Zoznam planétok 17001 – 17250

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie


Predchádzajú:
Zoznam planétok 16751 – 17000
Zoznam planétok
17001 – 17250
Nasledujú:
Zoznam planétok 17251 – 17500



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
(17001) 1999 CT54 13,8 2,473 0,070 6,09 3,888 MBA 10. február 1999 Socorro LINEAR
17002 Kouzel 1999 CV54 15,1 2,408 0,138 3,46 3,736 MBA 10. február 1999 Socorro LINEAR
(17003) 1999 CE55 13,9 2,600 0,087 14,93 4,192 MBA 10. február 1999 Socorro LINEAR
17004 Sinkevich 1999 CR61 14,5 2,279 0,134 3,44 3,440 MBA 12. február 1999 Socorro LINEAR
(17005) 1999 CD63 13,0 2,798 0,153 9,26 4,680 MBA 12. február 1999 Socorro LINEAR
(17006) 1999 CH63 13,1 2,591 0,189 12,93 4,169 MBA 12. február 1999 Socorro LINEAR
(17007) 1999 CK65 14,2 2,419 0,225 12,04 3,762 MBA 12. február 1999 Socorro LINEAR
(17008) 1999 CL65 12,9 2,979 0,107 7,59 5,140 MBA 12. február 1999 Socorro LINEAR
(17009) 1999 CM70 13,3 2,563 0,180 5,47 4,102 MBA 12. február 1999 Socorro LINEAR
(17010) 1999 CQ72 13,2 2,609 0,230 12,65 4,213 MBA 12. február 1999 Socorro LINEAR
(17011) 1999 CC80 12,8 3,027 0,031 8,46 5,265 MBA 12. február 1999 Socorro LINEAR
(17012) 1999 CY80 12,8 2,564 0,132 13,47 4,104 MBA 12. február 1999 Socorro LINEAR
(17013) 1999 CA82 13,5 2,328 0,222 8,37 3,552 MBA 12. február 1999 Socorro LINEAR
(17014) 1999 CY96 13,9 2,721 0,111 5,32 4,487 MBA 10. február 1999 Socorro LINEAR
(17015) 1999 CN117 13,9 2,216 0,111 3,58 3,299 MBA 12. február 1999 Socorro LINEAR
(17016) 1999 CV123 14,3 2,627 0,179 13,26 4,257 MBA 11. február 1999 Socorro LINEAR
(17017) 1999 CJ138 15,3 2,151 0,171 1,46 3,155 MBA 11. február 1999 Kitt Peak Spacewatch
(17018) 1999 DB1 15,2 2,250 0,135 2,11 3,375 MBA 18. február 1999 Haleakala NEAT
17019 Aldo 1999 DV3 13,5 2,583 0,148 15,02 4,151 MBA 23. február 1999 Montelupo M. Tombelli; G. Forti
17020 Hopemeraengus 1999 DH4 13,6 2,756 0,126 10,37 4,574 MBA 24. február 1999 Cocoa I. P. Griffin
(17021) 1999 DS6 13,3 2,718 0,104 13,42 4,481 MBA 20. február 1999 Socorro LINEAR
17022 Huisjen 1999 DN7 14,4 2,459 0,187 4,24 3,855 MBA 18. február 1999 Anderson Mesa LONEOS
17023 Abbott 1999 EG 15,3 2,417 0,122 1,86 3,757 MBA 7. marec 1999 Reedy Creek J. Broughton
17024 Costello 1999 EJ5 14,9 2,432 0,067 5,35 3,793 MBA 15. marec 1999 Reedy Creek J. Broughton
17025 Pilachowski 1999 ES5 14,2 2,565 0,205 7,39 4,108 MBA 13. marec 1999 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
(17026) 1999 EC8 13,9 2,612 0,147 12,05 4,220 MBA 12. marec 1999 Kitt Peak Spacewatch
(17027) 1999 EF12 13,4 2,649 0,090 8,29 4,310 MBA 15. marec 1999 Socorro LINEAR
(17028) 1999 FJ5 15,3 2,227 0,207 4,53 3,322 MBA 18. marec 1999 Kitt Peak Spacewatch
17029 Cuillandre 1999 FM6 13,7 2,830 0,061 1,53 4,759 MBA 17. marec 1999 Caussols ODAS
(17030) 1999 FC9 13,6 3,174 0,053 2,91 5,653 MBA 19. marec 1999 Anderson Mesa LONEOS
17031 Piethut 1999 FL9 14,2 2,394 0,119 7,91 3,702 MBA 22. marec 1999 Anderson Mesa LONEOS
17032 Edlu 1999 FM9 14,1 2,784 0,233 2,34 4,643 MBA 22. marec 1999 Anderson Mesa LONEOS
17033 Rusty 1999 FR9 14,8 2,319 0,063 2,07 3,531 MBA 22. marec 1999 Anderson Mesa LONEOS
17034 Vasylshev 1999 FS9 14,0 2,567 0,155 8,34 4,112 MBA 22. marec 1999 Anderson Mesa LONEOS
17035 Velichko 1999 FC10 13,6 2,444 0,148 6,25 3,819 MBA 22. marec 1999 Anderson Mesa LONEOS
17036 Krugly 1999 FD10 14,4 2,530 0,089 2,46 4,023 MBA 22. marec 1999 Anderson Mesa LONEOS
