Zoznam častí seriálu Hrozba z temnoty

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
A black screen with the word "SUPERNATURAL" in blue-green lettering in the center
Supernatural, 1. séria

Toto je zoznam častí amerického dramatického seriálu Supernatural (Hrozba z temnoty). Americká káblová televízia CW odvysielala do 14. mája 2009 zatiaľ 82 častí. Začiatkom roka 2010 televízia CW potvrdila pokračovanie seriálu šiestou sériou. Momentálne sa natáča jeho piata séria, ktorá by mala mať 22 nových častí. Na TV Markíza od 2. júla 2008 po trojmesačnom prerušení pokračovalo vysielanie seriálu, ktoré sa však zakončilo 27. augusta 2008.

Série[upraviť | upraviť kód]

Séria Počet častí Pôvodné uvedenie Uvedenie na TV Markíza
1 22 20052006 20072008
2 22 20062007 2008
3 16 20072008
4 22 20082009
5 22 20092010
6 22 20102011
7 23 20112012
8 23 20122013
9 23 20132014
10 23 20142015
11 23 20152016
12 22 20162017

Časti[upraviť | upraviť kód]

Prvá séria: 2005-2006[upraviť | upraviť kód]

Podrobnejšie informácie nájdete na stránke Supernatural (1. séria)

Časť Originálny názov Režisér Scenárista Začiatok vysielania v USA
1x01 "Pilot" David Nutter Eric Kripke 13. septembra 2005
1x02 "Wendigo" David Nutter Ron Milbauer & Terri Hughes Burton 20. septembra 2005
1x03 "Dead in the Water" Kim Manners Sera Gamble & Raelle Tucker 27. septembra 2005
1x04 "Phantom Traveler" Robert Singer Richard Hatem 4. októbra 2005
1x05 "Bloody Mary" Peter Ellis Eric Kripke 11. októbra 2005
1x06 "Skin" Robert Duncan McNeill John Shiban 18. októbra 2005
1x07 "Hook Man" David Jackson John Shiban 25. októbra 2005
1x08 "Bugs" Kim Manners Rachel Nave & Bill Coakley 8. novembra 2005
1x09 "The Journey Home" Ken Girotti Eric Kripke 15. novembra 2005
1x10 "Asylum" Guy Bee Richard Hatem 22. novembra 2005
1x11 "Scarecrow" Kim Manners Patrick Sean Smith 10. januára 2006
1x12 "Faith" Allan Kroeker Sera Gamble & Raelle Tucker 17. januára 2006
1x13 "Route 666" Paul Shapiro Eugenie Ross-Leming & Brad Buckner 31. januára 2006
1x14 "Nightmare" Phil Sgriccia Sera Gamble & Raelle Tucker 7. februára 2006
1x15 "The Benders" Peter Ellis John Shiban 14. februára 2006
1x16 "Shadow" Kim Manners Eric Kripke 28. februára 2006
1x17 "Hell House" Chris Long Trey Callaway 30. marca 2006
1x18 "Something Wicked" Whitney Ransick Daniel Knauf 6. apríla 2006
1x19 "Provenance" Phil Sgriccia David Ehrman 13. apríla 2006
1x20 "Dead Man's Blood" Tony Wharmby Cathryn Humphris & John Shiban 20. apríla 2006
1x21 "Salvation" Robert Singer Sera Gamble & Raelle Tucker 27. apríla 2006
1x22 "Devil's Trap" Kim Manners Eric Kripke 4. mája 2006

Druhá séria: 2006-2007[upraviť | upraviť kód]

Podrobnejšie informácie nájdete na stránke Supernatural (2. séria)

