
Unusual SuspectsNezvyčajní podozriví
Kim Manners
Vince Gilligan
16. november 1997
101
4
DetourObchádzka
Brett Dowler
Frank Spotnitz
23. november 1997
102
5
The Post-Modern PrometheusPostmoderný Prométeus
Chris Carter
Chris Carter
30. november 1997
103
6
Christmas CarolVianočná koleda
Peter Markle
Vince Gilligan, John Shiban & Frank Spotnitz
7. december 1997
104
7
EmilyEmily
Kim Manners
Vince Gilligan, John Shiban & Frank Spotnitz
14. december 1997
105
8
KitsunegariKitsunegari
Daniel Sackheim
Vince Gilligan & Tim Minear
4. január 1998
106
9
SchizogenySchizogénia
Ralph Hemecker
Jessica Scott & Mike Wollaeger
11. január 1998
107
10
ChingaChinga
Kim Manners
Stephen King & Chris Carter
8. február 1998
108
11
Kill SwitchVypínač
Rob Bowman
William Gibson & Tom Maddox
15. február 1998
109
12
Bad BloodZlá krv
Cliff Bole
Vince Gilligan
22. február 1998
110
13
Patient XPacientka X
Kim Manners
Chris Carter & Frank Spotnitz
1. marec 1998
111
14
The Red and the BlackČervení a čierni
Chris Carter
Chris Carter & Frank Spotnitz
8. marec 1998
112
15
TravelersSympatizanti
William A. Graham
John Shiban & Frank Spotnitz
29. marec 1998
113
16
Mind's EyeDuševný zrak
Kim Manners
Tim Minear
19. apríl 1998
114
17
All SoulsVšetky duše
Allen Coulter
Storyline: Billy Brown & Dan Angel
Scenár: Frank Spotnitz & John Shiban
26. apríl 1998
115
18
The Pine Bluff VariantVariant Pine Bluff
Rob Bowman
John Shiban
3. máj 1998
116
19
Folie à DeuxFolie à Deux
Kim Manners
Vince Gilligan
10. máj 1998
117
20
The EndKoniec
R. W. Goodwin
Chris Carter
17. máj 1998

Akty X - Film (1998)[upraviť | upraviť kód]

Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Kinopremiéra
USA
The X-FilesAkty X - Film
Rob Bowman
Námet: Chris Carter & Frank Spotnitz
Scenár: Chris Carter
19. jún 1998

6. séria (1998-1999)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
118
1
The BeginningZačiatok
Kim Manners
Chris Carter
8. november 1998
119
2
DriveJazda
Rob Bowman
Vince Gilligan
15. november 1998
120
3
TriangleTrojuholník
Chris Carter
Chris Carter
22. november 1998
121
4
DreamlandKrajina snov
Kim Manners
Vince Gilligan, John Shiban & Frank Spotnitz
29. november 1998
122
5
Dreamland IIKrajina snov II
Michael Watkins
Vince Gilligan, John Shiban & Frank Spotnitz
6. december 1998
123
6
How the Ghosts Stole ChristmasAko duchovia ukradli vianoce
Chris Carter
Chris Carter
13. december 1998
124
7
Terms of EndearmentPrejavy lásky
Rob Bowman
David Amann
3. január 1999
125
8
The Rain KingDažďový kráľ
Kim Manners
Jeffrey Bell
10. január 1999
126
9
S.R. 819S.R. 819
Daniel Sackheim
John Shiban
17. január 1999
127
10
TithonusTitónus
Michael Watkins
Vince Gilligan
24. január 1999
128
11
Two FathersDvaja otcovia
Kim Manners
Chris Carter & Frank Spotnitz
7. február 1999
129
12
One SonJedináčik
Rob Bowman
Chris Carter & Frank Spotnitz
14. február 1999
130
13
Agua MalaZlá voda
Rob Bowman
David Amann
21. február 1999
131
14
MondayPondelok
Kim Manners
Vince Gilligan & John Shiban
28. február 1999
132
15
ArcadiaArkádia
Michael Watkins
Daniel Arkin
7. marec 1999
133
16
AlphaAlfa
Peter Markle
Jeffrey Bell
28. marec 1999
134
17
TrevorTrevor
Rob Bowman
Jim Guttridge & Ken Hawryliw
11. apríl 1999
135
18
MilagroMilagro
Kim Manners
Storyline: John Shiban & Frank Spotnitz
Scenár: Chris Carter
18. apríl 1999
136
19
The UnnaturalNeprirodzený
David Duchovny
David Duchovny
25. apríl 1999
137
20
Three of a KindTraja svojho druhu
Bryan Spicer
Vince Gilligan & John Shiban
2. máj 1999
138
21
Field TripVýlet do hôr
Kim Manners
Storyline: Frank Spotnitz
Scenár: John Shiban & Vince Gilligan
9. máj 1999
139
22
BiogenesisBiogenéza
Rob Bowman
Chris Carter & Frank Spotnitz
16. máj 1999