(17037) 1999 FV10 14,9 2,264 0,050 5,36 3,406 MBA 16. marec 1999 Kitt Peak Spacewatch
17038 Wake 1999 FO21 15,1 2,621 0,086 5,94 4,242 MBA 26. marec 1999 Reedy Creek J. Broughton
17039 Yeuseyenka 1999 FN26 14,3 2,755 0,035 5,00 4,571 MBA 19. marec 1999 Socorro LINEAR
17040 Almeida 1999 FT27 15,1 2,316 0,027 4,31 3,525 MBA 19. marec 1999 Socorro LINEAR
17041 Castagna 1999 FB30 16,0 2,273 0,089 3,50 3,426 MBA 19. marec 1999 Socorro LINEAR
17042 Madiraju 1999 FG30 14,6 2,445 0,092 3,80 3,823 MBA 19. marec 1999 Socorro LINEAR
(17043) 1999 FJ30 14,4 2,167 0,038 2,85 3,189 MBA 19. marec 1999 Socorro LINEAR
17044 Mubdirahman 1999 FZ30 14,8 2,275 0,065 7,89 3,431 MBA 19. marec 1999 Socorro LINEAR
17045 Markert 1999 FV32 14,1 2,430 0,252 14,01 3,788 MBA 22. marec 1999 Mauna Kea D. J. Tholen
17046 Kenway 1999 FM33 14,3 3,137 0,174 00,51 5,556 MBA 19. marec 1999 Socorro LINEAR
(17047) 1999 FP33 14,0 2,995 0,083 11,02 5,183 MBA 19. marec 1999 Socorro LINEAR
(17048) 1999 FD34 15,1 2,183 0,166 1,32 3,225 MBA 19. marec 1999 Socorro LINEAR
17049 Miron 1999 FJ34 14,4 2,535 0,059 5,34 4,035 MBA 19. marec 1999 Socorro LINEAR
17050 Weiskopf 1999 FX45 15,1 2,226 0,131 1,53 3,321 MBA 20. marec 1999 Socorro LINEAR
17051 Oflynn 1999 FW46 14,6 2,299 0,134 6,67 3,485 MBA 20. marec 1999 Socorro LINEAR
(17052) 1999 FS51 12,8 2,617 0,160 1,86 4,233 MBA 20. marec 1999 Socorro LINEAR
(17053) 1999 FX56 13,9 2,940 0,072 3,16 5,039 MBA 20. marec 1999 Socorro LINEAR
(17054) 1999 GL2 13,3 2,845 0,011 1,26 4,797 MBA 6. apríl 1999 Višnjan K. Korlević
(17055) 1999 GP3 14,0 2,604 0,086 14,77 4,200 MBA 6. apríl 1999 King City R. G. Sandness
17056 Boschetti 1999 GW3 14,7 2,215 0,113 3,31 3,296 MBA 6. apríl 1999 San Marcello L. Tesi; A. Boattini
(17057) 1999 GS4 14,1 2,389 0,142 5,22 3,691 MBA 10. apríl 1999 Višnjan K. Korlević
17058 Rocknroll 1999 GA5 14,9 2,576 0,071 14,96 4,134 MBA 13. apríl 1999 Reedy Creek J. Broughton
17059 Elvis 1999 GX5 14,6 2,419 0,083 3,51 3,761 MBA 15. apríl 1999 Reedy Creek J. Broughton
17060 Mikecombi 1999 GX7 13,6 2,547 0,153 12,22 4,064 MBA 9. apríl 1999 Anderson Mesa LONEOS
17061 Tegler 1999 GQ8 14,7 2,546 0,157 4,21 4,061 MBA 10. apríl 1999 Anderson Mesa LONEOS
17062 Bardot 1999 GR8 14,0 3,145 0,033 4,27 5,576 MBA 10. apríl 1999 Anderson Mesa LONEOS
17063 Papaloizou 1999 GP9 13,8 2,341 0,038 5,25 3,580 MBA 15. apríl 1999 Anderson Mesa LONEOS
(17064) 1999 GX16 13,8 2,327 0,073 6,99 3,549 MBA 15. apríl 1999 Socorro LINEAR
(17065) 1999 GK17 13,8 2,372 0,165 6,91 3,653 MBA 15. apríl 1999 Socorro LINEAR
17066 Ginagallant 1999 GG18 14,4 2,594 0,072 5,71 4,176 MBA 15. apríl 1999 Socorro LINEAR
(17067) 1999 GF19 13,5 3,002 0,060 12,12 5,199 MBA 15. apríl 1999 Socorro LINEAR
(17068) 1999 GO19 13,1 2,770 0,060 6,09 4,609 MBA 15. apríl 1999 Socorro LINEAR
(17069) 1999 GD20 13,8 2,379 0,098 6,72 3,668 MBA 15. apríl 1999 Socorro LINEAR
(17070) 1999 GG20 14,2 2,586 0,182 10,11 4,157 MBA 15. apríl 1999 Socorro LINEAR
(17071) 1999 GK21 13,8 2,436 0,167 4,32 3,802 MBA 15. apríl 1999 Socorro LINEAR
17072 Athiviraham 1999 GT31 15,6 2,262 0,090 7,77 3,402 MBA 7. apríl 1999 Socorro LINEAR
17073 Alexblank 1999 GX34 14,3 2,893 0,097 1,75 4,919 MBA 6. apríl 1999 Socorro LINEAR
(17074) 1999 GQ36 14,0 2,578 0,126 15,10 4,139 MBA 12. apríl 1999 Socorro LINEAR
17075 Pankonin 1999 GF49 14,1 2,285 0,186 6,33 3,453 MBA 9. apríl 1999 Anderson Mesa LONEOS
