Zoznam častí seriálu Prison Break

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam častí amerického seriálu Prison Break. Seriál sa vysielal od 29. augusta 2005 do 15. mája 2009 na americkej televíznej stanici FOX. 4. apríla 2017 sa seriál vrátil so špeciálnou minisériou.

Série[upraviť | upraviť kód]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série USA Finále série USA Premiéra série Slovensko Finále série Slovensko Stanica USA Stanica Slovensko
1 22 29. august 2005 15. máj 2006 28. január 2007 ? Fox JOJ
2 22 21. august 2006 2. apríl 2007 28. február 2008 ?
3 13 17. september 2007 18. február 2008 21. september 2008 ?
4 24 1. september 2008 15. máj 2009 21. júl 2010 ?
5 9 4. apríl 2017 30. máj 2017 5. apríl 2017 31. máj 2017

Časti[upraviť | upraviť kód]

1. séria (2005-06)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
1
1
PilotZačiatok
Brett Ratner
Paul Scheuring
29. august 2005
2
2
AllenAllen
Michael W. Watkins
Paul Scheuring
29. august 2005
3
3
Cell TestSkúška s mobilom
Brad Turner
Michael Pavone
5. september 2005
4
4
Cute PoisonJed
Matt Earl Beesley
Matt Olmstead
12. september 2005
5
5
English, Fitz or PercyAngličan, Fitz alebo Percy
Randall Zisk
Zack Estrin
19. september 2005
6
6
Riots, Drills and the Devil (Part 1)Vzbura 1/2
Robert Mandel
Nick Santora
26. september 2005
7
7
Riots, Drills and the Devil (Part 2)Vzbura 2/2
Vern Gillum
Karyn Usher
3. október 2005
8
8
The Old HeadStará Hlava
Jace Alexander
Monica Macer
24. október 2005
9
9
TweenerOdpadlík
Matt Earl Beesley
Paul Scheuring
31. október 2005
10
10
Sleight of HandTrik
Dwight H. Little
Nick Santora
7. november 2005
11
11
And Then There Were 7A zrazu boli siedmi
Jesús Salvador Treviño
Zack Estrin
14. november 2005
12
12
Odd Man OutJeden navyše
Bobby Roth
Karyn Usher
21. november 2005
13
13
End of the TunnelKoniec tunela
Sanford Bookstaver
Paul Scheuring
28. november 2005
14
14
The RatPotkan
Kevin Hooks
Matt Olmstead
20. marec 2006
15
15
By the Skin and the TeethV poslednej chvíli
Fred Gerber
Nick Santora
27. marec 2006
16
16
Brother's KeeperStarší brat
Greg Yaitanes
Zack Estrin
3. apríl 2006
17
17
J-CatJ-Cat
Guy Ferland
Karyn Usher
10. apríl 2006
18
18
BluffBlaf
Jace Alexander
Nick Santora & Karyn Usher
17. apríl 2006
19
19
The KeyKľúč
Sergio Mimica-Gezzan
Storyline: Paul Scheuring
Scenár: Zack Estrin & Matt Olmstead
24. apríl 2006
20
20
TonightDnes v noci
Bobby Roth
Zack Estrin
1. máj 2006
21
21
GoPoďme
Dean White
Matt Olmstead
8. máj 2006
22
22
FlightLet
Kevin Hooks
Paul Scheuring
15. máj 2006