Časť Originálny názov Režisér Scenárista Začiatok vysielania v USA
2x01 "In My Time of Dying" Kim Manners Eric Kripke 28. septembra 2006
2x02 "Everybody Loves a Clown" Phil Sgriccia John Shiban 5. októbra 2006
2x03 "Bloodlust" Robert Singer Sera Gamble 12. októbra 2006
2x04 "Children Shouldn't Play With Dead Things" Kim Manners Raelle Tucker 19. októbra 2006
2x05 "Simon Said" Tim Lacofano Ben Edlund 26. októbra 2006
2x06 "Exit" Kim Manners Matt Witten 2. novembra 2006
2x07 "The Usual Suspects" Mike Rohl Cathryn Humphris 9. novembra 2006
2x08 "Crossroad Blues" Steve Boyum Sera Gamble 16. novembra 2006
2x09 "Croatoan" Robert Singer John Shiban 7. decembra 2006
2x10 "Hunted" Rachel Talalay Raelle Tucker 11. januára 2007
2x11 "Playthings" Charles Beeson Matt Witten 18. januára 2007
2x12 "Nightshifter" Phil Sgriccia Ben Edlund 25. januára 2007
2x13 "Houses of the Holy" Kim Manners Sera Gamble 1. februára 2007
2x14 "Born Under a Bad Sign" J. Miller Tobin Cathryn Humphris 8. februára 2007
2x15 "Tall Tales" Bradford May John Shiban 15. februára 2007
2x16 "Roadkill" Charles Beeson Raelle Tucker 15. marca 2007
2x17 "Heart" Kim Manners Sera Gamble 22. marca 2007
2x18 "Hollywood Babylon" Phil Sgriccia Ben Edlund 19. apríla 2007
2x19 "Folsom Prison Blues" Mike Rohl John Shiban 26. apríla 2007
2x20 "What Is and What Should Never Be" Eric Kripke Raelle Tucker 3. mája 2007
2x21 "All Hell Breaks Loose Part 1" Robert Singer Sera Gamble 10. mája 2007
2x22 "All Hell Breaks Loose Part 2" Kim Manners Eric Kripke & Michael T. Moore 17. mája 2007

Tretia séria: 2007-2008[upraviť | upraviť kód]

Podrobnejšie informácie nájdete na stránke Supernatural (3. séria)

Časť Originálny názov Režisér Scenárista Začiatok vysielania v USA
3x01 "The Magnificent Seven" Kim Manners Eric Kripke 4. októbra 2007
3x02 "The Kids Are Alright" Phil Sgriccia Sera Gamble 11. októbra 2007
3x03 "Bad Day At Black Rock" Robert Singer Ben Edlund 18. októbra 2007
3x04 "Sin City" Charles Beeson Robert Singer & Jeremy Carver 25. októbra 2007
3x05 "Bedtime Stories" Mike Rohl Cathryn Humphris 1. novembra 2007
3x06 "Red Sky At Morning" Cliff Bole Laurence Andries 8. novembra 2007
3x07 "Fresh Blood" Kim Manners Sera Gamble 15. novembra 2007
3x08 "A Very Supernatural Christmas" J. Miller Tobin Jeremy Carver 13. decembra 2007
3x09 "Malleus Maleficarum" Robert Singer Ben Edlund 31. januára 2008
3x10 "Dream a Little Dream of Me" Steve Boyum Sera Gamble & Cathryn Humphris 7. februára 2008
3x11 "Mystery Spot" Kim Manners Jeremy Carver & Emily McLaughlin 14. februára 2008
3x12 "Jus In Bello" Kim Manners Sera Gamble 21. februára 2008
3x13 "Ghostfacers" Phil Sgriccia Ben Edlund 24. apríla 2008
3x14 "Long Distance Call" Robert Singer Jeremy Carver 1. mája 2008
3x15 "Time Is On My Side" Charles Beeson Sera Gamble 8. mája 2008
3x16 "No Rest For The Wicked" Kim Manners Eric Kripke 15. mája 2008

Štvrtá séria: 2008-2009[upraviť | upraviť kód]

Podrobnejšie informácie nájdete na stránke Supernatural (4. séria)

