Zoznam častí seriálu Fear the Walking Dead

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Fear the Walking Dead-Logo.svg

Toto je zoznam častí amerického seriálu Fear the Walking Dead. Seriál mal premiéru 23. augusta 2015 na americkej televíznej stanici AMC. Je to spin-off populárneho seriálu The Walking Dead. Tvorcami seriálu sú Robert Kirkman a Dave Erickson, pričom Kirkman sa podieľa aj na seriáli Walking Dead a je tvorcom pôvodnej komiksovej predlohy. Ericksona od štvrtej série nahradili ako showrunneri Andrew Chambliss a Ian B. Goldberg.

19. júla 2019 bolo oznámené, že seriál bude pokračovať šiestou sériou, ktorá bude mať premiéru 11. októbra 2020.[1][2]

Série[upraviť | upraviť kód]

Séria Časti Premiéra série Finále série Sledovanosť
1 6 23. august 2015 4. október 2015 7,61 mil.[3]
2 15 10. apríl 2016 2. október 2016 4,19 mil.[4]
3 16 4. jún 2017 15. október 2017 2,36 mil.[5]
4 16 15. apríl 2018 30. september 2018 2,27 mil.[6]
5 16 2. jún 2019 29. september 2019 1,51 mil.[7]
6 11. október 2020

Na Slovensku sa Fear the Walking Dead vysiela na lokálnej AMC, zarovno s americkou premiérou, t.j. o 3:00 ráno.

Časti[upraviť | upraviť kód]

1. séria (2015)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
Sledovanosť
USA [3]
1
1
Pilot
Adam Davidson
Robert Kirkman & Dave Erickson
23. august 2015
10,13 mil.
2
2
So Close, Yet So Far
Adam Davidson
Marco Ramirez
30. august 2015
8,18 mil.
3
3
The Dog
Adam Davidson
Jack LoGiudice
13. september 2015
7,16 mil.
4
4
Not Fade Away
Kari Skogland
Meaghan Oppenheimer
20. september 2015
6,62 mil.
5
5
Cobalt
Kari Skogland
David Wiener
27. september 2015
6,66 mil.
6
6
The Good Man
Stefan Schwartz
Robert Kirkman & Dave Erickson
4. október 2015
6,86 mil.

2. séria (2016)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
Sledovanosť
USA [4]
7
1
Monster
Adam Davidson
Dave Erickson
10. apríl 2016
6,67 mil.
8
2
We All Fall Down
Adam Davidson
Storyline: Brett C. Leonard & Kate Barnow
Scenár: Kate Barnow
17. apríl 2016
5,58 mil.
9
3
Ouroboros
Stefan Schwartz
Alan Page
24. apríl 2016
4,73 mil.
10
4
Blood in the Streets
Michael Uppendahl
Kate Erickson
1. máj 2016
4,80 mil.
11
5
Captive
Craig Zisk
Carla Ching
8. máj 2016
4,41 mil.
12
6
Sicut Cervus
Kate Dennis
Brian Buckner
15. máj 2016
4,49 mil.
13
7
Shiva
Andrew Bernstein
David Wiener
22. máj 2016
4,39 mil.
14
8
Grotesque
Daniel Sackheim
Kate Barnow
21. august 2016
3,86 mil.
15
9
Los Muertos
Deborah Chow
Alan Page
28. august 2016
3,66 mil.
16
10
Do Not Disturb
Michael McDonough
Lauren Signorino
4. september 2016
2,99 mil.
17
11
Pablo & Jessica
Uta Briesewitz
Kate Erickson
11. september 2016
3,40 mil.
18
12
Pillar of Salt
Gerardo Naranjo
Carla Ching
18. september 2016
3,62 mil.
19
13
Date of Death
Christoph Schrewe
Brian Buckner
25. september 2016
3,49 mil.
20
14
Wrath
Stefan Schwartz
Kate Barnow
2. október 2016
3,67 mil.
21
15
North
Andrew Bernstein
Dave Erickson
2. október 2016
3,05 mil.

