Zoznam častí seriálu Perníkový tatko

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Breaking Bad logo.svg

Nasledujúci článok zobrazuje zoznam častí amerického seriálu Breaking Bad. Seriál mal premiéru 20. januára 2008 na americkej káblovej stanici AMC a vysielal sa do 29. septembra 2013, kedy bola odvysielaná posledná časť.

11. októbra 2019 mal premiéru film El Camino, ktorý je pokračovaním udalostí po skončení seriálu.[1]

Série[upraviť | upraviť kód]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série USA Finále série USA Premiéra série Slovensko Finále série Slovensko Stanica USA Stanica Slovensko
1 7 20. január 2008 9. marec 2008 2. júl 2013 23. júl 2013 AMC Dajto
2 13 8. marec 2009 31. máj 2009 23. júl 2013 8. október 2013
3 13 21. marec 2010 13. jún 2010 1. október 2015 17. december 2015 AMC
4 13 17. júl 2011 9. október 2011 7. január 2016 31. marec 2016
5 8 15. júl 2012 2. september 2012 7. apríl 2016 26. máj 2016
8 11. august 2013 29. september 2013 2. jún 2016 21. júl 2016
Film 11. október 2019 Netflix

Časti[upraviť | upraviť kód]

1. séria (2008)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
1
1
PilotCudzie nešťastie
Vince Gilligan
Vince Gilligan
20. január 2008
2. júl 2013
2
2
Cat's in the Bag…Mačka vo vreci...
Adam Bernstein
Vince Gilligan
27. január 2008
2. júl 2013
3
3
…And the Bag's in the River... a vrece je v rieke
Adam Bernstein
Vince Gilligan
10. február 2008
9. júl 2013
4
4
Cancer ManMuž s rakovinou
Jim McKay
Vince Gilligan
17. február 2008
9. júl 2013
5
5
Gray MatterŠedá hmota
Tricia Brock
Patty Lin
24. február 2008
16. júl 2013
6
6
Crazy Handful of Nothin'Prázdne ruky
Bronwen Hughes
George Mastras
2. marec 2008
16. júl 2013
7
7
A No-Rough-Stuff-Type DealMalo by to byť bez násilia
Tim Hunter
Peter Gould
9. marec 2008
23. júl 2013

2. séria (2009)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
8
1
Seven Thirty-Seven737
Bryan Cranston
J. Roberts
8. marec 2009
23. júl 2013
9
2
GrilledNa ražni
Charles Haid
George Mastras
15. marec 2009
30. júl 2013
10
3
Bit by a Dead BeeBodnutie mŕtvej včely
Terry McDonough
Peter Gould
22. marec 2009
30. júl 2013
11
4
DownNa dne
John Dahl
Sam Catlin
29. marec 2009
6. august 2013
12
5
BreakageStratné
Johan Renck
Moira Walley-Beckett
5. apríl 2009
13. august 2013
13
6
PeekabooSchovávačka
Peter Medak
J. Roberts & Vince Gilligan
12. apríl 2009
20. august 2013
14
7
Negro y AzulČierna a modrá
Felix Alcala
John Shiban
19. apríl 2009
27. august 2013
15
8
Better Call SaulRadšej volajte Saula
Terry McDonough
Peter Gould
26. apríl 2009
27. august 2013
16
9
4 Days Out4 dni voľna
Michelle MacLaren
Sam Catlin
3. máj 2009
3. september 2013
17
10
OverJe to za nami
Phil Abraham
Moira Walley-Beckett
10. máj 2009
17. september 2013
18
11
MandalaMedzi nebom a zemou
Adam Bernstein
George Mastras
17. máj 2009
24. september 2013
19
12
PhoenixZnovuzrodenie
Colin Bucksey
John Shiban
24. máj 2009
1. október 2013
20
13
ABQAlbuquerque
Adam Bernstein
Vince Gilligan
31. máj 2009
8. október 2013

3. séria (2010)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
21
1
No MásUž nie
Bryan Cranston
Vince Gilligan
21. marec 2010
1. október 2015
22
2
Caballo sin NombreKôň bez mena
Adam Bernstein
Peter Gould
28. marec 2010
8. október 2015
23
3
I.F.T.S.S.T.
Michelle MacLaren
George Mastras
4. apríl 2010
15. október 2015
24
4
Green LightZelené svetlo
Scott Winant
Sam Catlin
11. apríl 2010
22. október 2015
25
5
MásUž zase
Johan Renck
Moira Walley-Beckett
18. apríl 2010
29. október 2015
26
6
SunsetZápad slnka
John Shiban
John Shiban
25. apríl 2010
5. november 2015
27
7
One MinuteOsudová minúta
Michelle MacLaren
Thomas Schnauz
2. máj 2010
12. november 2015
28
8
I See YouVidím ťa
Colin Bucksey
Gennifer Hutchison
9. máj 2010
19. november 2015
29
9
KafkaesqueKafkáreň
Michael Slovis
Peter Gould & George Mastras
16. máj 2010
26. november 2015
30
10
FlyMucha
Rian Johnson
Sam Catlin & Moira Walley-Beckett
23. máj 2010
3. december 2015
31
11
AbiquiuMestečko Abiquiu
Michelle MacLaren
John Shiban & Thomas Schnauz
30. máj 2010
10. december 2015
32
12
Half MeasuresPolovičné riešenie
Adam Bernstein
Sam Catlin & Peter Gould
6. jún 2010
17. december 2015
33
13
Full MeasureKonečné riešenie
Vince Gilligan
Vince Gilligan
13. jún 2010
17. december 2015

