Zoznam kultúrnych pamiatok v obci Sebechleby

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Tento zoznam je súčasťou slovenských zoznamov kultúrnych pamiatok, ktoré sú v štádiu vytvárania.

Toto je zoznam kultúrnych pamiatok v obci Sebechleby v okrese Krupina.

Zoznam bol vytvorený na základe zoznamu, ktorý bol zverejnený na webe Pamiatkového úradu Slovenskej republiky (PÚSR)[1].

V súčasnosti je na webovej stránke PÚSR dostupné vyhľadávanie podľa jednotlivých obcí.[2]

Fotografia[1]   Názov pamiatky Adresa / súradnice ID[2] Poznámka
Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pomník so sochou
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-1178/0 Unifikovaný názov PO: pomník so sochou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: padlí v I.+II.sv.v.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pilier s reliéfom
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-2268/1 Unifikovaný názov PO: pilier s reliéfom

Bližšie určenie; zaužívaný názov: štvorboký,sv.Florián - pilier s reliéfom sv.Floriána

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-2268/2 Unifikovaný názov PO: socha

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Vendelín - socha sv.Vendelína

Súsošie Nahrať súbor Súsošie
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-2686/0 Unifikovaný názov PO: súsošie

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Trojica

Kostol Nahrať súbor Kostol
č. 328
KÚ: Sebechleby

Poloha
605-1112/0 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Michala

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pivnica vínna Stará hora 81
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-1919/1 Unifikovaný názov PO: pivnica vínna

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pivnica vínna Stará hora 84
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-1919/2 Unifikovaný názov PO: pivnica vínna

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pivnica vínna Stará hora 10
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-1919/3 Unifikovaný názov PO: pivnica vínna

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pivnica vínna Stará hora 193
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-1919/5 Unifikovaný názov PO: pivnica vínna

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pivnica vínna Stará hora 206
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-1919/6 Unifikovaný názov PO: pivnica vínna

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Dom vinohradnícky Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 259
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3539/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 298
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3549/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 302
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3560/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 303
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3561/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 306
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3558/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 361
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3606/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Pivnica

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 906
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3597/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 908
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3596/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kamen

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 909
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3595/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 911
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3599/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 912
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3598/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 918
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3594/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 919
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3593/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 920
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3591/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 922
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3592/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 923
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3590/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 924
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3589/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 928
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3600/1 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pivnica vínna Stará hora 929
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3600/2 Unifikovaný názov PO: pivnica vínna

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 930
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3601/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 936
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3602/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 937
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3603/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 938
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3604/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 939
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3605/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 954
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3544/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 956
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3543/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 957
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3542/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 958
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3540/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 960
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3538/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 961
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3541/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 963
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3587/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 964
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3536/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 965
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3537/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 967
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3526/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 969
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3527/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 970
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3528/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 976
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3529/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 977
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3530/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 978
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3531/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 979
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3532/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 980
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3533/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 981
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3534/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 982
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3535/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 983
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3555/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 986
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3554/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 988
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3553/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 989
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3552/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Búda vinohradnícka Stará hora 990
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3545/1 Unifikovaný názov PO: búda vinohradnícka

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kamen

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Búda vinohradnícka Stará hora 991
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3545/2 Unifikovaný názov PO: búda vinohradnícka

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kamen

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Búda vinohradnícka Stará hora 992
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3545/3 Unifikovaný názov PO: búda vinohradnícka

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kamen

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Búda vinohradnícka Stará hora 993
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3545/4 Unifikovaný názov PO: búda vinohradnícka

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kamen

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Búda vinohradnícka Stará hora 994
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3545/5 Unifikovaný názov PO: búda vinohradnícka

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kamen

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 995
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3546/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 996
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3547/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 997
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3548/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 999
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3550/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1000
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3551/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Maštal Stará hora 1001
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3610/0 Unifikovaný názov PO: maštal

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1004
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3559/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1007
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3557/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1010
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3563/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1011
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3564/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1012
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3565/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1016
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3566/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1019
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3588/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1020
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3611/2 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1021
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3611/1 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Maštal Stará hora 1023
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3584/0 Unifikovaný názov PO: maštal

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1024
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3583/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1025
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3582/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1026
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3581/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1027
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3580/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1028
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3579/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1030
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3577/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1031
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3575/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1033
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3573/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1034
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3576/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kamen

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1035
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3578/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1036
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3574/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1039
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3569/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1040
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3568/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1041
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3567/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1043
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3572/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pivnica vinohradnícka Stará hora 1045
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3570/0 Unifikovaný názov PO: pivnica vinohradnícka

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1046
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3571/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1070
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3556/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom vinohradnícky Stará hora 1083
KÚ: Sebechleby

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
605-3586/0 Unifikovaný názov PO: dom vinohradnícky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Vysvetlivky

  1. ^  Fotografia objektu. Kliknutím na obrázok sa zobrazí zväčšený náhľad. Nahratím obrázku na Wikimedia Commons sa tento zoznam nijako nezmení, takže v prípade potreby treba upraviť tento zoznam tak, aby sa nahratý obrázok zobrazil aj tu.
    • Ďalšie obrázky na Wikimedia Commons – Tu sa nachádzajú ďalšie obrázky objektu na Wikimedia Commons.
    • nahrať vlastný súbor – Odkaz na nahratie nového obrázku, pričom určité parametre sú vopred vyplnené.
  2. ^  Identifikačné číslo objektu, prvú časť tvorí číslo okresu, druhú časť tvorí číslo, pod ktorým je pamiatka evidovaná v ÚZPF.
  3. ^  Označenie pamiatky prebraté z databázy PÚSR. Použité skratky:
Gnome-globe.svg Mapa so všetkými súradnicami: OSM alebo Bing (Crystal Project Download.pngKML)

Referencie

  1. Register nehnuteľných NKP 8. február 2012
  2. Pamiatkový úrad Slovenskej republiky. www.pamiatky.sk [online]. [Cit. 2012-10-19]. Dostupné online.

Iné projekty