17076 Betti 1999 HO 15,0 2,425 0,085 7,06 3,776 MBA 18. apríl 1999 Prescott P. G. Comba
17077 Pampaloni 1999 HY2 15,0 2,369 0,060 11,97 3,647 MBA 25. apríl 1999 San Marcello A. Boattini; M. Tombelli
17078 Sellers 1999 HD3 14,3 2,995 0,119 13,63 5,183 MBA 24. apríl 1999 Reedy Creek J. Broughton
17079 Lavrovsky 1999 HD9 14,5 2,443 0,141 6,21 3,818 MBA 17. apríl 1999 Socorro LINEAR
(17080) 1999 HE9 13,7 2,995 0,110 9,90 5,183 MBA 17. apríl 1999 Socorro LINEAR
(17081) 1999 JT1 13,9 2,316 0,215 6,42 3,524 MBA 8. máj 1999 Catalina CSS
(17082) 1999 JC3 13,3 2,864 0,016 3,19 4,847 MBA 9. máj 1999 Višnjan K. Korlević
(17083) 1999 JB4 15,0 1,959 0,101 21,37 2,740 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(17084) 1999 JV14 13,5 2,987 0,088 10,45 5,161 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(17085) 1999 JM16 15,1 2,351 0,138 5,75 3,604 MBA 15. máj 1999 Kitt Peak Spacewatch
17086 Ruima 1999 JH18 14,7 2,394 0,147 1,74 3,704 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(17087) 1999 JC19 13,1 3,135 0,136 5,19 5,549 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
17088 Giupalazzolo 1999 JF19 14,7 2,569 0,100 4,01 4,117 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
17089 Mercado 1999 JU19 14,9 2,516 0,143 5,90 3,991 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
17090 Mundaca 1999 JE21 14,7 2,370 0,172 1,41 3,648 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
17091 Senthalir 1999 JM21 14,4 2,781 0,129 1,91 4,637 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
17092 Sharanya 1999 JP21 14,8 2,384 0,070 7,05 3,681 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(17093) 1999 JH22 13,8 2,561 0,084 4,16 4,098 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(17094) 1999 JV25 13,7 2,967 0,072 4,12 5,111 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
17095 Mahadik 1999 JN26 14,4 2,426 0,087 4,43 3,779 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(17096) 1999 JX26 13,5 2,852 0,087 2,92 4,817 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
17097 Ronneuman 1999 JX31 14,4 3,109 0,129 1,71 5,482 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
17098 Ikedamai 1999 JE34 14,4 2,581 0,119 4,85 4,145 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(17099) 1999 JE37 13,8 2,518 0,190 4,36 3,995 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
17100 Kamiokanatsu 1999 JT37 14,2 2,788 0,054 5,60 4,654 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
17101 Sakenova 1999 JZ38 14,1 2,269 0,111 5,22 3,417 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
17102 Begzhigitova 1999 JB41 14,9 2,225 0,146 4,23 3,317 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
17103 Kadyrsizova 1999 JC42 14,3 2,839 0,083 2,00 4,782 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
17104 McCloskey 1999 JV46 14,3 3,195 0,154 2,16 5,709 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(17105) 1999 JC47 12,8 2,583 0,132 14,51 4,151 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(17106) 1999 JT48 14,0 2,787 0,095 3,81 4,652 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(17107) 1999 JJ51 13,5 2,908 0,038 3,28 4,958 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