2. séria (2006-07)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
23
1
ManhuntPoľovačka na ľudí
Kevin Hooks
Paul Scheuring
21. august 2006
24
2
OtisOtis
Bobby Roth
Matt Olmstead
28. august 2006
25
3
ScanSken
Bryan Spicer
Zack Estrin
4. september 2006
26
4
First DownPrvý zo zoznamu
Bobby Roth
Nick Santora
11. september 2006
27
5
Map 1213Mapa 1213
Peter O'Fallon
Karyn Usher
18. september 2006
28
6
SubdivisionNové delenie
Eric Laneuville
Monica Macer
25. september 2006
29
7
BuriedZahrabaný
Sergio Mimica-Gezzan
Seth Hoffman
2. október 2006
30
8
Dead FallSmrteľný pád
Vincent Misiano
Zack Estrin
23. október 2006
31
9
UnearthedVykopaný
Kevin Hooks
Nick Santora
30. október 2006
32
10
RendezvousMiesto stretnutia
Dwight H. Little
Karyn Usher
6. november 2006
33
11
Bolshoi BoozeBolšoj Búz
Greg Yaitanes
Monica Macer & Seth Hoffman
13. november 2006
34
12
DisconnectPrerušenie
Karen Gaviola
Nick Santora & Karyn Usher
20. november 2006
35
13
The Killing BoxSmrtiaca schránka
Bobby Roth
Zack Estrin
27. november 2006
36
14
John DoeJohn Doe
Kevin Hooks
Matt Olmstead & Nick Santora
22. január 2007
37
15
MessageSpráva
Bobby Roth
Zack Estrin & Karyn Usher
29. január 2007
38
16
ChicagoChicago
Jesse Bochco
Matt Olmstead & Nick Santora
5. február 2007
39
17
Bad BloodZlá krv
Nelson McCormick
Paul Scheuring & Karyn Usher
19. február 2007
40
18
WashOčistenie
Bobby Roth
Nick Santora
26. február 2007
41
19
Sweet CarolineZlatá Karolína
Dwight H. Little
Karyn Usher
5. marec 2007
42
20
PanamaPanama
Vincent Misiano
Zack Estrin
19. marec 2007
43
21
Fin del CaminoNa konci cesty
Bobby Roth
Matt Olmstead & Seth Hoffman
26. marec 2007
44
22
SonaSona
Kevin Hooks
Paul Scheuring
2. apríl 2007

3. séria (2007-08)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
45
1
OrientaciónOrientácia
Kevin Hooks
Paul Scheuring
17. september 2007
46
2
Fire/WaterOheň a voda
Bobby Roth
Matt Olmstead
24. september 2007
47
3
Call WaitingČakanie na telefón
Milan Cheylov
Zack Estrin
1. október 2007
48
4
Good FencesDobré ploty
Michael Switzer
Nick Santora
8. október 2007
49
5
InterferenceBránenie
Karen Gaviola
Karyn Usher
22. október 2007
50
6
Photo FinishÚprava fotky
Kevin Hooks
Seth Hoffman
5. november 2007
51
7
VamonosTak poďme
Vincent Misiano
Zack Estrin & Kalinda Vazquez
5. november 2007
52
8
Bang and BurnUdrieť a spáliť
Bobby Roth
Christian Trokey & Nick Santora
12. november 2007
53
9
Boxed InBez úniku
Craig Ross, Jr.
Karyn Usher
14. január 2008
54
10
Dirt NapPochovaný zaživa
Michael Switzer
Matt Olmstead & Seth Hoffman
21. január 2008
55
11
Under and OutVon z podzemia
Greg Yaitanes
Zack Estrin
4. február 2008
56
12
Hell or High WaterPeklo alebo veľká voda
Kevin Hooks
Nick Santora
11. február 2008
57
13
The Art of the DealUmenie dohody
Nelson McCormick
Matt Olmstead & Seth Hoffman
18. február 2008