7. séria (1999-2000)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
140
1
The Sixth ExtinctionŠiesty zánik
Kim Manners
Chris Carter
7. november 1999
141
2
The Sixth Extinction II: Amor FatiŠiesty zánik II: Láska k osudu
Michael Watkins
David Duchovny & Chris Carter
14. november 1999
142
3
HungryHladný
Kim Manners
Vince Gilligan
21. november 1999
143
4
MilleniumMilénium
Thomas J. Wright
Vince Gilligan & Frank Spotnitz
28. november 1999
144
5
RushNával
Robert Lieberman
David Amann
5. december 1999
145
6
The Goldberg VariationGoldbergova variácia
Thomas J. Wright
Jeffrey Bell
12. december 1999
146
7
OrisonOrison
Rob Bowman
Chip Johannessen
9. január 2000
147
8
The Amazing MaleeniÚžasný Maleeni
Thomas J. Wright
Vince Gilligan, John Shiban & Frank Spotnitz
16. január 2000
148
9
Signs and WondersZnamenia a zázraky
Kim Manners
Jeffrey Bell
21. január 2000
149
10
Sein und ZeitBitie a čas
Michael Watkins
Chris Carter & Frank Spotnitz
6. február 2000
150
11
ClosureZavŕšenie
Kim Manners
Chris Carter & Frank Spotnitz
13. február 2000
151
12
X-CopsPolicajti X
Michael Watkins
Vince Gilligan
20. február 2000
152
13
First Person ShooterStrelec v prvej osobe
Chris Carter
William Gibson & Tom Maddox
27. február 2000
153
14
TheefTheef
Kim Manners
Vince Gilligan, John Shiban & Frank Spotnitz
12. marec 2000
154
15
En AmiAko priateľ
Rob Bowman
William B. Davis
19. marec 2000
155
16
ChimeraChiméra
Cliff Bole
David Amann
2. apríl 2000
156
17
all thingsvšetky veci
Gillian Anderson
Gillian Anderson
9. apríl 2000
157
18
Brand XZnačka X
Kim Manners
Steven Maeda & Greg Walker
16. apríl 2000
158
19
Hollywood A.D.Hollywoodský šéf
David Duchovny
David Duchovny
30. apríl 2000
159
20
Fight ClubKlub bitkárov
Paul Shapiro
Chris Carter
7. máj 2000
160
21
Je SouhaiteŽelám si
Vince Gilligan
Vince Gilligan
14. máj 2000
161
22
RequiemRequiem
Kim Manners
Chris Carter
21. máj 2000

8. séria (2000-2001)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
162
1
WithinZvnútra
Kim Manners
Chris Carter
5. november 2000
163
2
WIthoutZvonku
Kim Manners
Chris Carter
12. november 2000
164
3
PatienceTrpezlivosť
Chris Carter
Chris Carter
19. november 2000
165
4
RoadrunnersPustovníci
Rod Hardy
Vince Gilligan
26. november 2000
166
5
InvocationInvokácia
Richard Compton
David Amann
3. december 2000
167
6
RedrumRedrum
Peter Markle
Storyline: Steven Maeda & Daniel Arkin
Scenár: Steven Maeda
10. december 2000
168
7
Via NegativaVia Negativa
Tony Wharmby
Frank Spotnitz
17. december 2000
169
8
SurekillNičiteľ
Terrence O'Hara
Greg Walker
7. január 2001
170
9
SalvageZáchrana
Rod Hardy
Jeffrey Bell
14. január 2001
171
10
BadlaaPomsta
Tony Wharmby
John Shiban
21. január 2001
172
11
The GiftDar
Kim Manners
Frank Spotnitz
4. február 2001
173
12
MedusaMedúza
Richard Compton
Frank Spotnitz
11. február 2001
174
13
Per ManumPer Manum
Kim Manners
Chris Carter & Frank Spotnitz
18. február 2001
175
14
This Is Not HappeningToto nemôže byť pravda
Kim Manners
Chris Carter & Frank Spotnitz
25. február 2001
176
15
DeadaliveŽivý mŕtvy
Tony Wharmby
Chris Carter & Frank Spotnitz
1. apríl 2001
177
16
Three WordsTri slová
Tony Wharmby
Chris Carter & Frank Spotnitz
8. apríl 2001
178
17
EmpedoclesEmpedokles
Barry K. Thomas
Greg Walker
22. apríl 2001
179
18
VienenVienen
Rod Hardy
Steven Maeda
29. apríl 2001
180
19
AloneSám šéf
Frank Spotnitz
Frank Spotnitz
6. máj 2001
181
20
EssencePodstata
Kim Manners
Chris Carter
13. máj 2001
182
21
ExistenceExistencia
Kim Manners
Chris Carter
20. máj 2001