Časť Originálny názov Režisér Scenárista Začiatok vysielania v USA
4x01 "Lazarus Rising" Kim Manners Eric Kripke 18. septembra 2008
4x02 "Can You Hear Me, God? It's Me...Dean Winchester" Phil Sgriccia Sera Gamble 25. septembra 2008
4x03 "In the Beginning" Steve Boyum Jeremy Carver 2. októbra 2008
4x04 "Metamorphosis" Kim Manners Cathryn Humphris 9. októbra 2008
4x05 "Monster Movie" Robert Singer Ben Edlund 16. októbra 2008
4x06 "Yellow Fever" Phil Sgriccia Andrew Dabb & Daniel Loflin 23. októbra 2008
4x07 "It’s the Great Pumpkin, Sam Winchester" Charles Beeson Julie Siege 30. októbra 2008
4x08 "Wishful Thinking" Robert Singer Ben Edlund 6. novembra 2008
4x09 "I Know What You Did Last Summer" Charles Beeson Sera Gamble 13. novembra 2008
4x10 "Heaven and Hell" J. Miller Tobin Eric Kripke 20. novembra 2008
4x11 "Family Remains" Phil Sgriccia Jeremy Carver 15. januára 2009
4x12 "Criss Angel Is a Douchebag" Robert Singer Julie Siege 22. januára 2009
4x13 "After School Special" Adam Kane Andrew Dabb & Daniel Loflin 29. januára 2009
4x14 "Sex and Violence" Charles Beeson Cathryn Humphris 5. februára 2009
4x15 "Death Takes a Holiday" Steve Boyum Jeremy Carver 12. marca 2009
4x16 "On the Head of a Pin" Mike Rohl Ben Edlund 19. marca 2009
4x17 "It's a Terrible Life" James L. Conway Sera Gamble 26. marca 2009
4x18 "The Monster at the End of This Book" Mike Rohl Julie Siege & Nancy Weiner 2. apríla 2009
4x19 "Jump the Shark" Phil Sgriccia Andrew Dabb & Daniel Loflin 23. apríla 2009
4x20 "The Rapture" Charles Beeson Jeremy Carver 30. apríla 2009
4x21 "When the Levee Breaks" Robert Singer Sera Gamble 7. mája 2009
4x22 "Lucifer Rising" Eric Kripke Eric Kripke 14. mája 2009

Piata séria: 2009-2010[upraviť | upraviť kód]

Podrobnejšie informácie nájdete na stránke Supernatural (5. séria)[upraviť | upraviť kód]

Časť Originálny názov Režisér Scenárista Začiatok vysielania v USA
5x01 "Sympathy for the Devil" Robert Singer Eric Kripke 10. septembra 2009
5x02 "Good God, Y'All!" Phil Sgriccia Sera Gamble 17. septembra 2009
5x03 "Free to be You and Me" J. Miller Tobin Jeremy Carver 24. septembra 2009
5x04 "The End" Steve Boyum Ben Edlund 1. októbra 2009
5x05 "Fallen Idols" James L. Conway Julie Siege 8. októbra 2009
5x06 "I Believe the Children Are Our Future" Charles Beeson Andrew Dabb & Daniel Loflin 15. októbra 2009
5x07 "The Curious Case of Dean Winchester" Robert Singer Sera Gamble 29. októbra 2009
5x08 "Changing Channels" Charles Beeson Jeremy Carver 5. novembra 2009
5x09 "The Real Ghostbusters" Jim Conway Nancy Weiner 12. novembra 2009
5x10 "Abandon All Hope" Phil Sgriccia Ben Edlund 19. novembra 2009
5x11 "Sam, Interrupted" James L. Conway Andrew Dabb & Daniel Loflin 21. januára 2010
5x12 "Swap Meat" Robert Singer Julie Siege 28. januára 2010
5x13 "The Song Remains the Same" Steve Boyum Sera Gamble & Nancy Weiner 4. februára 2010
5x14 "My Bloody Valentine" Mike Rohl Ben Edlund 11. februára 2010
5x15 "Dead Men Don’t Wear Plaid" John F. Showalter Jeremy Carver 25. marec 2010
5x16 "Dark Side of the Moon" Jeff Woolnough Andrew Dabb & Daniel Loflin 1. apríl 2010
5x17 "99 Problems" Charles Beeson Julie Siege 8. apríl 2010
5x18 "Point of No Return (100 ep)" Philip Sgriccia Jeremy Carver 15. apríl 2010
5x19 "05x19 Hammer of the Gods" Rick Bota Andrew Dabb & Daniel Loflin & David Reed 22. apríl 2010
5x20 "The Devil You Know" Robert Singer Ben Edlund 29. apríl 2010
5x21 "Two Minutes to Midnight" Philip Sgriccia Sera Gamble 6. máj 2010
5x22 "Swan Song" Steve Boyum Eric Kripke ,Eric 'Giz' Gewirtz 13. máj 2010