4. séria (2011)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
34
1
Box CutterNôž na krabice
Adam Bernstein
Vince Gilligan
17. júl 2011
7. január 2016
35
2
Thirty-Eight SnubKrátka tridsaťosmička
Michelle MacLaren
George Mastras
24. júl 2011
14. január 2016
36
3
Open HouseOtvorený dom
David Slade
Sam Catlin
31. júl 2011
21. január 2016
37
4
Bullet PointsKľúčové body
Colin Bucksey
Moira Walley-Beckett
7. august 2011
28. január 2016
38
5
ShotgunSpolujazdec
Michelle MacLaren
Thomas Schnauz
14. august 2011
4. február 2016
39
6
ConcernedZahnaný do kúta
Michael Slovis
Gennifer Hutchison
21. august 2011
11. február 2016
40
7
Problem DogProblémový pes
Peter Gould
Peter Gould
28. august 2011
18. február 2016
41
8
HermanosHermanos
Johan Renck
Sam Catlin & George Mastras
4. september 2011
25. február 2016
42
9
BugPloštica
Terry McDonough
Moira Walley-Beckett & Thomas Schnauz
11. september 2011
3. marec 2016
43
10
SaludSalud
Michelle MacLaren
Peter Gould & Gennifer Hutchison
18. september 2011
10. marec 2016
44
11
Crawl SpaceÚložisko
Scott Winant
George Mastras & Sam Catlin
25. september 2011
17. marec 2016
45
12
End TimesKoniec sveta
Vince Gilligan
Thomas Schnauz & Moira Walley-Beckett
2. október 2011
24. marec 2016
46
13
Face OffStrata tváre
Vince Gilligan
Vince Gilligan
9. október 2011
31. marec 2016

5. séria (2012-13)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
1. časť
47
1
Live Free or DieSlobodný život alebo smrť
Michael Slovis
Vince Gilligan
15. júl 2012
7. apríl 2016
48
2
MadrigalMadrigal
Michelle MacLaren
Vince Gilligan
22. júl 2012
14. apríl 2016
49
3
Hazard PayRizikový príplatok
Adam Bernstein
Peter Gould
29. júl 2012
21. apríl 2016
50
4
Fifty-One51
Rian Johnson
Sam Catlin
5. august 2012
28. apríl 2016
51
5
Dead FreightMŕtvy náklad
George Mastras
George Mastras
12. august 2012
5. máj 2016
52
6
BuyoutOdkup podielu
Colin Bucksey
Gennifer Hutchison
19. august 2012
12. máj 2016
53
7
Say My NamePovedz moje meno
Thomas Schnauz
Thomas Schnauz
26. august 2012
19. máj 2016
54
8
Gliding Over AllPreplávanie nad tým všetkým
Michelle MacLaren
Moira Walley-Beckett
2. september 2012
26. máj 2016
2. časť
55
9
Blood MoneyKrvavé peniaze
Bryan Cranston
Peter Gould
11. august 2013
2. jún 2016
56
10
BuriedZahrabané
Michelle MacLaren
Thomas Schnauz
18. august 2013
9. jún 2016
57
11
ConfessionsPriznanie
Michael Slovis
Gennifer Hutchinson
25. august 2013
16. jún 2016
58
12
Rabid DogBesný pes
Sam Catlin
Sam Catlin
1. september 2013
23. jún 2016
59
13
To'hajiileeTo'hajiilee
Michelle MacLaren
George Mastras
8. september 2013
30. jún 2016
60
14
OzymandiasOzymandias
Rian Johnson
Moira Walley-Beckett
15. september 2013
7. júl 2016
61
15
Granite StateŽulový štát
Peter Gould
Peter Gould
22. september 2013
14. júl 2016
62
16
FelinaFelina
Vince Gilligan
Vince Gilligan
29. september 2013
21. júl 2016

El Camino: A Breaking Bad Movie[upraviť | upraviť kód]

Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA Slovensko
El Camino: A Breaking Bad Movie
Vince Gilligan
Vince Gilligan
11. október 2019

Referencie[upraviť | upraviť kód]