3. séria (2017)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
Sledovanosť
USA [5]
22
1
Eye of the Beholder
Andrew Bernstein
Dave Erickson
4. jún 2017
3,11 mil.
23
2
The New Frontier
Stefan Schwartz
Mark Richard
4. jún 2017
2,70 mil.
24
3
TEOTWAWKI
Deborah Chow
Ryan Scott
11. jún 2017
2,50 mil.
25
4
100
Alex Garcia Lopez
Alan Page
18. jún 2017
2,40 mil.
26
5
Burning in Water, Drowning in Flame
Daniel Stamm
Suzanne Heathcote
25. jún 2017
2,50 mil.
27
6
Red Dirt
Courtney Hunt
Wes Brown
2. júl 2017
2,19 mil.
28
7
The Unveiling
Jeremy Webb
Mark Richard
9. júl 2017
2,62 mil.
29
8
Children of Wrath
Andrew Bernstein
Jami O'Brien
9. júl 2017
2,40 mil.
30
9
Minotaur
Stefan Schwartz
Dave Erickson & Mike Zunic
10. september 2017
2,14 mil.
31
10
Diviner
Paco Cabezas
Ryan Scott
10. september 2017
2,14 mil.
32
11
La Serpiente
Josef Wladyka
Mark Richard & Lauren Signorino
17. september 2017
2,00 mil.
33
12
Brother's Keeper
Alrick Riley
Wes Brown
24. september 2017
2,08 mil.
34
13
This Land Is Your Land
Meera Menon
Suzanne Heathcote
1. október 2017
2,36 mil.
35
14
El Matadero
Stefan Schwartz
Alan Page
8. október 2017
2,23 mil.
36
15
Things Bad Begun
Andrew Bernstein
Jami O'Brien
15. október 2017
2,23 mil.
37
16
Sleigh Ride
Andrew Bernstein
Dave Erickson & Mark Richard
15. október 2017
2,23 mil.

4. séria (2018)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
Sledovanosť
USA [6]
38
1
What's Your Story?
John Polson
Scott M. Gimple, Andrew Chambliss & Ian Goldberg
15. apríl 2018
4,09 mil.
39
2
Another Day in the Diamond
Michael E. Satrazemis
Andrew Chambliss & Ian Goldberg
22. apríl 2018
3,07 mil.
40
3
Good Out Here
Dan Liu
Shintaro Shimosawa
29. apríl 2018
2,71 mil.
41
4
Buried
Magnus Martens
Alex Delyle
6. máj 2018
2,49 mil.
42
5
Laura
Michael E. Satrazemis
Anna Fishko
13. máj 2018
2,46 mil.
43
6
Just in Case
Daisy von Scherler Mayer
Richard Naing
20. máj 2018
2,31 mil.
44
7
The Wrong Side of Where You Are Now
Sarah Boyd
Melissa Scrivner Love
3. jún 2018
1,97 mil.
45
8
No One's Gone
Michael E. Satrazemis
Ian Goldberg & Andrew Chambliss
10. jún 2018
2,32 mil.
46
9
People Like Us
Magnus Martens
Anna Fishko
12. august 2018
1,88 mil.
47
10
Close Your Eyes
Michael E. Satrazemis
Shintaro Shimosawa
19. august 2018
1,86 mil.
48
11
The Code
Tara Nicole Weyr
Andrew Chambliss & Alex Delyle
26. august 2018
1,83 mil.
49
12
Weak
Colman Domingo
Kalinda Vazquez
2. september 2018
1,52 mil.
50
13
Blackjack
Sharat Raju
Ian Goldberg & Richard Naing
9. september 2018
1,71 mil.
51
14
MM 54
Lou Diamond Phillips
Anna Fishko & Shintaro Shimosawa
16. september 2018
1,87 mil.
52
15
I Lose People...
David Barrett
Kalinda Vazquez
23. september 2018
2,03 mil.
53
16
...I Lose Myself
Michael E. Satrazemis
Andrew Chambliss & Ian Goldberg
30. september 2018
2,13 mil.

5. séria (2019)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
Sledovanosť
USA [7]
54
1
Here to Help
Michael E. Satrazemis
Ian Goldberg & Andrew Chambliss
2. jún 2019
1,97 mil.
55
2
The Hurt That Will Happen
Jessica Lowrey
Alex Delyle
9. jún 2019
1,69 mil.
56
3
Humbug's Gulch
Colman Domingo
Ashley Cardiff
16. jún 2019
1,76 mil.
57
4
Skidmark
Tara Nicole Weyr
Samir Mehta
23. jún 2019
1,66 mil.
58
5
The End of Everything
Michael E. Satrazemis
Andrew Chambliss & Ian Goldberg
30. jún 2019
1,71 mil.
59
6
The Little Prince
Sharat Raju
Mallory Westfall
7. júl 2019
1,49 mil.
60
7
Still Standing
Marta Cunningham
Richard Naing
14. júl 2019
1,39 mil.
61
8
Is Anybody Out There?
Michael E. Satrazemis
Michael Alaimo
21. júl 2019
1,60 mil.
62
9
Channel 4
Dan Liu
David Johnson
11. august 2019
1,40 mil.
63
10
210 Words Per Minute
Ron Underwood
Ian Goldberg & Andrew Chambliss
18. august 2019
1,37 mil.
64
11
You're Still Here
K.C. Colwell
Mallory Westfall & Alex Delyle
25. august 2019
1,44 mil.
65
12
Ner Tamid
Michael E. Satrazemis
Andrew Chambliss & Ian Goldberg
1. september 2019
1,14 mil.
66
13
Leave What You Don't
Daisy von Scherler Mayer
Ashley Cardiff & Nick Bernardone
8. september 2019
1,45 mil.
67
14
Today and Tomorrow
Sydney Freeland
Richard Naing & David Johnson
15. september 2019
1,31 mil.
68
15
Channel 5
David Barrett
Michael Alaimo & Samir Mehta
22. september 2019
1,34 mil.
69
16
End of the Line
Michael E. Satrazemis
Ian Goldberg & Andrew Chambliss
29. september 2019
1,51 mil.

