Zoznam planétok 47251 – 47500

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie


Predchádzajú:
Zoznam planétok 47001-47250
Zoznam planétok
47251-47500
Nasledujú:
Zoznam planétok 47501-47750



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
(47251) 1999 VS60 15,2 2,305 0,067 3,00 3,499 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(47252) 1999 VJ65 16,2 2,338 0,103 2,83 3,574 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(47253) 1999 VN65 15,8 2,427 0,145 1,98 3,781 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(47254) 1999 VO67 15,6 2,338 0,055 6,57 3,573 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(47255) 1999 VA70 16,0 2,380 0,137 3,31 3,672 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(47256) 1999 VA72 15,1 2,840 0,123 3,16 4,786 MBA 11. november 1999 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(47257) 1999 VA79 14,7 2,398 0,144 3,77 3,714 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(47258) 1999 VS80 15,4 2,305 0,073 7,13 3,500 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(47259) 1999 VJ81 14,9 2,645 0,116 5,13 4,302 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(47260) 1999 VR88 16,0 2,194 0,144 5,73 3,250 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(47261) 1999 VH90 15,6 2,225 0,124 1,27 3,317 MBA 5. november 1999 Socorro LINEAR
(47262) 1999 VF91 16,1 2,225 0,125 6,24 3,317 MBA 5. november 1999 Socorro LINEAR
(47263) 1999 VJ92 15,5 2,218 0,051 4,39 3,303 MBA 9. november 1999 Socorro LINEAR
(47264) 1999 VV93 15,4 2,312 0,141 3,50 3,514 MBA 9. november 1999 Socorro LINEAR
(47265) 1999 VT97 15,8 2,270 0,194 6,58 3,420 MBA 9. november 1999 Socorro LINEAR
(47266) 1999 VY98 15,3 2,396 0,138 1,91 3,707 MBA 9. november 1999 Socorro LINEAR
(47267) 1999 VU112 15,8 2,423 0,152 0,57 3,770 MBA 9. november 1999 Socorro LINEAR
(47268) 1999 VJ119 16,2 2,386 0,172 5,17 3,685 MBA 3. november 1999 Kitt Peak Spacewatch
(47269) 1999 VH135 14,3 2,278 0,097 5,78 3,437 MBA 13. november 1999 Anderson Mesa LONEOS
(47270) 1999 VE138 16,0 3,019 0,087 1,94 5,244 MBA 12. november 1999 Socorro LINEAR
(47271) 1999 VY143 14,7 2,379 0,098 7,24 3,669 MBA 11. november 1999 Catalina CSS
(47272) 1999 VF144 15,7 2,268 0,043 5,45 3,416 MBA 11. november 1999 Catalina CSS
(47273) 1999 VE145 15,8 2,338 0,126 6,48 3,573 MBA 13. november 1999 Catalina CSS
(47274) 1999 VJ147 16,3 2,587 0,072 3,35 4,161 MBA 12. november 1999 Socorro LINEAR
(47275) 1999 VZ147 16,0 2,233 0,051 2,50 3,336 MBA 14. november 1999 Socorro LINEAR
(47276) 1999 VN151 15,3 2,758 0,111 4,99 4,580 MBA 14. november 1999 Socorro LINEAR
(47277) 1999 VL154 16,5 2,285 0,197 3,37 3,454 MBA 12. november 1999 Kitt Peak Spacewatch
(47278) 1999 VU157 15,9 2,256 0,044 1,24 3,389 MBA 14. november 1999 Socorro LINEAR
(47279) 1999 VS160 15,3 2,284 0,098 5,42 3,452 MBA 14. november 1999 Socorro LINEAR
(47280) 1999 VJ161 15,6 2,387 0,193 2,20 3,687 MBA 14. november 1999 Socorro LINEAR
(47281) 1999 VS162 15,5 2,455 0,115 7,74 3,847 MBA 14. november 1999 Socorro LINEAR
(47282) 1999 VG167 15,8 2,290 0,104 3,42 3,465 MBA 14. november 1999 Socorro LINEAR
(47283) 1999 VF173 15,6 2,351 0,078 7,69 3,604 MBA 15. november 1999 Socorro LINEAR
(47284) 1999 VO173 15,5 2,485 0,145 3,25 3,917 MBA 15. november 1999 Socorro LINEAR
(47285) 1999 VU173 15,2 2,298 0,088 6,76 3,484 MBA 15. november 1999 Socorro LINEAR
(47286) 1999 VH176 16,0 2,298 0,136 5,82 3,483 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(47287) 1999 VR177 14,9 2,307 0,060 5,27 3,504 MBA 6. november 1999 Socorro LINEAR
(47288) 1999 VQ178 15,5 2,299 0,050 7,52 3,486 MBA 6. november 1999 Socorro LINEAR
(47289) 1999 VD188 15,6 2,318 0,078 6,21 3,528 MBA 15. november 1999 Socorro LINEAR
(47290) 1999 VS188 15,3 2,300 0,122 7,58 3,487 MBA 15. november 1999 Socorro LINEAR
(47291) 1999 VG195 15,0 2,443 0,148 5,28 3,817 MBA 3. november 1999 Catalina CSS
(47292) 1999 VO203 15,6 2,196 0,191 8,05 3,255 MBA 8. november 1999 Anderson Mesa LONEOS
47293 Masamitsu 1999 WO 15,4 2,376 0,233 3,30 3,663 MBA 16. november 1999 Kuma Kogen A. Nakamura
