Zoznam najväčších hitov v roku 2011 (USA)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto sú piesne, ktoré v jednotlivých týždňoch roku 2011 skončili v rebríčku Billboard Hot 100 na prvom mieste.

Dejiny[upraviť | upraviť zdroj]

Dátum Pieseň Umelec Referencie
1. január "Firework" Katy Perry [1]
8. január "Grenade" Bruno Mars [2]
15. január "Firework" Katy Perry [3]
22. január "Grenade" Bruno Mars [4]
29. január "Hold It Against Me" Britney Spears [5]
5. február "Grenade" Bruno Mars [6]
12. február [7]
19. február "Black and Yellow" Wiz Khalifa [8]
26. február "Born This Way" Lady Gaga [9]
5. marec [10]
12. marec [11]
19. marec [12]
26. marec [13]
2. apríl [14]
9. apríl "E.T." Katy Perry featuring Kanye West [15]
16. apríl [16]
23. apríl [17]
30. apríl "S&M" Rihanna featuring Britney Spears[18] [19]
7. máj "E.T." Katy Perry featuring Kanye West [20]
14. máj [21]
21. máj "Rolling in the Deep" Adele [22]
28. máj [23]
4. jún [24]
11. jún [25]
18. jún [26]
25. jún [27]
2. júl [28]
9. júl "Give Me Everything" Pitbull featuring Ne-Yo, Afrojack and Nayer [29]
16. júl "Party Rock Anthem" LMFAO featuring Lauren Bennett and GoonRock [30]
23. júl [31]
30. júl [32]
6. august [33]
13. august [34]
20. august [35]
27. august "Last Friday Night (T.G.I.F.)" Katy Perry [36]
3. september [37]
10. september "Moves Like Jagger" Maroon 5 featuring Christina Aguilera [38]
17. september "Someone Like You" Adele [39]
24. september "Moves Like Jagger" Maroon 5 featuring Christina Aguilera [40]

Pozri aj[upraviť | upraviť zdroj]

Externé odkazy[upraviť | upraviť zdroj]

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]

