Zoznam najväčších hitov v roku 1976 (USA)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto sú piesne, ktoré v jednotlivých týždňoch roku 1976 skončili v rebríčku Billboard Hot 100 na prvom mieste.

Dejiny[upraviť | upraviť zdroj]

Datum Pieseň Umelec
3. janár "Saturday Night" Bay City Rollers
10. janár "Convoy" Marilyn McCoo featuring C. W. McCall
17. janár "I Write the Songs" Barry Manilow
24. janár "Do You Know Where You're Going To? (Theme from Mahogany)" Diana Ross
31. janár "Love Rollercoaster" Ohio Players
7. február "50 Ways to Leave Your Lover" Paul Simon
14. február "50 Ways to Leave Your Lover" Paul Simon
21. február "50 Ways to Leave Your Lover" Paul Simon
28. február "Theme from "S.W.A.T."" Rhythm Heritage
6. marec "Love Machine" The Miracles
13. marec "December 1963 (Oh, What a Night)" The Four Seasons
20. marec "December 1963 (Oh, What a Night)" The Four Seasons
27. marec "December 1963 (Oh, What a Night)" The Four Seasons
3. apríl "Disco Lady" Johnnie Taylor
10. apríl "Disco Lady" Johnnie Taylor
17. apríl "Disco Lady" Johnnie Taylor
24. apríl "Disco Lady" Johnnie Taylor
1. máj "Let Your Love Flow" The Bellamy Brothers
8. máj "Welcome Back" John Sebastian
15. máj "Boogie Fever" The Sylvers
22. máj "Silly Love Songs" Wings
29. máj "Love Hangover" Diana Ross
5. jún "Love Hangover Diana Ross
12. jún "Silly Love Songs" Wings
19. jún "Silly Love Songs" Wings
26. jún "Silly Love Songs" Wings
3. júl "Silly Love Songs" Wings
10. júl "Afternoon Delight" Starland Vocal Band
17. júl "Afternoon Delight" Starland Vocal Band
24. júl "Kiss and Say Goodbye" The Manhattans
31. júl "Kiss and Say Goodbye" The Manhattans
7. august "Don't Go Breaking My Heart" Elton John featuring Kiki Dee
14. august "Don't Go Breaking My Heart" Elton John featuring Kiki Dee
21. august "Don't Go Breaking My Heart" Elton John featuring Kiki Dee
28. august "Don't Go Breaking My Heart" Elton John featuring Kiki Dee
4. september "You Should Be Dancing" Bee Gees
11. september "(Shake, Shake, Shake) Shake Your Booty" KC & The Sunshine Band
18. september "Play That Funky Music" Wild Cherry
25. september "Play That Funky Music" Wild Cherry
2. október "Play That Funky Music" Wild Cherry
9. október "A Fifth of Beethoven" Walter Murphy
16. október "Disco Duck" Rick Dees
23. október "If You Leave Me Now" Chicago
30. október "If You Leave Me Now" Chicago
6. november "Rock'n Me" Steve Miller
13. november "Tonight's the Night (Gonna Be Alright)" Rod Stewart
20. november "Tonight's the Night (Gonna Be Alright)" Rod Stewart
27. november "Tonight's the Night (Gonna Be Alright)" Rod Stewart
4. december "Tonight's the Night (Gonna Be Alright)" Rod Stewart
11. december "Tonight's the Night (Gonna Be Alright)" Rod Stewart
18. december "Tonight's the Night (Gonna Be Alright)" Rod Stewart
25. december "Tonight's the Night (Gonna Be Alright)" Rod Stewart

Pozri aj[upraviť | upraviť zdroj]

Zdroj[upraviť | upraviť zdroj]

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku na poľskej Wikipédii (číslo revízie nebolo určené).