Šiesta séria: 2010-2011[upraviť | upraviť kód]

Časť Originálny názov Režisér Scenárista Začiatok vysielania v USA
6x01 "Exile on Main St." Phil Sgriccia Sera Gamble 24. septembra 2010
6x02 "Two and a Half Man" John Showalter Adam Glass 1. októbra 2010
6x03 "The Third Man" Robert Singer Ben Edlund 8. októbra 2010
6x04 "Weekend at Bobby's" Jensen Ackles Andrew Dabb a Daniel Loflin 15. októbra 2010
6x05 "Live Free Or Live TwiHard" Rod Hardy Brett Matthews 22. októbra 2010
6x06 "You Can't Handle the Truth" Jan Eliasberg Eric Charmelo a Nicole Snyder 29. októbra 2010
6x07 "Family Matters" Guy Bee Andrew Dabb a Daniel Loflin 5. novembra 2010
6x08 "All Dogs Go to Heaven" Phil Sgriccia Adam Glass 12. novembra 2010
6x09 "Clap Your Hands If You Believe..." John Showalter Ben Edlund 19. novembra 2010
6x10 "Caged Heat" Robert Singer Brett Matthews a Jenny Klein 3. decembra 2010
6x11 "Appointment in Samarra" Mike Rohl Sera Gamble a Robert Singer 10. decembra 2010
6x12 "Like a Virgin" Phil Sgriccia Adam Glass 4. februára 2011
6x13 "Unforgiven" David Barrett Andrew Dabb a Daniel Loflin 11. februára 2011
6x14 "Mannequin 3: The Reckoning" Jeannot Szwarc Eric Charmelo a Nicole Snyder 18. februára 2011
6x15 "The French Mistake" Charles Beeson Ben Edlund 25. februára 2011
6x16 "…And Then There Were None" Mike Rohl Brett Matthews 4. marca 2011
6x17 "My Heart Will Go On" Phil Sgriccia Eric Charmelo a Nicole Snyder 15. marca 2011
6x18 "Frontierland" Guy Bee Andrew Dabb a Daniel Loflin 22. marca 2011
6x19 "Mommy Dearest" John Showalter Adam Glass 29. marca 2011
6x20 "The Man Who Would Be King" Ben Edlund Ben Edlund 6. mája 2011
6x21 "Let It Bleed" John Showalter Sera Gamble 20. mája 2011
6x22 "The Man Who Knew Too Much" Robert Singer Eric Kripke 20. mája 2011

Siedma séria: 2011-2012[upraviť | upraviť kód]

