Zoznam častí seriálu Profesionáli

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie
Bližšie informácie v hlavnom článku: Profesionáli (slovenský seriál)

Nasledujúci zoznam je zoznam častí seriálu Profesionáli. Seriál má zatiaľ osem sérií.

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané Slot Stanica
Premiéra série Share (%) Finále série Share (%)
1 18 1. september 2008 38.8 31. december 2008 N/A Pondelok 21:35 JOJ
2 15 2. marec 2009 29.3 15. jún 2009 N/A Pondelok 21:30
3 16 1. september 2009 26.8[1] 15. december 2009 N/A Utorok 22:15
4 15 2. marec 2010 N/A 15. jún 2010 N/A
5 15 6. september 2010 33.9[2] 20. december 2010 28.4[3] Pondelok 21:15
6 16 7. marec 2011 18.0[4] 26. september 2011 21.9[5] Pondelok 21:15 (1-13)
Pondelok 22:00 (14-16)
7 9 8. marec 2012 26.9[6] 7. máj 2012 N/A Štvrtok 22:30 (1)
Piatok 20:20 (2)
Pondelok 23:30 (3-9)
8 19 23. január 2014 24.9[7] 19. jún 2014 N/A Štvrtok 21:30

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (2008)[upraviť | upraviť zdroj]

Podrobný zoznam častí nájdete v článku Zoznam častí seriálu Profesionáli (1. séria)

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
Slovensko
Share
(%)
1
1
Miesto činu
Matúš Libovič
Stano Guštafík
1. september 2008
38.8
2
2
Semafór
Matúš Libovič
Ivan Huljak
8. september 2008
30.6
3
3
Klobásy
Matúš Libovič
Dušan Taragel
15. september 2008
29.9
4
4
Kroner
Matúš Libovič
Niko Lagerfeld
22. september 2008
27.8
5
5
Falošní policajti
Matúš Libovič
Stano Guštafík
29. september 2008
29.4
6
6
Mama a Žeňa
Matúš Libovič
Ivan Huljak
6. október 2008
27.8
7
7
Bordel
Matúš Libovič
Niko Lagerfeld
13. október 2008
28.5
8
8
Mních
Matúš Libovič
Stano Guštafík
20. október 2008
27.0
9
9
Dušičky
Matúš Libovič
Ivan Huljak
27. október 2008
26.8
10
10
Vražda
Matúš Libovič
Niko Lagerfeld
3. november 2008
32.0
11
11
Alex a sex
Matúš Libovič
Dušan Taragel
10. november 2008
N/A
12
12
Batman
Matúš Libovič
Stano Guštafík
17. november 2008
N/A
13
13
Ferove manželky
Matúš Libovič
Niko Lagerfeld
24. november 2008
30.8
14
14
Narodeniny
Matúš Libovič
Ivan Huljak
1. december 2008
N/A
15
15
Kalamita
Matúš Libovič
Stano Guštafík
8. december 2008
N/A
16
15
Kanárik a špargľa
Matúš Libovič
Marek Orel
15. december 2008
N/A
17
17
Vianoce
Matúš Libovič
Niko Lagerfeld
22. december 2008
N/A
18
18
Silvester
Matúš Libovič
N/A
31. december 2008
N/A

2. séria (2009)[upraviť | upraviť zdroj]

Podrobný zoznam častí nájdete v článku Zoznam častí seriálu Profesionáli (2. séria)

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
Slovensko
Share
(%)
19
1
Rabín
Marta Ferencová
Ivan Huljak
2. marec 2009
29.3
20
2
Reklama
Marta Ferencová
Niko Lagerfeld
9. marec 2009
35.4
21
3
Supermegaextrapoliš
Marta Ferencová
Marek Orel
16. marec 2009
32.0
22
4
PR a očistná diéta
Marta Ferencová
Niko Lagerfeld
23. marec 2009
34.3
23
5
Vodná kríza
Marta Ferencová
Dušan Taragel
30. marec 2009
30.6
24
6
Raper
Marta Ferencová
Stano Guštafík
6. apríl 2009
32.8
25
7
Karoly a Skajka
Marta Ferencová
Stano Guštafík
20. apríl 2009
30.0
26
8
Miňo opäť policajtom
Marta Ferencová
Marek Orel
27. apríl 2009
27.1
27
9
Statočné srdce
Marta Ferencová
Ivan Huljak
4. máj 2009
N/A
28
10
Hajzlákoví zlodeji
Marta Ferencová
N/A
11. máj 2009
32.3
29
11
Sárin orgazmus
Marta Ferencová
Dušan Taragel
18. máj 2009
N/A
30
12
Polícia má talent
Marta Ferencová
N/A
25. máj 2009
N/A
31
13
Čierna vdova
Marta Ferencová
Marek Orel
1. jún 2009
N/A
32
14
Poslankyňa
Marta Ferencová
Ivan Huljak
8. jún 2009
32.0
33
15
Nudisti
Marta Ferencová
Stano Guštafík
15. jún 2009
N/A