17108 Patricorbett 1999 JL51 14,6 2,892 0,028 2,25 4,918 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(17109) 1999 JF52 12,4 2,769 0,174 7,58 4,607 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(17110) 1999 JG52 13,3 3,020 0,097 8,47 5,249 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(17111) 1999 JH52 12,6 3,026 0,123 8,60 5,262 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(17112) 1999 JM52 13,1 2,777 0,168 7,93 4,628 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(17113) 1999 JE54 13,9 3,202 0,146 2,02 5,728 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(17114) 1999 JJ54 13,6 3,140 0,109 5,56 5,564 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
17115 Justiniano 1999 JT54 14,6 2,904 0,066 1,61 4,949 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(17116) 1999 JO57 13,2 2,844 0,025 3,22 4,796 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(17117) 1999 JL58 12,8 3,121 0,133 6,08 5,513 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(17118) 1999 JM58 13,2 3,137 0,103 00,61 5,556 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
17119 Alexisrodrz 1999 JP59 14,5 2,638 0,061 6,34 4,284 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(17120) 1999 JP60 12,8 2,900 0,068 3,45 4,937 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
17121 Fernandonido 1999 JX60 14,1 2,613 0,101 6,24 4,222 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(17122) 1999 JH63 13,1 2,863 0,052 2,84 4,843 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(17123) 1999 JQ63 13,8 2,991 0,093 11,82 5,173 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(17124) 1999 JC65 14,0 2,613 0,043 00,89 4,223 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(17125) 1999 JB68 13,7 2,741 0,006 6,13 4,538 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(17126) 1999 JH68 14,0 2,761 0,073 5,95 4,586 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(17127) 1999 JE69 13,5 2,638 0,178 12,11 4,284 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(17128) 1999 JS75 13,5 2,535 0,142 11,89 4,036 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(17129) 1999 JM78 11,7 2,619 0,041 15,20 4,238 MBA 13. máj 1999 Socorro LINEAR
(17130) 1999 JV79 14,0 2,258 0,143 5,77 3,393 MBA 13. máj 1999 Socorro LINEAR
(17131) 1999 JL80 13,9 2,986 0,098 10,60 5,160 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(17132) 1999 JV80 13,8 2,752 0,134 10,14 4,566 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(17133) 1999 JC81 13,1 2,585 0,147 13,72 4,156 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(17134) 1999 JX81 14,8 3,143 0,239 7,56 5,571 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(17135) 1999 JD82 13,3 3,011 0,037 11,61 5,223 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(17136) 1999 JE82 13,4 2,646 0,146 9,35 4,303 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(17137) 1999 JK84 12,9 3,188 0,107 16,82 5,690 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(17138) 1999 JM84 13,9 2,660 0,105 14,52 4,337 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
17139 Malyshev 1999 JS86 14,2 2,368 0,128 6,60 3,643 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(17140) 1999 JU86 15,4 2,168 0,087 7,81 3,191 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(17141) 1999 JV94 14,0 2,536 0,087 16,11 4,038 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(17142) 1999 JQ95 13,2 2,643 0,239 10,18 4,297 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(17143) 1999 JN97 13,7 3,051 0,060 9,63 5,329 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(17144) 1999 JW98 13,8 3,104 0,110 13,25 5,469 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(17145) 1999 JG99 13,6 2,694 0,181 16,05 4,421 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(17146) 1999 JB102 12,9 2,999 0,023 14,84 5,193 MBA 13. máj 1999 Socorro LINEAR