Časť Originálny názov Režisér Scenárista Začiatok vysielania v USA
7x01 "Meet the New Boss" Phil Sgriccia Sera Gamble 24. septembra 2011
7x02 "Hello, Cruel World" Guy Bee Ben Edlund 30. septembra 2011
7x03 "The Girl Next Door" Jensen Ackles Andrew Dabb a Daniel Loflin 7. októbra 2011
7x04 "Defending Your Life" Robert Singer Adam Glass 14. októbra 2011
7x05 "Shut Up, Dr. Phil" Phil Sgriccia Brad Buckner a Eugenie Ross-Leming 21. októbra 2011
7x06 "Slash Fiction" John Showalter Robbie Thompson 28. októbra 2011
7x07 "The Mentalists" Mike Rohl Ben Acker a Ben Blacker 4. novembra 2011
7x08 "Season Seven, Time for a Wedding" Tim Andrew Andrew Dabb a Daniel Loflin 11. novembra 2011
7x09 "How to Win Friends and Influence Monsters" Guy Bee Ben Edlund 18. novembra 2011
7x10 "Death's Door" Robert Singer Sera Gamble 2. decembra 2011
7x11 "Adventures in Babysitting" Jeannot Szwarc Adam Glass 6. decembra 2011
7x12 "Time After Time" Phil Sgriccia Robbie Thompson 13. decembra 2011
7x13 "The Slice Girls" Jerry Wanek Eugenie Ross-Leming a Brad Buckner 3. februára 2012
7x14 "Plucky Pennywhistle's Magical Menagerie" Mike Rohl Andrew Dabb a Daniel Loflin 10. februára 2012
7x15 "Repo Man" Thomas J. Wright Ben Edlund 17. februára 2012
7x16 "Out with the Old" John F. Showalter Robert Singer a Jenny Klein 16. marca 2012
7x17 "The Born-Again Identity" Robert Singer Sera Gamble 23. marca 2012
7x18 "Party on, Garth" Phil Sgriccia Adam Glass 30. marca 2012
7x19 "Of Grave Importance" Tim Andrew Eugenie Ross-Leming a Brad Buckner 20. apríla 2012
7x20 "The Girl with the Dungeons and Dragons Tattoo" John MacCarthy Robbie Thompson 27. apríla 2012
7x21 "Reading Is Fundamental" Ben Edlund Ben Edlund 4. mája 2012
7x22 "There Wil Be Blood" Guy Bee Andrew Dabb a Daniel Loflin 11. mája 2012
7x23 "Survival of the Fittest" Robert Singer Sera Gamble 18. mája 2012

Ôsma séria: 2012-2013[upraviť | upraviť kód]

Časť Originálny názov Režisér Scenárista Začiatok vysielania v USA
8x01 "We Need to Talk About Kevin" Robert Singer Jeremy Carver 3. októbra 2012
8x02 "What's Up, Tigger Mommy?" John Showalter Andrew Dabb a Daniel Loflin 10. októbra 2012
8x03 "Heartache" Jensen Ackles Brad Buckner a Eugenie Ross-Leming 17. októbra 2012
8x04 "Bitten" Thomas J. Wright Robbie Thompson 24. októbra 2012
8x05 "Blood Brother" Guy Bee Ben Edlund 31. októbra 2012
8x06 "Southern Comfort" Tim Andrew Adam Glass 7. novembra 2012
8x07 "A Little Slice of Kevin" Charlie Carner Eugenie Ross-Leming a Brad Buckner 14. novembra 2012
8x08 "Hunteri Heroici" Paul Edwards Andrew Dabb 28. novembra 2012
8x09 "Citizen Fang" Nick Copus Daniel Loflin 5. decembra 2012
8x10 "Torn and Frayed" Robert Singer Jenny Klein 16. januára 2013
8x11 "LARP and the Real Girl" Jeannot Szwarc Robbie Thompson 23. januára 2013
8x12 "As Time Goes By" Serge Ladouceur Adam Glass 30. januára 2013
8x13 "Everybody Hates Hitler" Phil Sgriccia Ben Edlund 6. februára 2013
8x14 "Trial and Error" Kevin Parks Andrew Dabb 13. februára 2013
8x15 "Man's Best Friend with Benefits" John Showalter Brad Buckner a Eugenie Ross-Leming 20. februára 2013
8x16 "Remember the Titans" Steve Boyum Daniel Loflin 27. februára 2013
8x17 "Goodbye Stranger" Thomas J. Wright Robbie Thompson 20. marca 2013
8x18 "Freaks and Geeks" John F. Showalter Adam Glass 27. marca 2013
8x19 "Taxi Driver" Guy Bee Brad Buckner a Eugenie Ross-Leming 3. apríla 2013
8x20 "Pac-Man Fever" Robert Singer Robbie Thompson 24. apríla 2013
8x21 "The Great Escapist" Robert Duncan McNeill Ben Edlund 1. mája 2013
8x22 "Clip Show" Thomas J. Wright Andrew Dabb 8. mája 2013
8x23 "Sacrifice" Phil Sgriccia Jeremy Carver 15. mája 2013

