Zoznam častí seriálu Nezvestní

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Nasledujúci článok zobrazuje zoznam častí seriálu Nezvestní. Seriál sa vysielal od 22. septembra 2004 do 23. mája 2010 a má 6 sérií.[1]

Série[upraviť | upraviť kód]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série USA Finále série USA
1 25 22. september 2004 25. máj 2005
2 24 21. september 2005 24. máj 2006
3 23 4. október 2006 23. máj 2007
4 14 31. január 2008 29. máj 2008
5 17 21. január 2009 13. máj 2009
6 18 2. február 2010 23. máj 2010

Časti[upraviť | upraviť kód]

1. séria (2004-2005)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
Hlavná postava(y)
1
1
Pilot (Part 1)
J. J. Abrams
Storyline: Jeffrey Lieber, J. J. Abrams & Damon Lindelof
Scenár: J. J. Abrams & Damon Lindelof
22. september 2004
Jack
2
2
Pilot (Part 2)
J. J. Abrams
Storyline: Jeffrey Lieber, J. J. Abrams & Damon Lindelof
Scenár: J. J. Abrams & Damon Lindelof
29. september 2004
Charlie a Kate
3
3
Tabula Rasa
Jack Bender
Damon Lindelof
6. október 2004
Kate
4
4
Walkabout
Jack Bender
David Fury
13. október 2004
Locke
5
5
White Rabbit
Kevin Hooks
Christian Taylor
20. október 2004
Jack
6
6
House of the Rising Sun
Michael Zinberg
Javier Grillo-Marxuach
27. október 2004
Sun
7
7
The Moth
Jack Bender
Jennifer Johnson & Paul Dini
3. november 2004
Charlie
8
8
Confidence Man
Tucker Gates
Damon Lindelof
10. november 2004
Sawyer
9
9
Solitary
Greg Yaitanes
David Fury
17. november 2004
Sayid
10
10
Raised by Another
Marita Grabiak
Lynne E. Litt
1. december 2004
Claire
11
11
All the Best Cowboys Have Daddy Issues
Stephen Williams
Javier Grillo-Marxuach
8. december 2004
Jack
12
12
Whatever the Case May Be
Jack Bender
Damon Lindelof & Jennifer Johnson
5. január 2005
Kate
13
13
Hearts and Minds
Rod Holcomb
Carlton Cuse & Javier Grillo-Marxuach
12. január 2005
Shannon a Boone
14
14
Special
Greg Yaitanes
David Fury
19. január 2005
Michael a Walt
15
15
Homecoming
Kevin Hooks
Damon Lindelof
9. február 2005
Charlie
16
16
Outlaws
Jack Bender
Drew Goddard
16. február 2005
Sawyer
17
17
...In Translation
Tucker Gates
Javier Grillo-Marxuach & Leonard Dick
23. február 2005
Jin
18
18
Numbers
Daniel Attias
Brent Fletcher & David Fury
2. marec 2005
Hurley
19
19
Deus Ex Machina
Robert Mandel
Carlton Cuse & Damon Lindelof
30. marec 2005
Locke
20
20
Do No Harm
Stephen Williams
Janet Tamaro
6. apríl 2005
Jack
21
21
The Greater Good
David Grossman
Leonard Dick
4. máj 2005
Sayid
22
22
Born to Run
Tucker Gates
Storyline: Javier Grillo-Marxuach
Scenár: Edward Kitsis & Adam Horowitz
11. máj 2005
Kate
23
23
Exodus (Part 1)
Jack Bender
Damon Lindelof & Carlton Cuse
18. máj 2005
Rôzne
24
25
24
25
Exodus (Part 2)
Jack Bender
Damon Lindelof & Carlton Cuse
25. máj 2005
Rôzne