(17147) 1999 JF102 13,9 2,898 0,090 3,00 4,931 MBA 13. máj 1999 Socorro LINEAR
(17148) 1999 JJ105 13,4 3,145 0,188 9,66 5,578 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(17149) 1999 JM105 13,4 2,762 0,072 3,41 4,590 MBA 13. máj 1999 Socorro LINEAR
(17150) 1999 JP109 13,2 3,179 0,164 2,60 5,666 MBA 13. máj 1999 Socorro LINEAR
(17151) 1999 JB114 13,7 2,897 0,105 2,65 4,931 MBA 13. máj 1999 Socorro LINEAR
(17152) 1999 JA118 12,2 2,486 0,052 8,78 3,920 MBA 13. máj 1999 Socorro LINEAR
(17153) 1999 JK119 13,4 3,244 0,083 2,80 5,842 MBA 13. máj 1999 Socorro LINEAR
(17154) 1999 JS121 12,1 2,984 0,082 9,03 5,154 MBA 13. máj 1999 Socorro LINEAR
(17155) 1999 KZ1 14,9 3,027 0,076 1,51 5,264 MBA 16. máj 1999 Kitt Peak Spacewatch
(17156) 1999 KS3 12,9 3,202 0,039 25,51 5,729 MBA 19. máj 1999 Kitt Peak Spacewatch
(17157) 1999 KP6 12,9 2,594 0,123 14,99 4,178 MBA 21. máj 1999 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(17158) 1999 KA8 13,2 3,074 0,100 9,74 5,389 MBA 18. máj 1999 Socorro LINEAR
(17159) 1999 KG15 13,2 2,987 0,035 9,84 5,161 MBA 18. máj 1999 Socorro LINEAR
(17160) 1999 LT10 13,8 3,107 0,025 9,97 5,476 MBA 8. jún 1999 Socorro LINEAR
(17161) 1999 LQ13 12,8 3,344 0,165 6,64 6,115 MBA 9. jún 1999 Socorro LINEAR
(17162) 1999 LX13 13,7 2,437 0,078 6,41 3,804 MBA 9. jún 1999 Socorro LINEAR
17163 Vasifedoseev 1999 LT19 14,1 2,905 0,081 1,33 4,951 MBA 9. jún 1999 Socorro LINEAR
(17164) 1999 LP24 12,7 3,147 0,098 12,75 5,582 MBA 9. jún 1999 Socorro LINEAR
(17165) 1999 LS27 13,8 3,169 0,090 6,11 5,641 MBA 9. jún 1999 Socorro LINEAR
17166 Secombe 1999 MC 14,2 3,089 0,071 4,67 5,429 MBA 17. jún 1999 Reedy Creek J. Broughton
(17167) 1999 NB 13,9 2,457 0,119 2,72 3,851 MBA 4. júl 1999 Kleť Klet
(17168) 1999 NP3 13,3 2,666 0,156 10,07 4,352 MBA 13. júl 1999 Socorro LINEAR
17169 Tatarinov 1999 NQ23 14,1 2,976 0,167 00,70 5,132 MBA 14. júl 1999 Socorro LINEAR
17170 Vsevustinov 1999 NS25 14,6 2,238 0,138 7,03 3,347 MBA 14. júl 1999 Socorro LINEAR
(17171) 1999 NB38 10,4 5,149 0,082 25,28 11,69 JUT 14. júl 1999 Socorro LINEAR
(17172) 1999 NZ41 10,5 5,194 0,057 29,20 11,84 JUT 14. júl 1999 Socorro LINEAR
17173 Evgenyamosov 1999 RN10 14,6 2,395 0,154 00,84 3,707 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
(17174) 1999 RX53 13,9 2,637 0,046 10,71 4,281 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
(17175) 1999 SS3 12,0 3,170 0,091 21,63 5,644 MBA 24. september 1999 Socorro LINEAR
17176 Viktorov 1999 SH17 14,3 2,202 0,056 5,16 3,266 MBA 30. september 1999 Socorro LINEAR
(17177) 1999 TA41 13,5 3,216 0,091 21,87 5,766 MBA 8. október 1999 Catalina CSS
(17178) 1999 TK218 13,0 3,129 0,192 5,08 5,534 MBA 15. október 1999 Socorro LINEAR
17179 Codina 1999 TC224 13,2 3,059 0,077 9,02 5,349 MBA 4. október 1999 Anderson Mesa LONEOS
(17180) 1999 TS291 14,0 2,636 0,134 12,87 4,279 MBA 10. október 1999 Socorro LINEAR
(17181) 1999 UM3 16,3 2,382 0,669 10,68 3,677 APL 19. október 1999 Socorro LINEAR
(17182) 1999 VU 17,2 1,388 0,554 9,28 1,634 APL 1. november 1999 Socorro LINEAR