6. séria (2020)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA [8]
Sledovanosť
USA [9]
70
1
The End Is the Beginning
Michael E. Satrazemis
Andrew Chambliss & Ian Goldberg
11. október 2020
1,59 mil.
71
2
Welcome to the Club
Lennie James
Nazrin Choudhury
18. október 2020
 
72
3
Alaska[10]
Colman Domingo[10]
Mallory Westfall[11]
25. október 2020
 
73
4
The Key[12]
Ron Underwood[13]
David Johnson[11]
1. november 2020
 
74
5
Honey[14]
 
Ashley Cardiff[11]
8. november 2020
 
75
6
Bury Her Next to Jasper's Leg[15]
 
Alex Delyle[11]
15. november 2020
 
76
7
Damage From the Inside[16]
 
Jacob Pinion[11]
22. november 2020
 
77
8
 
 
 
29. november 2020
 

Webizódy[upraviť | upraviť kód]

Fear the Walking Dead: Flight 462 (2015–16)[upraviť | upraviť kód]

Web-séria Flight 462 sleduje vypuknutie apokalypsy v lietadle. Dve postavy, Alex a Jake sa objavili v tretej časti (Ouroboros) druhej série sériálu.

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
(online)
1–16
Fear the Walking Dead: Flight 462
Michael McDonough
Lauren Signorino & Michael Zunic
4. október 2015 – 26. marec 2016

Fear the Walking Dead: Passage (2016–17)[upraviť | upraviť kód]

Druhá web-séria sleduje Sierru ako pomože zranenej Gabi a spolu hľadajú útočisko.

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
(online)
1–16
Fear the Walking Dead: Passage
Andrew Bernstein
Lauren Signorino & Michael Zunic
17. október 2016 – 26. marec 2017

Referencie[upraviť | upraviť kód]

  1. NEMETZ, Dave. Fear the Walking Dead Renewed for Season 6 at AMC [online]. TV Line, 19.7.2019. Dostupné online. (po anglicky)
  2. Shows A-Z - fear the walking dead on amc [online]. The Futon Critic. Dostupné online. (po anglicky)
  3. a b Fear the Walking Dead: Season One Ratings [online]. TV Series Finale, 6.10.2015. Dostupné online. (po anglicky)
  4. a b Fear the Walking Dead: Season Two Ratings [online]. TV Series Finale, 4.10.2016. Dostupné online. (po anglicky)
  5. a b Fear the Walking Dead: Season Three Ratings [online]. TV Series Finale, 17.10.2017. Dostupné online. (po anglicky)
  6. a b Fear the Walking Dead: Season Four Ratings [online]. TV Series Finale, 2.10.2018. Dostupné online. (po anglicky)
  7. a b Fear the Walking Dead: Season Five Ratings [online]. TV Series Finale, 1.10.2019. Dostupné online. (po anglicky)
  8. http://www.thefutoncritic.com/showatch/fear-the-walking-dead/listings/
  9. Fear the Walking Dead: Season Six Ratings [online]. TV Series Finale, 13.10.2020. Dostupné online. (po anglicky)
  10. a b https://twitter.com/SarabethPollock/status/1308480547849678852
  11. a b c d e https://directories.wga.org/project/1097739/fear-the-walking-dead
  12. http://showcase.onthedemo.com/newyorkcity/en/program/11877956/6/EP022099820278
  13. https://www.imdb.com/title/tt13158336/?ref_=tt_ep_nx
  14. http://showcase.onthedemo.com/newyorkcity/en/program/11877956/6/EP022099820279
  15. http://showcase.onthedemo.com/newyorkcity/en/program/11877956/6/EP022099820280
  16. http://showcase.onthedemo.com/newyorkcity/en/program/11877956/6/EP022099820281