9. séria (2001-2002)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
183
1
Nothing Important Happened TodayDnes sa nič významné nestalo
Kim Manners
Chris Carter & Frank Spotnitz
11. november 2001
184
2
Nothing Important Happened Today IIDnes sa nič významné nestalo II
Tony Wharmby
Chris Carter & Frank Spotnitz
18. november 2001
185
3
DæmonicusDæmonicus
Frank Spotnitz
Frank Spotnitz
2. december 2001
186
4
4-D4-D
Tony Wharmby
Steven Maeda
9. december 2001
187
5
Lord of the FliesPán múch
Kim Manners
Thomas Schnauz
16. december 2001
188
6
Trust No 1Nikomu never
Tony Wharmby
Chris Carter & Frank Spotnitz
6. január 2002
189
7
John DoeJohn Doe
Michelle MacLaren
Vince Gilligan
13. január 2002
190
8
HellboundOdkázaní peklu
Kim Manners
David Amann
27. január 2002
191
9
ProvenancePôvod
Kim Manners
Chris Carter & Frank Spotnitz
3. marec 2002
192
10
ProvidenceProzreteľnosť
Chris Carter
Chris Carter & Frank Spotnitz
10. marec 2002
193
11
Audrey PauleyAudrey Pauleyová
Kim Manners
Steven Maeda
17. marec 2002
194
12
UnderneathPopod
John Shiban
John Shiban
31. marec 2002
195
13
ImprobableNepravdepodobné
Chris Carter
Chris Carter
7. apríl 2002
196
14
Scary MonstersStrašidlá
Dwight Little
Thomas Schnauz
14. apríl 2002
197
15
Jump the SharkPreskoč žraloka
Cliff Bole
Vince Gilligan, John Shiban & Frank Spotnitz
21. apríl 2002
198
16
WilliamWilliam
David Duchovny
Storyline: David Duchovny, Frank Spotnitz & Chris Carter
Scenár: Chris Carter
28. apríl 2002
199
17
ReleaseOslobodenie
Kim Manners
Storyline: John Shiban & David Amann
Scenár: David Amann
5. máj 2002
200
18
Sunshine DaysOslnivé časy
Vince Gilligan
Vince Gilligan
12. máj 2002
201
202
19
20
The TruthPravda
Kim Manners
Chris Carter
19. máj 2002

Akty X: Chcem uveriť (2008)[upraviť | upraviť kód]

Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Kinopremiéra
USA
Kinopremiéra
Slovensko
The X-Files: I Want to BelieveAkty X: Chcem uveriť
Chris Carter
Frank Spotnitz & Chris Carter
25. júl 2008
24. júl 2008

10. séria (2016)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
203
1
My StruggleMôj boj
Chris Carter
Chris Carter
24. január 2016
27. január 2016
204
2
Founder's MutationZakladateľ mutácie
James Wong
James Wong
25. január 2016
27. január 2016
205
3
Mulder and Scully Meet the Were-MonsterStretnutie s príšerou
Darin Morgan
Darin Morgan
1. február 2016
3. február 2016
206
4
Home AgainNávrat domov
Glen Morgan
Glen Morgan
8. február 2016
10. február 2016
207
5
BabylonBabylon
Chris Carter
Chris Carter
15. február 2016
17. február 2016
208
6
My Struggle IIMôj boj II
Chris Carter
Storyline: Dr. Anne Simon, Dr. Margaret Fearon & Chris Carter
Scenár: Chris Carter
22. február 2016
24. február 2016

11. séria (2018)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
209
1
My Struggle IIIMôj boj III
Chris Carter
Chris Carter
3. január 2018
12. september 2018
210
2
ThisToto
Glen Morgan
Glen Morgan
10. január 2018
12. september 2018
211
3
Plus OnePlus jedna
Kevin Hooks
Chris Carter
17. január 2018
19. september 2018
212
4
The Lost Art of Forehead SweatPočkať, čože?
Darin Morgan
Darin Morgan
24. január 2018
26. september 2018
213
5
GhouliGhouli
James Wong
James Wong
31. január 2018
3. október 2018
213
6
KittenMačiatko
Carol Banker
Gabe Rotter
7. február 2018
10. október 2018
214
7
Rm9sbG93ZXJzTí, čo nás sledujú
Glen Morgan
Shannon Hamblin & Kristen Cloke
28. február 2018
17. október 2018
215
8
FamiliarDôverne známy démon
Holly Dale
Benjamin Van Allen
7. marec 2018
24. október 2018
216
9
Nothing Lasts ForeverNič netrvá večne
James Wong
Karen Nielsen
14. marec 2018
7. november 2018
217
10
My Struggle IVMôj boj IV
Chris Carter
Chris Carter
21. marec 2018
14. november 2018

Referencie[upraviť | upraviť kód]

Externé odkazy[upraviť | upraviť kód]