(17183) 1999 VO2 13,8 2,678 0,324 27,54 4,381 MBA 5. november 1999 Catalina CSS
17184 Carlrogers 1999 VL22 12,4 3,063 0,067 8,58 5,359 MBA 13. november 1999 Fountain Hills C. W. Juels
17185 Mcdavid 1999 VU23 13,0 2,564 0,139 11,03 4,105 MBA 14. november 1999 Fountain Hills C. W. Juels
17186 Sergivanov 1999 VP28 15,5 2,387 0,158 1,59 3,687 MBA 3. november 1999 Socorro LINEAR
(17187) 1999 VM72 13,8 2,442 0,176 7,23 3,815 MBA 14. november 1999 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(17188) 1999 WC2 16,8 2,216 0,639 29,39 3,299 APL 17. november 1999 Socorro LINEAR
(17189) 1999 WU3 13,8 2,375 0,070 6,81 3,660 MBA 28. november 1999 Oizumi T. Kobayashi
17190 Retopezzoli 1999 WY8 14,3 2,591 0,091 6,28 4,170 MBA 28. november 1999 Gnosca S. Sposetti
(17191) 1999 XS107 15,4 2,564 0,167 11,52 4,104 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
17192 Loharu 1999 XL172 14,7 2,526 0,094 4,63 4,013 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
17193 Alexeybaran 1999 XC205 14,8 2,293 0,106 6,75 3,472 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(17194) 1999 XA221 12,7 2,583 0,155 14,02 4,151 MBA 14. december 1999 Socorro LINEAR
17195 Jimrichardson 1999 XQ234 14,2 3,211 0,131 6,06 5,754 MBA 3. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
17196 Mastrodemos 1999 XW234 14,4 2,775 0,083 7,54 4,623 MBA 3. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
17197 Matjazbone 2000 AC12 14,6 2,398 0,090 4,20 3,714 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
17198 Gorjup 2000 AA31 14,7 2,280 0,103 3,29 3,443 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(17199) 2000 AT40 13,5 3,012 0,092 9,61 5,226 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(17200) 2000 AF47 15,1 2,595 0,284 6,38 4,180 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
17201 Matjazhumar 2000 AJ58 14,6 3,019 0,142 1,54 5,245 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(17202) 2000 AJ64 13,7 2,812 0,115 10,29 4,716 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(17203) 2000 AM64 13,1 3,203 0,036 3,90 5,732 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(17204) 2000 AR75 14,8 2,556 0,330 5,02 4,085 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(17205) 2000 AM105 14,7 2,661 0,114 15,74 4,340 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(17206) 2000 AJ125 13,0 3,154 0,061 9,04 5,600 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(17207) 2000 AW126 13,7 2,687 0,192 12,91 4,404 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
17208 Pokrovska 2000 AH130 14,6 2,734 0,038 5,63 4,520 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(17209) 2000 AH148 12,9 2,688 0,136 12,61 4,406 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(17210) 2000 AY172 13,5 3,169 0,051 13,50 5,642 MBA 7. január 2000 Socorro LINEAR
17211 Brianfisher 2000 AY174 15,0 2,417 0,090 6,22 3,757 MBA 7. január 2000 Socorro LINEAR
(17212) 2000 AV183 12,6 3,966 0,267 9,06 7,898 HLD 7. január 2000 Socorro LINEAR
(17213) 2000 AF186 13,3 2,913 0,183 10,59 4,970 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(17214) 2000 AR189 13,8 2,362 0,127 11,62 3,630 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
17215 Slivan 2000 AG238 15,5 2,303 0,117 6,45 3,493 MBA 6. január 2000 Anderson Mesa LONEOS
17216 Scottstuart 2000 AK243 13,8 3,185 0,123 10,73 5,683 MBA 7. január 2000 Anderson Mesa LONEOS