3. séria (2009)[upraviť | upraviť zdroj]

Podrobný zoznam častí nájdete v článku Zoznam častí seriálu Profesionáli (3. séria)

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
Slovensko
Share
(%)
34
1
Forenzný kriminalista
Marta Ferencová
Niko Lagerfeld
1. september 2009
26.8[1]
35
2
Sára a sexizmus
Marta Ferencová
Dušan Taragel
8. september 2009
N/A
36
3
Biankin asistent
Marta Ferencová
Marek Orel
15. september 2009
N/A
37
4
Detektívka
Marta Ferencová
Stano Guštafík
22. september 2009
N/A
38
5
SBS-kár
Marta Ferencová
Ivan Huljak
29. september 2009
N/A
39
6
Návrat Rabiho
Marta Ferencová
Niko Lagerfeld
6. október 2009
33.7[8]
40
7
Brat
Marta Ferencová
Ivan Huljak
13. október 2009
N/A
41
8
Tehotná Scarlet
Marta Ferencová
Niko Lagerfeld
20. október 2009
N/A
42
9
Halloweenski zlodeji
Marta Ferencová
Stano Guštafík
27. október 2009
N/A
43
10
Prekliaty Fero
Marta Ferencová
Niko Lagerfeld
3. november 2009
N/A
44
11
Sedemnásty
Marta Ferencová
Marek Orel
10. november 2009
N/A
45
12
Návrat Iris
Marta Ferencová
Dušan Taragel
17. november 2009
N/A
46
13
Šéf je paroháč
Marta Ferencová
Marek Orel
24. november 2009
N/A
47
14
Degradácia
Marta Ferencová
Niko Lagerfeld
1. december 2009
N/A
48
15
Nesprávny šéf
Marta Ferencová
Dušan Taragel
8. december 2009
N/A
49
16
Bobor je šéf
Marta Ferencová
Marek Orel
15. december 2009
N/A

4. séria (2010)[upraviť | upraviť zdroj]

Podrobný zoznam častí nájdete v článku Zoznam častí seriálu Profesionáli (4. séria)

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
Slovensko
Share
(%)
50
1
Zamilovaná Skarlet
Marta Ferencová
Dušan Taragel
2. marec 2010
N/A
51
2
Profibomba
Marta Ferencová
Marek Orel
9. marec 2010
N/A
52
3
Nápoj lásky
Marta Ferencová
Ivan Huljak
16. marec 2010
N/A
53
4
Košický zlatý poklad
Marta Ferencová
Stano Guštafík
23. marec 2010
N/A
54
5
Šéf je teplý
Marta Ferencová
Dušan Taragel
30. marec 2010
N/A
55
6
Krčma u fízlú
Marta Ferencová
Marek Orel
6. apríl 2010
28.7[9]
56
7
Únosca
Marta Ferencová
Niko Lagerfeld
13. apríl 2010
N/A
57
8
Kšefty s deťmi
Marta Ferencová
Stano Guštafík
20. apríl 2010
N/A
58
9
Alkoholik
Marta Ferencová
Ivan Huljak
4. máj 2010
N/A
59
10
Koniec sveta
Marta Ferencová
Marek Orel
11. máj 2010
N/A
60
11
Miňov odchod
Marta Ferencová
Stano Guštafík
18. máj 2010
N/A
61
12
Ali u Profesionálov
Marta Ferencová
Stano Guštafík
25. máj 2010
N/A
62
13
Kasíno
Marta Ferencová
Niko Lagerfeld
1. jún 2010
29.5[10]
63
14
Dedičstvo
Marta Ferencová
Ivan Huljak
8. jún 2010
N/A
64
15
Východniar
Marta Ferencová
Ivan Huljak
15. jún 2010
N/A

5. séria (2010)[upraviť | upraviť zdroj]

Podrobný zoznam častí nájdete v článku Zoznam častí seriálu Profesionáli (5. séria)