Deviata séria: 2013-2014[upraviť | upraviť kód]

Časť Originálny názov Režisér Scenárista Začiatok vysielania v USA
9x01 "I Think I'm Gonna Like It Here" John Showalter Jeremy Carver 8. októbra 2013
9x02 "Devil May Care" Guy Bee Andrew Dabb 15. októbra 2013
9x03 "I'm No Angel" Kevin Hooks Brad Buckner a Eugenie Ross-Leming 22. októbra 2013
9x04 "Slumber Party" Robert Singer Robbie Thompson 29. októbra 2013
9x05 "Dog Dean Afternoon" Tim Andrew Eric Charmelo a Nicole Snyder 5. novembra 2013
9x06 "Heaven Can't Wait" Rob Spera Robert Berens 12. novembra 2013
9x07 "Bad Boys" Kevin Parks Adam Glass 19. novembra 2013
9x08 "Rock and a Hard Place" John MacCarthy Jenny Klein 26. novembra 2013
9x09 "Holy Terror" Thomas J. Wright Brad Buckner a Eugenie Ross-Leming 3. decembra 2013
9x10 "Road Trip" Robert Singer Andrew Dabb 14. decembra 2013
9x11 "First Born" John Badham Robbie Thompson 21. decembra 2013
9x12 "Sharp Teeth" John Showalter Adam Glass 28. decembra 2013
9x13 "The Purge" Phil Sgriccia Eric Charmelo a Nicole Snyder 4. februára 2014
9x14 "Captives" Jerry Wanek Robert Berens 25. februára 2014
9x15 "#THINMAN" Jeannot Szwarc Jenny Klein 4. marca 2014
9x16 "Blade Runners" Serge Ladouceur Brad Buckner a Eugenie Ross-Leming 18. marca 2014
9x17 "Mother's Little Helper" Misha Collins Adam Glass 25. marca 2014
9x18 "Meta Fiction" Thomas J. Wright Robbie Thompson 15. apríla 2014
9x19 "Alex Annie Alexis Ann" Stefan Pleszczynski Robert Berens 22. apríla 2014
9x20 "Bloodlines" Robert Singer Andrew Dabb 29. apríla 2014
9x21 "King of the Damned" P. J. Pesce Brad Buckner a Eugenie Ross-Leming 6. mája 2014
9x22 "Stairway to Heaven" Guy Bee Andrew Dabb 13. mája 2014
9x23 "Do You Believe in Miracles" Thomas J. Wright Jeremy Carver 20. mája 2014

Desiata séria: 2014-2015[upraviť | upraviť kód]

Časť Originálny názov Režisér Scenárista Začiatok vysielania v USA
10x01 "Black" Robert Singer Jeremy Carver 7. októbra 2014
10x02 "Reichenbach" Thomas J. Wright Andrew Dabb 14. októbra 2014
10x03 "Soul Survivor" Jensen Ackless Brad Buckner, Eugenie Ross-Leming 21. októbra 2014
10x04 "Paper Moon" Jeannot Szwarc Adam Glass 28. októbra 2014
10x05 "Fan Fiction" Phil Sgriccia Robbie Thompson 11. novembra 2014
10x06 "Ask Jeeves" John MacCarthy Eric Carmelo, Nicole Snyder 18. novembra 2014
10x07 "Girls, Girls, Girls" Robert Singer Robert Berens 25. novembra 2014
10x08 "Hibbing 911" Tim Andrew Jenny Klein (teleplay), Phil Sgriccia (story, teleplay) 2. decembra 2014
10x09 "The Things We Left Behind" Guy Norman Bee Andrew Dabb 9. decembra 2014
10x10 "The Hunter Games" John Badham Eugenie Ross-Leming, Brad Buckner 20. januára 2015
10x11 "There's No Place Like Home"
10x12 "About a Boy"
10x13 "Halt & Catch Fire"
10x14 "The Executioner's Song"
10x15 "The Things They Carried"
10x16

Externé odkazy[upraviť | upraviť kód]