Diskusia s redaktorom:185.133.60.164

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Tip!

Ďakujeme za Tvoj návrh k článku Pôda! Ak máš pocit, že článok potrebuje vylepšenie, pokojne vykonaj potrebné zmeny. Wikipédia je wiki, takže „každý“ môže ihneď upravovať takmer každý článok. Stačí kliknúť na odkaz Upraviť v hornej časti obrazovky. Nemusíš sa ani registrovať a prihlasovať (hoci je viacero dôvodov, pre ktoré by si to mal zvážiť). Komunita Wikipédie Ťa povzbudzuje k tomu, aby si bol smelý pri úprave stránok. Nemaj strach, že urobíš hlúpe chyby – určite sa nájde niekto, kto ich po Tebe opraví. Ak si nie si istý ako článok správne upravovať, pozri si najprv prehľad editácie stránok, alebo si vyskúšaj upravovanie článku nanečisto na našom pieskovisku. Noví prispievatelia sú vždy vítaní!

--Exestosik (diskusia) 21:00, 2. august 2019 (UTC)[odpovedať]

Apríl 2021[upraviť zdroj]

Oznam!
Zistili sme, že používaš Wikipédiu na reklamu alebo propagáciu. Wikipédia nie je priestorom na takéto účely! Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie budeme nútení zablokovať Ti redaktorský prístup do Wikipédie. Ďakujeme.

Tahmid02016 (diskusia) 12:40, 13. apríl 2021 (UTC)[odpovedať]

Odpusti si tie komentáre v zhrnutí úprav, nabudúce to bude na blok. --Exestosik (diskusia) 13:51, 13. apríl 2021 (UTC)[odpovedať]

Dobrý deň, opätovne ťa upozorňujem, aby si sa zdržal osobných útokov na redaktorov Wikipédie. Do Wikipédie môže prispievať každý. Príspevky však majú mať určitú formu a zdroje. To, že niečo napíšeš, neznamená, že to tu aj zostane. Ak je tvoj príspevok gramaticky chybne a bez zdroja, je veľká šanca, že bude zmazaný alebo prerobený. Osoba, ktorá ho prerobí, spravidla so zdrojmi pracuje a upraví článok podľa nich. Ak by si s nimi pracoval aj ty a príspevok vytvoril kvalitnejšie, zostal by neupravený, alebo upravený len mierne. Neventiluj si svoju náladu na redaktoroch Wikipédie. Majú vlastné a omnoho vážnejšie starosti. Obetujú jej svoj voľný čas a ak majú niečo upravovať po druhých, tak ich to zrovna dvakrát neteší. Zostáva im menej času na ich vlastné projekty!--ScholastikosSVK (diskusia) 10:07, 24. apríl 2021 (UTC)[odpovedať]


Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

Vasiľ (diskusia) 17:55, 12. máj 2021 (UTC)[odpovedať]

Upozornenie
Opakovane sme zistili, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne sme ho opätovne odstránili. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko a riaď sa na ňom uvedenými pokynmi, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri stránku Vitajte vo Wikipédii. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie Ti zablokujeme redaktorský prístup do Wikipédie! Ďakujeme za pochopenie.

Vasiľ (diskusia) 18:20, 12. máj 2021 (UTC)[odpovedať]