2. séria (2005-2006)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
Hlavná postava(y)
26
1
Man of Science, Man of Faith
Jack Bender
Damon Lindelof
21. september 2005
Jack
27
2
Adrift
Stephen Williams
Steven Maeda & Leonard Dick
28. september 2005
Michael
28
3
Orientation
Jack Bender
Javier Grillo-Marxuach & Craig Wright
5. október 2005
Locke
29
4
Everybody Hates Hugo
Alan Taylor
Edward Kitsis & Adam Horowitz
12. október 2005
Hurley
30
5
...And Found
Stephen Williams
Carlton Cuse & Damon Lindelof
19. október 2005
Sun a Jin
31
6
Abandoned
Adam Davidson
Elizabeth Sarnoff
9. november 2005
Shannon
32
7
The Other 48 Days
Eric Laneuville
Damon Lindelof & Carlton Cuse
16. november 2005
Preživší zo zadnej
časti lietadla
33
8
Collision
Stephen Williams
Javier Grillo-Marxuach & Leonard Dick
23. november 2005
Ana Lucia
34
9
What Kate Did
Paul Edwards
Steven Maeda & Craig Wright
30. november 2005
Kate
35
10
The 23rd Psalm
Matt Earl Beesley
Carlton Cuse & Damon Lindelof
11. január 2006
Mr. Eko
36
11
The Hunting Party
Stephen Williams
Elizabeth Sarnoff & Christina M. Kim
18. január 2006
Jack
37
12
Fire + Water
Jack Bender
Edward Kitsis & Adam Horowitz
25. január 2006
Charlie
38
13
The Long Con
Roxann Dawson
Steven Maeda & Leonard Dick
8. február 2006
Sawyer
39
14
One of Them
Stephen Williams
Damon Lindelof & Carlton Cuse
15. február 2006
Sayid
40
15
Maternity Leave
Jack Bender
Dawn Lambertsen Kelly & Matt Ragghianti
1. marec 2006
Claire
41
16
The Whole Truth
Karen Gaviola
Elizabeth Sarnoff & Christina M. Kim
22. marec 2006
Sun
42
17
Lockdown
Stephen Williams
Carlton Cuse & Damon Lindelof
29. marec 2006
Locke
43
18
Dave
Jack Bender
Edward Kitsis & Adam Horowitz
5. apríl 2006
Hurley
44
19
S.O.S.
Eric Laneuville
Steven Maeda & Leonard Dick
12. apríl 2006
Rose a Bernard
45
20
Two for the Road
Paul Edwards
Elizabeth Sarnoff & Christina M. Kim
3. máj 2006
Ana Lucia
46
21
?
Deran Sarafian
Damon Lindelof & Carlton Cuse
10. máj 2006
Mr. Eko
47
22
Three Minutes
Stephen Williams
Edward Kitsis & Adam Horowitz
17. máj 2006
Michael
48
49
23
24
Live Together, Die Alone
Jack Bender
Carlton Cuse & Damon Lindelof
24. máj 2006
Desmond