(17217) 2000 AR243 14,1 2,584 0,160 11,68 4,153 MBA 7. január 2000 Socorro LINEAR
(17218) 2000 BV16 13,9 2,620 0,130 3,21 4,241 MBA 30. január 2000 Socorro LINEAR
(17219) 2000 CV 13,4 2,693 0,122 14,13 4,419 MBA 1. február 2000 Catalina CSS
17220 Johnpenna 2000 CX26 14,8 2,278 0,146 2,70 3,438 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(17221) 2000 CZ28 13,1 3,139 0,222 9,08 5,561 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
17222 Perlmutter 2000 CU44 15,2 2,558 0,193 3,94 4,091 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(17223) 2000 CX56 13,1 2,569 0,119 15,38 4,116 MBA 5. február 2000 Socorro LINEAR
17224 Randoross 2000 CP58 14,5 2,343 0,132 10,02 3,586 MBA 5. február 2000 Socorro LINEAR
17225 Alanschorn 2000 CS60 14,2 2,340 0,120 5,88 3,579 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR
(17226) 2000 CC76 13,6 2,437 0,086 6,39 3,804 MBA 8. február 2000 Socorro LINEAR
(17227) 2000 CW80 14,8 2,797 0,068 4,42 4,678 MBA 11. február 2000 Tebbutt F. B. Zoltowski
(17228) 2000 CJ94 14,0 3,200 0,125 1,64 5,723 MBA 8. február 2000 Socorro LINEAR
(17229) 2000 CR97 15,6 2,364 0,123 00,73 3,633 MBA 13. február 2000 Višnjan K. Korlević
(17230) 2000 CX116 12,6 3,147 0,235 10,91 5,582 MBA 3. február 2000 Socorro LINEAR
(17231) 2000 CB122 13,4 3,123 0,167 1,81 5,517 MBA 3. február 2000 Socorro LINEAR
(17232) 2000 DE3 14,8 2,350 0,163 8,44 3,601 MBA 27. február 2000 Oizumi T. Kobayashi
17233 Stanshapiro 2000 DU58 14,5 2,437 0,229 9,23 3,804 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(17234) 2000 EL11 14,0 2,550 0,286 7,60 4,071 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(17235) 2000 EC29 13,7 3,147 0,113 17,36 5,581 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(17236) 2000 EK45 13,9 2,299 0,168 5,55 3,486 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(17237) 2000 EC50 15,2 2,540 0,104 1,76 4,049 MBA 7. marec 2000 Višnjan K. Korlević
(17238) 2000 EP56 14,0 3,136 0,127 2,40 5,554 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(17239) 2000 EH95 12,9 3,048 0,042 8,98 5,320 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
17240 Gletorrence 2000 EK95 14,5 2,286 0,085 2,30 3,456 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
17241 Wooden 2000 EM126 14,3 2,601 0,189 14,43 4,194 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
17242 Leslieyoung 2000 EX130 15,2 2,529 0,095 2,87 4,021 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(17243) 2000 FX35 13,8 2,646 0,254 12,19 4,302 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(17244) 2000 FF50 13,3 3,000 0,035 11,42 5,196 MBA 28. marec 2000 Kvistaberg Uppsala-DLR Asteroid Survey
(17245) 2000 GS42 13,9 2,427 0,128 5,65 3,781 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(17246) 2000 GL74 14,0 2,839 0,021 2,46 4,784 MBA BIN 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
17247 Vanverst 2000 GG105 15,2 2,286 0,179 4,51 3,456 MBA 7. apríl 2000 Socorro LINEAR
(17248) 2000 GC107 14,9 2,164 0,073 3,33 3,183 MBA 7. apríl 2000 Socorro LINEAR
17249 Eliotyoung 2000 GM110 14,0 3,073 0,132 2,91 5,385 MBA 2. apríl 2000 Anderson Mesa LONEOS
17250 Genelucas 2000 GW122 14,0 2,802 0,167 1,97 4,691 MBA 11. apríl 2000 Fountain Hills C. W. Juels

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 16751 – 17000
Zoznam planétok
17001 – 17250
Nasledujú:
Zoznam planétok 17251 – 17500



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.