4. séria (2008-09)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
58
59
1
2
Scylla
Breaking and Entering
Scylla
Krádeže a vlámania
Kevin Hooks
Bobby Roth
Matt Olmstead
Zack Estrin
1. september 2008
60
3
Shut DownUkončenie projektu
Milan Cheylov
Nick Santora
8. september 2008
61
4
Eagles and AngelsOrli a Anjeli
Michael Switzer
Karyn Usher
15. september 2008
62
5
Safe and SoundV bezpečí sejfu
Karen Gaviola
Seth Hoffman
22. september 2008
63
6
Blow OutÚnik
Bryan Spicer
Kalinda Vazquez
29. september 2008
64
7
Five the Hard WayŤažká cesta k číslu 5
Garry A. Brown
Christian Trokey
6. október 2008
65
8
The PriceCena
Bobby Roth
Graham Roland
20. október 2008
66
9
Greatness AchievedDosiahnutie dokonalosti
Jesse Bochco
Nick Santora
3. november 2008
67
10
The LegendLegenda
Dwight H. Little
Karyn Usher
10. november 2008
68
11
Quiet RiotTichý alarm
Kevin Hooks
Seth Hoffman
17. november 2008
69
12
SelflessSelf-service
Michael Switzer
Kalinda Vazquez
24. november 2008
70
13
Deal or No DealKto tu čo predáva?
Bobby Roth
Christian Trokey
1. december 2008
71
14
Just BusinessPonuka od nepriateľa
Mark Helfrich
Graham Roland
8. december 2008
72
15
Going UnderTajomstvo Scylly
Karen Gaviola
Zack Estrin
15. december 2008
73
16
The Sunshine StateŠachová dáma
Kevin Hooks
Matt Olmstead & Nicholas Wootton
22. december 2008
74
17
The Mother LodeMatka všetkých vojen
Jonathan Glassner
Seth Hoffman
17. apríl 2009
75
18
VSStretnutie s neznámym
Dwight H. Little
Christian Trokey & Kalinda Vazquez
24. apríl 2009
76
19
S.O.BSukin syn
Garry A. Brown
Karyn Usher
1. máj 2009
77
20
Cowboys & IndiansKovboji a indiáni
Milan Cheylov
Nick Santora
8. máj 2009
78
21
Rate of ExchangeVýmenné kurzy
Bobby Roth
Zack Estrin
15. máj 2009
79
22
Killing Your NumberBuď sám tou zmenou, akú túžiš uzrieť vo svete
Kevin Hooks
Matt Olmstead & Nicholas Wootton
15. máj 2009
80
23
The Old Ball and ChainPosledný výkrik za slobodou
Brad Turner
Storyline: Christian Trokey
Scenár: Nick Santora & Seth Hoffman
neodvysielané
81
24
FreeSlobodní
Kevin Hooks
Storyline: Kalinda Vazquez
Scenár: Zack Estrin & Karyn Usher
neodvysielané

5. séria: Návrat (2017)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
82
1
OgygiaOgygia
Nelson McCormick
Paul Scheuring
4. apríl 2017
5. apríl 2017
83
2
Kaniel OutisKaniel Outis
Maja Vrvilo
Paul Scheuring
11. apríl 2017
12. apríl 2017
84
3
The LiarKlamár
Maja Vrvilo
Josh Goldin & Rachel Abramowitz
18. apríl 2017
19. apríl 2017
85
4
The Prisoner's DilemmaVäzňova dilema
Guy Ferland
Michael Horowitz
25. apríl 2017
26. apríl 2017
86
5
ContingencyMožnosť
Guy Ferland
Vaun Wilmott
2. máj 2017
3. máj 2017
87
6
PhaeciaPaecia
Kevin Tancharoen
Michael Horowitz
9. máj 2017
10. máj 2017
88
7
Wine-Dark SeaVinné more
Kevin Tancharoen
Vaun Wilmott
16. máj 2017
17. máj 2017
89
8
ProgenyPotomstvo
Nelson McCormick
Michael Horowitz
23. máj 2017
24. máj 2017
90
9
Behind the EyesZa očami
Nelson McCormick
Paul Scheuring
30. máj 2017
31. máj 2017

6. séria[upraviť | upraviť kód]

V januári 2018 televízia FOX oficiálne potvrdila výrobu šiestej série.[1][2][3][4][5]

Špeciálne epizódy[upraviť | upraviť kód]

V sérii Názov
1 Behind the Walls
2 The Road to Freedom
3 Access All Areas
4 The Final Break
(epizódy 23 a 24 zo 4. série boli odvysielané ako film)

Referencie[upraviť | upraviť kód]

  1. Príspevok používateľa Dominicpurcell na Instagrame • Jan 4, 2018 at 6:38 UTC [online]. Instagram, [cit. 2018-01-11]. Dostupné online.
  2. https://www.narcity.com/entertainment/season-6-of-prison-break-is-officially-confirmed-and-its-easily-going-to-be-the-best-season-yet
  3. Fox developing 'new iteration' of 'Prison Break'. EW.com. Dostupné online [cit. 2018-01-11]. (po anglicky)
  4. DURAID-KNAVES, Alejandro. Prison Break Season 6 Has Been Officially Announced By Fox. TheWolfHall, 2018-01-09. Dostupné online [cit. 2018-01-11]. (po anglicky)
  5. Príspevok používateľa Dominicpurcell na Instagrame • Dec 13, 2017 at 3:15 UTC [online]. Instagram, [cit. 2018-01-11]. Dostupné online.