  1. PIETROLUONGO, Silvio. Katy Perry's 'Firework' Stays Atop Hot 100, Lil Wayne Cracks Top 10. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2010-12-23. Dostupné online [cit. 2010-12-23].
  2. PIETROLUONGO, Silvio. Bruno Mars Maneuvers to Top of Hot 100. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2010-12-29. Dostupné online [cit. 2010-12-29].
  3. PIETROLUONGO, Silvio. Katy Perry's 'Firework' Pops Back to No. 1 on Hot 100. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-01-06. Dostupné online [cit. 2011-01-06].
  4. PIETROLUONGO, Silvio. Bruno Mars Continues Hot 100 No. 1 Rotation with 'Grenade'. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-01-13. Dostupné online [cit. 2011-01-13].
  5. TRUST, Gary. Britney Spears' 'Hold It Against Me' Debuts Atop Hot 100. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-01-19. Dostupné online [cit. 2011-01-19].
  6. TRUST, Gary. Bruno Mars Returns To Hot 100 Summit, Britney Slips 5 Spots. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-01-27. Dostupné online [cit. 2011-01-27].
  7. TRUST, Gary. Bruno Mars Holds Off P!nk Atop Hot 100. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-02-03. Dostupné online [cit. 2011-02-03].
  8. TRUST, Gary. Wiz Khalifa's 'Black And Yellow' Tops Hot 100. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-02-10. Dostupné online [cit. 2011-02-10].
  9. TRUST, Gary. Lady Gaga Claims 1,000th Hot 100 No. 1 with 'Born This Way'. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-02-16. Dostupné online [cit. 2011-02-16].
  10. TRUST, Gary. Lady Gaga's 'Born This Way' Grows Atop Grammy-Fueled Hot 100. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-02-24. Dostupné online [cit. 2011-02-24].
  11. TRUST, Gary. Jennifer Lopez Leaps Onto Hot 100 with 'On the Floor'. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-03-03. Dostupné online [cit. 2011-03-03].
  12. TRUST, Gary. Britney Spears' 'World' Spins Onto Hot 100. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-03-10. Dostupné online [cit. 2011-03-10].
  13. TRUST, Gary. Katy Perry Dominates Digital Songs, 'E.T.' Climbs Hot 100. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-03-17. Dostupné online [cit. 2011-03-17].
  14. TRUST, Gary. Lady Gaga, 'Glee' Songs Dominate Hot 100. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-03-23. Dostupné online [cit. 2011-03-23].
  15. TRUST, Gary. Katy Perry's 'E.T.' Rockets To No. 1 On Hot 100. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-03-30. Dostupné online [cit. 2011-03-30].
  16. TRUST, Gary. Katy Perry's 'E.T.' Widens Lead Atop Hot 100. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-04-06. Dostupné online [cit. 2011-04-06].
  17. TRUST, Gary. Katy Perry Takes Third Week Atop Hot 100 with Airplay Boost. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-04-13. Dostupné online [cit. 2011-04-13].
  18. TRUST, Gary. Ask Billboard: Britney Spears, Rihanna, Hits Of The World. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-04-22. Dostupné online [cit. 2011-05-29].
  19. TRUST, Gary. Rihanna's 'S&M' Reigns on Hot 100, Lady Gaga's 'Judas' Debuts. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-04-20. Dostupné online [cit. 2011-04-20].
  20. TRUST, Gary. Katy Perry's 'E.T.' Returns To No. 1 On Hot 100. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-04-27. Dostupné online [cit. 2011-04-27].
  21. TRUST, Gary. Katy Perry Holds Off Britney Spears Atop Hot 100. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-05-04. Dostupné online [cit. 2011-05-04].
  22. TRUST, Gary. Adele's 'Rolling in the Deep' Tops Hot 100. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-05-11. Dostupné online [cit. 2011-05-11].
  23. TRUST, Gary. Adele Stays Atop Hot 100, Lady Gaga Makes 'Glory'-ous Start. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-05-18. Dostupné online [cit. 2011-05-18].
  24. TRUST, Gary. Adele Remains Atop Hot 100, Lady Gaga Makes 'Hair'-Raising Bow. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-05-25. Dostupné online [cit. 2011-05-25].
  25. TRUST, Gary. 'Idols' Scotty McCreery & Lauren Alaina Top Hot 100 Debuts, Adele Still No. 1. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-06-01. Dostupné online [cit. 2011-06-01].
  26. TRUST, Gary. Adele's Still 'Deep' Atop Hot 100, Coldplay Makes a Splash. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-06-08. Dostupné online [cit. 2011-06-08].
  27. TRUST, Gary. Adele 'Rolling' Along Atop Hot 100, Jason Aldean & Nicki Minaj Reach Top 10. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-06-15. Dostupné online [cit. 2011-06-15].
  28. TRUST, Gary. Katy Perry's 'Friday' Flies Up Hot 100, Adele Still No. 1. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-06-22. Dostupné online [cit. 2011-06-22].
  29. TRUST, Gary. Pitbull's 'Give Me Everything' Powers to No. 1 on Hot 100. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-06-29. Dostupné online [cit. 2011-06-29].
  30. TRUST, Gary. LMFAO Brings the 'Party' to Top of Hot 100. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-07-06. Dostupné online [cit. 2011-07-06].
  31. TRUST, Gary. LMFAO Keeps 'Party' Rocking Atop Hot 100. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-07-13. Dostupné online [cit. 2011-07-13].
  32. TRUST, Gary. LMFAO Still Atop Hot 100, Demi Lovato Debuts In Top 10. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-07-20. Dostupné online [cit. 2011-07-20].
  33. TRUST, Gary. Bad Meets Evil Hits Top 10 on Hot 100, LMFAO Still No. 1 [online]. Nielsen Business Media, Inc, 2011-07-27, [cit. 2011-07-27]. Dostupné online.
  34. TRUST, Gary. Britney Spears Bounds Into Hot 100's Top 10, LMFAO Still No. 1. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-08-03. Dostupné online [cit. 2011-08-03].
  35. TRUST, Gary. LMFAO Keeps Katy Perry At Bay Atop Hot 100. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-08-10. Dostupné online [cit. 2011-08-10].
  36. TRUST, Gary. Katy Perry Makes Hot 100 History: Ties Michael Jackson's Record. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-08-17. Dostupné online [cit. 2011-08-17].
  37. TRUST, Gary. Lil Wayne Logs Hot 100's Biggest Bow, Katy Perry Still No. 1. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-08-24. Dostupné online [cit. 2011-08-24].
  38. TRUST, Gary. Maroon 5, Christina Aguilera's 'Jagger' Moves to No. 1 on Hot 100. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-08-31. Dostupné online [cit. 2011-08-31].
  39. TRUST, Gary. Adele's 'Someone Like You' Soars To No. 1 On Hot 100. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-09-07. Dostupné online [cit. 2011-09-07].
  40. TRUST, Gary. Kelly Clarkson's 'Know It All' Debuts on Hot 100, Rihanna's 'Cheers' Rises. Billboard (Nielsen Business Media, Inc), 2011-09-14. Dostupné online [cit. 2011-09-14].