Zoznam častí seriálu Kurz sebaovládania

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Článok obsahuje zoznam častí amerického sitkomu Kurz sebaovládania. Seriál na Slovensku vysiela Markíza od septembra 2014.[1]

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série USA Finále série USA Premiéra série Slovensko Finále série Slovensko Stanica USA Stanica Slovensko
1 10 28. jún 2012 23. august 2012 2. september 2014 18. september 2014 FX Markíza
2 90 17. január 2013 22. december 2014 19. september 2014 30. január 2015

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (2012)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
1
1
Charlie Goes Back to Therapy
Andy Cadiff
Bruce Helford
28. jún 2012
2. september 2014
2
2
Charlie and the Slumpbuster
Gerry Cohen
Kristy Grant
28. jún 2012
3. september 2014
3
3
Charlie Tries Sleep Deprivation
Bob Koherr
Dave Caplan
5. júl 2012
4. september 2014
4
4
Charlie and Kate Battle Over a Patient
Andy Cadiff
Bob Kushell
12. júl 2012
5. september 2014
5
5
Charlie Tries to Prove Therapy Is Legit
Rob Schiller
Daley Haggar
19. júl 2012
9. september 2014
6
6
Charlie Dates Kate's Patient
Sam Simon
Shauna McGarry
26. júl 2012
10. september 2014
7
7
Charlie's Patient Gets Out of Jail
Gerry Cohen
Michael Loftus
2. august 2012
11. september 2014
8
8
Charlie Outs a Patient
Rob Schiller
Brian Posehn
9. august 2012
12. september 2014
9
9
Charlie's Dad Visits
Bob Koherr
Storyline: Daley Haggar
Scenár: Brian Posehn & Kristy Grant
16. august 2012
17. september 2014
10
10
Charlie Gets Romantic
Bob Koherr
Janae Bakken
23. august 2012
18. september 2014