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
Slovensko
Share
(%)
65
1
Mikiho pes
Michal Vajdička
Dušan Taragel
6. september 2010
33.9[2]
66
2
Miki hovorcom
Michal Vajdička
Ivan Huljak
13. september 2010
27.5[11]
67
3
Povodne
Michal Vajdička
Marek Orel
20. september 2010
32.9[12]
68
4
Miki si požičiava
Michal Vajdička
Stano Guštafík
27. september 2010
31.2[13]
69
5
Bobor v cudzineckej légii
Marta Ferencová
Marek Orel
4. október 2010
32.5[14]
70
6
Bike pride
Marta Ferencová
Niko Lagerfeld
11. október 2010
N/A
71
7
Divadlo
Marta Ferencová
Ivan Huljak
19. október 2010
N/A
72
8
Kámasútra
Michal Vajdička
Marek Orel
25. október 2010
27.5[15]
73
9
Chránený svedok
Michal Vajdička
Niko Lagerfeld
8. november 2010
26.0[16]
74
10
Sklad techniky
Michal Vajdička
Ivan Huljak
15. november 2010
N/A
75
11
Komunálne voľby
Michal Vajdička
Marek Orel
22. november 2010
N/A
76
12
Šéfova aféra
Michal Vajdička
Dušan Taragel
29. november 2010
N/A
77
13
Vianočný bazár
Michal Vajdička
Ivan Huljak
6. december 2010
N/A
78
14
Panička
Michal Vajdička
Stano Guštafík
13. december 2010
N/A
79
15
Mikiho Vianoce
Michal Vajdička
Stano Guštafík
20. december 2010
28.4[3]

6. séria (2011)[upraviť | upraviť zdroj]

Podrobný zoznam častí nájdete v článku Zoznam častí seriálu Profesionáli (6. séria)

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
Slovensko
Share
(%)
80
1
Hoteliér Demovič
Michal Vajdička
Marek Orel
7. marec 2011
18.0[4]
81
2
Fotky
Michal Vajdička
Ivan Huljak
14. marec 2011
19.4[17]
82
3
Luník IX.
Michal Vajdička
Stano Guštafík
21. marec 2011
N/A
83
4
Svine
Michal Vajdička
Niko Langerfeld
28. marec 2011
N/A
84
5
Týždeň poľovníckej kuchyne
Michal Vajdička
Dušan Taragel
4. apríl 2011
22.5[18]
85
6
Reforma storočia
Michal Vajdička
Marek Orel
11. apríl 2011
18.9[19]
86
7
Sarkofág
Michal Vajdička
Stano Guštafík
18. apríl 2011
N/A
87
8
Teroristi
Marta Ferencová
Ivan Huljak
2. máj 2011
N/A
88
9
Čierna sanitka
Michal Vajdička
Dušan Taragel
9. máj 2011
N/A
89
10
Dvojité občianstvo
Michal Vajdička
Marek Orel
16. máj 2011
N/A
90
11
Dieťa
Marta Ferencová
Niko Langerfeld
23. máj 2011
23.9[20]
91
12
Šváby
Michal Vajdička
Stano Guštafík
30. máj 2011
N/A
92
13
Profesionáli na dovolenke
Michal Vajdička
Marek Orel
5. september 2011
26.7[21]
93
14
Profesionáli na mol
Marta Ferencová
Ivan Huljak
12. september 2011
N/A
94
15
Profesionáli na Miss Topoľčany
Marta Ferencová
Dušan Taragel
19. september 2011
27.3[22]
95
16
Profesionáli mimo služby
Marta Ferencová
Marek Orel
26. september 2011
21.9[5]

7. séria (2012)[upraviť | upraviť zdroj]

Podrobný zoznam častí nájdete v článku Zoznam častí seriálu Profesionáli (7. séria)

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
Slovensko
Share
(%)
96
1
Major Demovič
Michal Vajdička
Stano Guštafík
8. marec 2012
26.9[6]
97
2
Trampolína
Michal Vajdička
Ivan Huljak
16. marec 2012
17.6[23]
98
3
Padla kosa na kameň
Michal Vajdička
Marek Orel
26. marec 2012
N/A
99
4
Dôkaz
Michal Vajdička
Dušan Taragel
2. apríl 2012
N/A
100
5
Voľby
Michal Vajdička
Ivan Huljak
9. apríl 2012
N/A
101
6
Štrajk policajtov
Michal Vajdička
Marek Orel
16. apríl 2012
N/A
102
7
Áno, šéfka
Michal Vajdička
Stano Guštafík
23. apríl 2012
N/A
103
8
Preteky chrtov
Michal Vajdička
Marek Orel
30. apríl 2012
N/A
104
9
Abstinentské školenie
Michal Vajdička
Dušan Taragel
7. máj 2012
N/A

8. séria (2014)[upraviť | upraviť zdroj]