3. séria (2006-2007)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
Hlavná postava(y)
50
1
A Tale of Two Cities
Jack Bender
Storyline: Damon Lindelof
Scenár: J. J. Abrams & Damon Lindelof
4. október 2006
Jack
51
2
The Glass Ballerina
Paul Edwards
Jeff Pinkner & Drew Goddard
11. október 2006
Sun a Jin
52
3
Further Instructions
Stephen Williams
Carlton Cuse & Elizabeth Sarnoff
18. október 2006
Locke
53
4
Every Man for Himself
Stephen Williams
Edward Kitsis & Adam Horowitz
25. október 2006
Sawyer
54
5
The Cost of Living
Jack Bender
Alison Schapker & Monica Owusu-Breen
1. november 2006
Mr. Eko
55
6
I Do
Tucker Gates
Damon Lindelof & Carlton Cuse
8. november 2006
Kate
56
7
Not in Portland
Stephen Williams
Carlton Cuse & Jeff Pinkner
7. február 2007
Juliet
57
8
Flashes Before Your Eyes
Jack Bender
Damon Lindelof & Drew Goddard
14. február 2007
Desmond
58
9
Stranger in a Strange Land
Paris Barclay
Elizabeth Sarnoff & Christina M. Kim
21. február 2007
Jack
59
10
Tricia Tanaka Is Dead
Eric Laneuville
Edward Kitsis & Adam Horowitz
28. február 2007
Hurley
60
11
Enter 77
Stephen Williams
Carlton Cuse & Damon Lindelof
7. marec 2007
Sayid
61
12
Par Avion
Paul Edwards
Christina M. Kim & Jordan Rosenberg
14. marec 2007
Claire
62
13
The Man from Tallahassee
Jack Bender
Drew Goddard & Jeff Pinkner
21. marec 2007
Locke
63
14
Exposé
Stephen Williams
Edward Kitsis & Adam Horowitz
28. marec 2007
Nikki a Paulo
64
15
Left Behind
Karen Gaviola
Damon Lindelof & Elizabeth Sarnoff
4. apríl 2007
Kate
65
16
One of Us
Jack Bender
Carlton Cuse & Drew Goddard
11. apríl 2007
Juliet
66
17
Catch-22
Stephen Williams
Jeff Pinkner & Brian K. Vaughan
18. apríl 2007
Desmond
67
18
D.O.C.
Frederick E.O. Toye
Edward Kitsis & Adam Horowitz
25. apríl 2007
Sun
68
19
The Brig
Eric Laneuville
Damon Lindelof & Carlton Cuse
2. máj 2007
Locke
69
20
The Man Behind the Curtain
Bobby Roth
Elizabeth Sarnoff & Drew Goddard
9. máj 2007
Ben
70
21
Greatest Hits
Stephen Williams
Edward Kitsis & Adam Horowitz
16. máj 2007
Charlie
71
72
22
23
Through the Looking Glass
Jack Bender
Carlton Cuse & Damon Lindelof
23. máj 2007
Jack

4. séria (2008)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
Hlavná postava(y)
73
1
The Beginning of the End
Jack Bender
Damon Lindelof & Carlton Cuse
31. január 2008
Hurley
74
2
Confirmed Dead
Stephen Williams
Drew Goddard & Brian K. Vaughan
7. február 2008
Faraday, Charlotte,
Miles, Frank, Naomi
75
3
The Economist
Jack Bender
Edward Kitsis & Adam Horowitz
14. február 2008
Sayid
76
4
Eggtown
Stephen Williams
Elizabeth Sarnoff & Greggory Nations
21. február 2008
Kate
77
5
The Constant
Jack Bender
Carlton Cuse & Damon Lindelof
28. február 2008
Desmond
78
6
The Other Woman
Eric Laneuville
Drew Goddard & Christina M. Kim
6. marec 2008
Juliet
79
7
Ji Yeon
Stephen Semel
Edward Kitsis & Adam Horowitz
13. marec 2008
Sun a Jin
80
8
Meet Kevin Johnson
Stephen Williams
Elizabeth Sarnoff & Brian K. Vaughan
20. marec 2008
Michael
81
9
The Shape of Things to Come
Jack Bender
Brian K. Vaughan & Drew Goddard
24. apríl 2008
Ben
82
10
Something Nice Back Home
Stephen Williams
Edward Kitsis & Adam Horowitz
1. máj 2008
Jack
83
11
Cabin Fever
Paul Edwards
Elizabeth Sarnoff & Kyle Pennington
8. máj 2008
Locke
84
12
There's No Place Like Home (Part 1)
Stephen Williams
Damon Lindelof & Carlton Cuse
15. máj 2008
Jack, Hurley, Sayid,
Sun, Kate
85
86
13
14
There's No Place Like Home (Part 2)
Jack Bender
Carlton Cuse & Damon Lindelof
29. máj 2008
Jack, Hurley, Sayid,
Sun, Kate