2. séria (2013-2014)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
11
1
Charlie Loses It at a Baby Shower
Steve Zuckerman
Michael Loftus
17. január 2013
19. september 2014
12
2
Charlie's Dad Starts to Lose It
Andy Cadiff
Clay Graham
17. január 2013
23. september 2014
13
3
Charlie and the Ex–Patient
Gerry Cohen
Daley Haggar
24. január 2013
24. september 2014
14
4
Charlie's Dad Breaks Bad
Bob Koherr
Eric Weinberg
31. január 2013
25. september 2014
15
5
Charlie & Jen Together Again
Gerry Cohen
Bob Kushell
7. február 2013
26. september 2014
16
6
Charlie and Deception Therapy
Andy Cadiff
Eric Weinberg
14. február 2013
30. september 2014
17
7
Charlie Dates a Teacher
Bob Koherr
Michael Loftus
21. február 2013
1. október 2014
18
8
Charlie & Cee Lo
Gerry Cohen
Dan Dracht
28. február 2013
2. október 2014
19
9
Charlie is an Expert Witness
Gerry Cohen
Dan Dracht
7. marec 2013
3. október 2014
20
10
Charlie & Catholicism
Steve Zuckerman
Dave Caplan
14. marec 2013
7. október 2014
21
11
Charlie Dates Crazy, Sexy, Angry
Andy Cadiff
Kristy Grant
4. apríl 2013
8. október 2014
22
12
Charlie Gets Lindsay Lohan in Trouble
Bob Koherr
Dave Caplan,
Bruce Helford & Bob Kushell
11. apríl 2013
9. október 2014
23
13
Charlie and Lacey Piss Off the Neighborhood
Bob Koherr
Daley Haggar
18. apríl 2013
10. október 2014
24
14
Charlie and Kate Horse Around
Bob Koherr
Shauna McGarry
18. apríl 2013
14. október 2014
25
15
Charlie's Patients Hook Up
Gerry Cohen
Renée Estevez
25. apríl 2013
15. október 2014
26
16
Charlie and Kate's Dirty Pictures
Bob Koherr
Rob Ulin
2. máj 2013
16. október 2014
27
17
Charlie Lets Kate Take Charge
Gerry Cohen
Dave Caplan
9. máj 2013
17. október 2014
28
18
Charlie and the Break-Up Coach
Gerry Cohen
Ray James
16. máj 2013
21. október 2014
29
19
Charlie, Kate and Jen Get Romantic
Andy Cadiff
Bob Kushell
23. máj 2013
22. október 2014
30
20
Charlie Breaks Up with Kate
Bob Koherr
Eric Weinberg
30. máj 2013
23. október 2014
31
21
Charlie and His New Therapist
Gerry Cohen
Renée Estevez
3. jún 2013
24. október 2014
32
22
Charlie and Kate Start a Sex Study
Gerry Cohen
Ray James
6. jún 2013
28. október 2014
33
23
Charlie and the Secret Gigolo
Gerry Cohen
Daniel Dratch
10. jún 2013
29. október 2014
34
24
Charlie and His New Friend with Benefits
Kevin Sullivan
Bob Kushell
13. jún 2013
30. október 2014
35
25
Charlie and the Airport Sext
Gerry Cohen
Shauna McGarry
20. jún 2013
31. október 2014
36
26
Charlie and the Hot Nerd
Gerry Cohen
Daley Haggar
27. jún 2013
4. november 2014
37
27
Charlie Dates a Serial Killer’s Sister
Gerry Cohen
Michael Loftus
11. júl 2013
5. november 2014
38
28
Charlie and the Cheating Patient
Bob Koherr
Kristy Grant
18. júl 2013
6. november 2014
39
29
Charlie and the Hit and Run
Gerry Cohen
Rob Ulin
25. júl 2013
7. november 2014
40
30
Charlie and the Virgin
Bob Koherr
Shauna McGarry
1. august 2013
11. november 2014
41
31
Charlie Kills His Ex's Sex Life
Gerry Cohen
Kristy Grant
8. august 2013
12. november 2014
42
32
Charlie and the Prison Riot
Gerry Cohen
Clay Graham
15. august 2013
13. november 2014
43
33
Charlie and Kate Do It for Money
Bob Koherr
Dave Caplan
5. september 2013
14. november 2014
44
34
Charlie and the Sting
Gerry Cohen
Daniel Dratch
12. september 2013
20. november 2014
45
35
Charlie Gets the Party Started
Gerry Cohen
Daley Haggar
19. september 2013
21. november 2014
46
36
Charlie and the Grad Student
Bob Koherr
Clay Graham
26. september 2013
25. november 2014
47
37
Charlie's New Sex Study Partner
Bob Koherr
Dave Caplan,
Bruce Helford & Bob Kushell
3. október 2013
26. november 2014
48
38
Charlie and the Sex Addict
Steve Zuckerman
Bob Kushell
10. október 2013
27. november 2014
49
39
Charlie and the Hooker
Steve Zuckerman
Corinne Stikeman
24. október 2013
28. november 2014
50
40
Charlie and the Devil
Gerry Cohen
Daley Haggar
31. október 2013
2. december 2014
51
41
Charlie and Sean and the Battle of the Exes
Shelley Jensen
Andy Roth
7. november 2013
3. december 2014
52
42
Charlie Helps Lacey Stay Rich
Gerry Cohen
Rob Ulin
14. november 2013
4. december 2014
53
43
Charlie Loses His Virginity Again
Steve Zuckerman
Daniel Dratch
21. november 2013
5. december 2014
54
44
Charlie Does It for Science
Bob Koherr
Michael Loftus
5. december 2013
9. december 2014
55
45
Charlie and Lacey Shack Up