Podrobný zoznam častí nájdete v článku Zoznam častí seriálu Profesionáli (8. séria)

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
Slovensko
Share
(%)
105
1
Veľký návrat
Marta Ferencová
Marek Orel
23. január 2014
24.9[7]
106
2
Bojov vrtuľník
Marta Ferencová
Ján Gordulič
30. január 2014
23.0[24]
107
3
Mamachuana
Marta Ferencová
Ivan Huljak
6. február 2014
21.0[25]
108
4
Kondičné testy
Marta Ferencová
Ivan Huljak
13. február 2014
22.0[26]
109
5
Poľovačka
Marta Ferencová
Ján Gordulič
20. február 2014
N/A
110
6
Olympijská pochodeň
Marta Ferencová
Ivan Huljak
27. február 2014
N/A
111
7
Šmejdi
Marta Ferencová
Marek Orel
6. marec 2014
20.0[27]
112
8
José sa žení
Marta Ferencová
Stano Guštafík
13. marec 2014
17.0[28]
113
9
Žirafa
Marta Ferencová
Ján Gordulič
20. marec 2014
16.0[29]
114
10
Dusíkova hymna
Marta Ferencová
Ján Gordulič
27. marec 2014
19.0[30]
115
11
Vence
Marta Ferencová
Ján Gordulič & Ivan Huljak
3. apríl 2014
20.0[31]
116
12
Evička
Marta Ferencová
Stano Guštafík
10. apríl 2014
18.0[32]
117
13
Konská hliadka
Marta Ferencová
Ján Gordulič
24. apríl 2014
18.0[33]
118
14
Generál
Marta Ferancová
Marek Orel
1. máj 2014
15.0[34]
119
15
Boh
Marta Ferancová
Ján Gordulič
22. máj 2014
17.0[35]
120
16
Úžerník
Marta Ferancová
Stano Guštafík
29. máj 2014
19.0[36]
121
17
Pes
Marta Ferancová
Stano Guštafík
5. jún 2014
15.0[37]
122
18
Bomba
Marta Ferancová
Ivan Huljak
12. jún 2014
14.0[38]
123
19
Policajný čin roka
Marta Ferancová
Ján Gordulič
19. jún 2014
N/A

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]