5. séria (2009)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
Hlavná postava(y)
87
1
Because You Left
Stephen Williams
Damon Lindelof & Carlton Cuse
21. január 2009
Hurley
88
2
The Lie
Jack Bender
Edward Kitsis & Adam Horowitz
21. január 2009
Žiadna
89
3
Jughead
Rod Holcomb
Elizabeth Sarnoff & Paul Zbyszewski
28. január 2009
Desmond
90
4
The Little Prince
Stephen Williams
Brian K. Vaughan & Melinda Hsu Taylor
4. február 2009
Kate
91
5
This Place Is Death
Paul Edwards
Edward Kitsis & Adam Horowitz
11. február 2009
Sun a Jin
92
6
316
Stephen Williams
Damon Lindelof & Carlton Cuse
18. február 2009
Jack
93
7
The Life and Death of Jeremy Bentham
Jack Bender
Carlton Cuse & Damon Lindelof
25. február 2009
Locke
94
8
LaFleur
Mark Goldman
Elizabeth Sarnoff & Kyle Pennington
4. marec 2009
Sawyer
95
9
Namaste
Jack Bender
Paul Zbyszewski & Brian K. Vaughan
18. marec 2009
Žiadna
96
10
He's Our You
Greg Yaitanes
Edward Kitsis & Adam Horowitz
25. marec 2009
Sayid
97
11
Whatever Happened, Happened
Bobby Roth
Carlton Cuse & Damon Lindelof
1. apríl 2009
Kate
98
12
Dead is Dead
Stephen Williams
Brian K. Vaughan & Elizabeth Sarnoff
8. apríl 2009
Ben
99
13
Some Like It Hoth
Jack Bender
Melinda Hsu Taylor & Greggory Nations
15. apríl 2009
Miles
100
14
The Variable
Paul Edwards
Edward Kitsis & Adam Horowitz
29. apríl 2009
Faraday
101
15
Follow the Leader
Stephen Williams
Paul Zbyszewski & Elizabeth Sarnoff
6. máj 2009
Žiadna
102
103
16
17
The Incident
Jack Bender
Damon Lindelof & Carlton Cuse
13. máj 2009
Jacob

6. séria (2010)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
Hlavná postava(y)
104
105
1
2
LA X
Jack Bender
Damon Lindelof & Carlton Cuse
2. február 2010
Rôzne
106
3
What Kate Does
Paul Edwards
Edward Kitsis & Adam Horowitz
9. február 2010
Kate
107
4
The Substitute
Tucker Gates
Elizabeth Sarnoff & Melinda Hsu Taylor
16. február 2010
Locke
108
5
Lighthouse
Jack Bender
Carlton Cuse & Damon Lindelof
23. február 2010
Jack
109
6
Sundown
Bobby Roth
Paul Zbyszewski & Graham Roland
2. marec 2010
Sayid
110
7
Dr. Linus
Mario Van Peebles
Edward Kitsis & Adam Horowitz
9. marec 2010
Ben
111
8
Recon
Jack Bender
Elizabeth Sarnoff & Jim Galasso
16. marec 2010
Sawyer
112
9
Ab Aeterno
Tucker Gates
Melinda Hsu Taylor & Greggory Nations
23. marec 2010
Richard
113
10
The Package
Paul Edwards
Paul Zbyszewski & Graham Roland
30. marec 2010
Sun a Jin
114
11
Happily Evver After
Jack Bender
Carlton Cuse & Damon Lindelof
6. apríl 2010
Desmond
115
12
Everybody Loves Hugo
Daniel Attias
Edward Kitsis & Adam Horowitz
13. apríl 2010
Hurley
116
13
The Last Recruit
Stephen Semel
Paul Zbyszewski & Graham Roland
20. apríl 2010
Rôzne
117
14
The Candidate
Jack Bender
Elizabeth Sarnoff & Jim Galasso
4. máj 2010
Jack a Locke
118
15
Across the Sea
Tucker Gates
Carlton Cuse & Damon Lindelof
11. máj 2010
Jacob a Muž v čiernom
119
16
What They Died For
Paul Edwards
Edward Kitsis, Adam Horowitz & Elizabeth Sarnoff
18. máj 2010
Rôzne
120
121
17
18
The End
Jack Bender
Damon Lindelof & Carlton Cuse
23. máj 2010
Rôzne

Referencie[upraviť | upraviť kód]

  1. http://www.thefutoncritic.com/showatch/lost-abc/