Bob Koherr
Daley Haggar
12. december 2013
10. december 2014
56
46
Charlie and the Christmas Hooker
Bob Koherr
Shauna McGarry
19. december 2013
11. december 2014
57
47
Charlie and the Pajama Intervention
Bob Koherr
Dave Caplan
23. január 2014
12. december 2014
58
48
Charlie Sets Jordan Up with a Serial Killer
Bob Koherr
Rob Ulin
30. január 2014
15. december 2014
59
49
Charlie and the Twins
Bob Koherr
Clay Graham
6. február 2014
17. december 2014
60
50
Charlie and Sean Fight Over a Girl
Bob Koherr
Kristy Grant
27. február 2014
18. december 2014
61
51
Charlie and The Last Temptation of Eugenio
Bob Koherr
Bob Kushell
6. marec 2014
19. december 2014
62
52
Charlie and the Hot Latina
Bob Koherr
Eric Weinberg
13. marec 2014
TBA
63
53
Charlie and His Probation Officer's Daughter
Shelley Jensen
Kimberly Altamirano
20. marec 2014
TBA
64
54
Charlie Gets Date Rated
Steve Zuckerman
Dave Caplan
27. marec 2014
TBA
65
55
Charlie and Jordan Go to Prison
Bob Koherr
Shauna McGarry
3. apríl 2014
TBA
66
56
Charlie and the Re-Virginized Hooker
Bob Koherr
Michael Loftus
10. apríl 2014
TBA
67
57
Charlie Catches Jordan in the Act
Bob Koherr
Kristy Grant
17. apríl 2014
TBA
68
58
Charlie Spends the Night with Lacey
Bob Koherr
Michael Loftus
24. apríl 2014
TBA
69
59
Charlie Screws a Prisoner's Girlfriend
Steve Zuckerman
Bob Kushell
1. máj 2014
TBA
70
60
Charlie Cops a Feel
Steve Zuckerman
Bob Kushell
8. máj 2014
TBA
71
61
Charlie, Lacey and the Dangerous Plumber
Steve Zuckerman
Daniel Dracht
15. máj 2014
TBA
72
62
Charlie and the Mother of All Sessions
Bob Koherr
Dave Caplan
29. máj 2014
TBA
73
63
Charlie and Sean's Twisted Sister
Bob Koherr
Michael Loftus
4. august 2014
TBA
74
64
Charlie Has a Threesome
Bob Koherr
Daley Haggar
4. august 2014
TBA
75
65
Charlie and the Lap Dance of Doom
Bob Koherr
Eric Weinberg
11. august 2014
TBA
76
66
Charlie Tests His Will Power
Bob Koherr
Bob Kushell
11. august 2014
TBA
77
67
Charlie and the Psychic Therapist
Bob Koherr
Kristy Grant
18. august 2014
TBA
78
68
Charlie Gets Between Sean and Jordan
Bob Koherr
Dave Caplan
18. august 2014
TBA
79
69
Charlie Does Times With the Hot Warden
Bob Koherr
Shauna McGarry
25. august 2014
TBA
80
70
Charlie & the Warden's Dirty Secret
Bob Koherr
Renée Estevez
25. august 2014
TBA
81
71
Charlie and the Temper of Doom
Bob Koherr
Bob Kushell
1. september 2014
TBA
82
72
Charlie Gets Trashed
Bob Koherr &
Steve Zuckerman
Renée Estevez
1. september 2014
TBA
83
73
Charlie and the Case of the Curious Hottie
Bob Koherr
Dave Caplan
8. september 2014
TBA
84
74
Charlie Pledges a Sorority Sister
Bob Koherr
Andy Roth & Corinne Stikeman
8. september 2014
TBA
85
75
Charlie Plays Hide and Go Cheat
Bob Koherr
Dave Caplan
3. november 2014
TBA
86
76
Charlie & The Revenge of the Hot Nerd
Bob Koherr
Bob Kushell
3. november 2014
TBA
87
77
Charlie and the Curse of the Flying Fist
Bob Koherr
Daniel Dratch
10. november 2014
TBA
88
78
Charlie and the Houseful of Hookers
Steve Zuckerman
Dave Caplan
10. november 2014
TBA
89
79
Charlie Gets Patrick High
Bob Koherr
Eric Weinberg
17. november 2014
TBA
90
80
Charlie and Lacey Go for Broke
Bob Koherr
Kimberly Altamirano
17. november 2014
TBA
91
81
Charlie & the Terrible, Horrible, No Good Very Bad Thanksgiving
Bob Koherr
Michael Loftus
24. november 2014
TBA
92
82
Charlie Rolls the Dice in Vegas
Bob Koherr
Ron Rappaport
24. november 2014
TBA
93
83
Charlie & the Return of the Danger Girl
Bob Koherr
Kristy Grant
1. december 2014
TBA
94
84
Charlie Gets in Bed With Jordan's Ex
Bob Koherr
Dave Caplan
1. december 2014
TBA
95
85
Charlie's Living the Dream
Bob Koherr
Bruce Helford
8. december 2014
TBA
96
86
Charlie Meets His Match
Bob Koherr
Bob Kushell
8. december 2014
TBA
97
87
Charlie and The Epic Relationship Fail
Bob Koherr
Andy Roth & Corinne Stikeman
15. december 2014
TBA
98
88
Charlie and the Hot Associate
Bob Koherr
Bob Kushell
15. december 2014
TBA
99
89
Charlie and the Sexy Swing Vote
Bob Koherr
Dave Caplan
22. december 2014
TBA
100
90
Charlie & the 100th Episode
Bob Koherr
Bruce Helford,
Dave Caplan & Bob Kushell
22. december 2014
TBA

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]

  1. September na Markíze: Potvrdený Duel na Farme v piatky, Rozborila sa pokúsi pokoriť Jason Statham! [online]. Mediaboom, 18.8.2014. Dostupné online.