  1. a b KOČIŠEK, Lukáš. Odsúdené odštartovali s trhovým podielom na úrovni Ordinácie v ružovej záhrade [online]. ETrend, 2.9.2009. Dostupné online.
  2. a b KRASKO, Ivan. Joj najsilnejšia v ére peoplemetrov (týždenná sledovanosť) [online]. ETrend, 14.9.2010. Dostupné online.
  3. a b TV JOJ. Panelák opäť lídrom na trhu! [online]. TV JOJ, 21.12.2010. Dostupné online.
  4. a b KOČIŠEK, Lukáš. Prvé Áno, šéfe! si v 12-54 pozrelo 21,8 % divákov [online]. ETrend, 8.3.2011. Dostupné online.
  5. a b TV JOJ. Televízie s logom Joj aj včera večer ovládli takmer tretinu trhu [online]. TV JOJ, 27.9.2011. Dostupné online.
  6. a b KOŠIČEK, Lukáš. Farma klesla pod 30 %, Joj v prime-time porazila Markízu [online]. Etrend, 9.3.2012. Dostupné online.
  7. a b Profesionáli sa vrátili ako líder, Rodinné prípady zatiaľ s najhorším výsledkom [online]. Mediaboom, 24.1.2014. Dostupné online.
  8. TV JOJ. Dráma v seriáli Odsúdené láka stále viac divákov [online]. TV JOJ, 7.10.2009. Dostupné online.
  9. TV JOJ. Panelák porazil Ordináciu v ružovej záhrade [online]. TV JOJ, 7.4.2010. Dostupné online.
  10. TV JOJ. Profesionáli jednotkou na trhu, Panelák si drží svojich divákov každý deň [online]. TV JOJ, 2.6.2010. Dostupné online.
  11. KOČIŠEK, Lukáš. Všetky tri kanály STV dokopy majú v 12+ nižší trhový podiel ako Joj (týždenná sledovanosť) [online]. ETrend, 22.9.2010. Dostupné online.
  12. KOČIŠEK, Lukáš. http://medialne.etrend.sk/televizia-spravy/kriminalka-stare-mesto-mala-v-12-viac-divakov-ako-film-na-markize-lidrom-bol-panelak-na-joj.html [online]. ETrend, 21.9.2010. Dostupné online.
  13. KRASKO, Ivan. Markíza najsilnejšia v tomto roku (týždenná sledovanosť) [online]. ETrend, 5.10.2010. Dostupné online.
  14. KRASKO, Ivan. Ďalší negatívny rekord: Dvojka nikdy predtým nebola taká slabá (týždenná sledovanosť) [online]. ETrend, 12.10.2010. Dostupné online.
  15. TV JOJ. Panelák dnes oslavuje 500. epizódu, včera si ho pozrelo o 40 tisíc divákov viac ako konkurenčný film [online]. TV JOJ, 26.10.2010. Dostupné online.
  16. KOČIŠEK, Lukáš. Nesmrteľní odštartovali slabší ako ktorýkoľvek diel Kriminálky Staré Mesto [online]. ETrend, 9.11.2010. Dostupné online.
  17. KOČIŠEK, Lukáš. Tisíc a jedna noc dosiahla včera v 12-54 viac než dvojnásobný výkon Paneláka [online]. ETrend, 15.3.2011. Dostupné online.
  18. TV JOJ. „Áno, šéfe!“ s rekordnou sledovanosťou, Joj Plus rekordná v prime-time [online]. TV JOJ, 5.4.2011. Dostupné online.
  19. KOČIŠEK, Lukáš. Slzy Bosporu prispeli k rekordu Doma (týždenná sledovanosť) [online]. ETrend, 21.4.2011. Dostupné online.
  20. TV JOJ. „Áno, šéfe“ sledovanejšie ako Partička, Joj Plus opäť s veľkým náskokom pred TV Doma (12-54) [online]. TV JOJ, 24.5.2011. Dostupné online.
  21. KOČIŠEK, Lukáš. Zita na krku aj Hoď svišťom odštartovali úspešne [online]. ETrend, 6.9.2011. Dostupné online.
  22. KOČIŠEK, Lukáš. Zita na krku si polepšila, no Hoď svišťom ju porazil [online]. ETrend, 20.9.2011. Dostupné online.
  23. HLAVO. Zhoreli Profesionáli [online]. ETrend, 17.3.2012. Dostupné online.
  24. Sledovanosť: Profesionáli aj po druhý raz úspešní, z Jojky spravili lídra [online]. Mediaboom, 31.1.2014. Dostupné online.
  25. Profesionáli si držia divákov, Rodinné prípady tesne vyhrali [online]. Mediaboom, 7.2.2014. Dostupné online.
  26. Ako pomohol olympijský hokej Markíze a Dajto? Slováci po prvý raz v akcii [online]. Mediaboom, 14.2.2014. Dostupné online.
  27. Sledovanosť: KRIMI sa dotiahli na priemer Jojky, zaznamenali najlepší podiel od presunu na Plus! [online]. Mediaboom, 7.3.2014. Dostupné online.
  28. Sledovanosť: Joj už nefungujú ani noví Profesionáli, Búrlivé víno spadlo pod tridsiatku [online]. Mediaboom, 14.3.2014. Dostupné online.
  29. KRIMI do štyroch dní predbehli Veľké noviny JOJ! [online]. Mediaboom, 21.3.2014. Dostupné online.
  30. Sledovanosť: Joj klesajú Veľké noviny, KRIMI vrátila v pravý čas [online]. Mediaboom, 28.3.2014. Dostupné online.
  31. Kukátko si v novom čase nepolepšilo, súboj Rodinných prípadov s Profesionálmi opäť vyrovnaný [online]. Mediaboom, 4.4.2014. Dostupné online.
  32. Sledovanosť: Búrlivé víno aj Chlapi neplačú si držia divákov [online]. Mediaboom, 11.4.2014. Dostupné online.
  33. Panelák naštartoval nový začiatok už včera, nečakane narástol! [online]. Mediaboom, 25.4.2014. Dostupné online.
  34. Sledovanosť: Na 1. mája mal sviatok aj šport, oslabil veľké stanice [online]. Mediaboom, 2.5.2014. Dostupné online.
  35. Sledovanosť: Návrat hokeja oslabil celodenne najmä Joj, s poklesom aj Búrlivé víno [online]. Mediaboom, 23.5.2014. Dostupné online.
  36. Sledovanosť: WAU s ďalším rekordom, Búrlivé víno jasným celodenným lídrom [online]. Mediaboom, 30.5.2014. Dostupné online.
  37. Sledovanosť: Hriešny zoznam s ďalším poklesom, Plus jasnou trojkou na trhu [online]. Mediaboom, 6.6.2014. Dostupné online.
  38. Sledovanosť: Otvárací ceremoniál MS vo futbale veľmi nelákal, prvý zápas už predbehol aj Televízne noviny [online]. Mediaboom, 13.6.2014. Dostupné online.