47294 Blanský les 1999 WM1 14,7 2,299 0,127 4,92 3,486 MBA 28. november 1999 Kleť J. Tichá; M. Tichý
(47295) 1999 WV1 15,8 2,370 0,167 2,67 3,648 MBA 25. november 1999 Višnjan K. Korlević
(47296) 1999 WD2 15,5 2,538 0,023 4,44 4,042 MBA 20. november 1999 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
(47297) 1999 WN2 14,9 2,347 0,060 3,15 3,595 MBA 26. november 1999 Višnjan K. Korlević
(47298) 1999 WX2 16,5 2,211 0,181 1,43 3,287 MBA 27. november 1999 Višnjan K. Korlević
(47299) 1999 WJ3 15,1 2,386 0,025 6,69 3,685 MBA 28. november 1999 Oizumi T. Kobayashi
(47300) 1999 WN4 14,7 2,315 0,218 3,97 3,521 MBA 28. november 1999 Oizumi T. Kobayashi
(47301) 1999 WA6 15,0 2,295 0,114 4,62 3,476 MBA 28. november 1999 Višnjan K. Korlević
(47302) 1999 WG6 15,2 2,313 0,075 5,97 3,517 MBA 28. november 1999 Višnjan K. Korlević
(47303) 1999 WU7 13,5 2,667 0,130 14,25 4,356 MBA 29. november 1999 Višnjan K. Korlević
(47304) 1999 WH8 14,8 2,527 0,133 4,44 4,017 MBA 28. november 1999 Oizumi T. Kobayashi
(47305) 1999 WL24 15,7 2,433 0,138 2,78 3,793 MBA 28. november 1999 Kitt Peak Spacewatch
(47306) 1999 XB4 15,2 2,381 0,039 5,99 3,672 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(47307) 1999 XR4 15,7 2,344 0,167 2,53 3,587 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(47308) 1999 XP5 16,4 2,198 0,174 1,85 3,257 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(47309) 1999 XV6 15,2 2,242 0,127 1,50 3,356 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(47310) 1999 XG7 15,1 2,532 0,112 5,34 4,029 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(47311) 1999 XN7 14,8 2,386 0,170 2,72 3,685 MBA 4. december 1999 Fountain Hills C. W. Juels
(47312) 1999 XG8 15,1 2,276 0,172 4,79 3,434 MBA 3. december 1999 Oizumi T. Kobayashi
(47313) 1999 XH11 15,1 2,280 0,128 4,92 3,441 MBA 5. december 1999 Catalina CSS
(47314) 1999 XK11 14,9 2,342 0,086 11,06 3,583 MBA 5. december 1999 Catalina CSS
(47315) 1999 XW11 15,1 2,260 0,204 5,75 3,397 MBA 6. december 1999 Catalina CSS
(47316) 1999 XM12 13,3 2,544 0,148 12,57 4,056 MBA 5. december 1999 Socorro LINEAR
(47317) 1999 XL13 15,5 2,279 0,066 5,99 3,441 MBA 5. december 1999 Socorro LINEAR
(47318) 1999 XO13 13,5 2,537 0,119 13,27 4,039 MBA 5. december 1999 Socorro LINEAR
(47319) 1999 XF14 14,7 2,694 0,149 10,78 4,422 MBA 5. december 1999 Socorro LINEAR
(47320) 1999 XA15 13,6 2,408 0,090 22,45 3,736 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(47321) 1999 XS19 15,4 2,201 0,122 2,79 3,264 MBA 5. december 1999 Socorro LINEAR
(47322) 1999 XS21 15,5 2,345 0,098 9,24 3,590 MBA 5. december 1999 Socorro LINEAR
(47323) 1999 XD22 14,2 2,722 0,104 9,80 4,490 MBA 5. december 1999 Socorro LINEAR
(47324) 1999 XN22 15,4 2,277 0,014 5,68 3,434 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(47325) 1999 XQ23 15,9 2,230 0,102 2,07 3,329 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(47326) 1999 XP25 14,6 2,405 0,052 7,88 3,729 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(47327) 1999 XZ25 15,0 2,235 0,183 8,83 3,340 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(47328) 1999 XZ27 15,4 2,408 0,166 2,38 3,737 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(47329) 1999 XF30 15,3 2,327 0,075 7,51 3,549 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(47330) 1999 XQ31 14,1 2,765 0,108 9,78 4,596 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(47331) 1999 XB32 15,0 2,572 0,132 2,91 4,125 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(47332) 1999 XC32 15,3 2,371 0,108 5,41 3,650 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(47333) 1999 XU32 15,3 2,429 0,172 2,00 3,786 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(47334) 1999 XX32 13,0 2,630 0,120 13,83 4,264 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(47335) 1999 XB33 14,7 2,439 0,214 3,86 3,809 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(47336) 1999 XT34 14,2 2,627 0,110 9,97 4,256 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(47337) 1999 XB36 14,4 2,343 0,096 6,13 3,586 MBA 6. december 1999 Oizumi T. Kobayashi
(47338) 1999 XG36 14,5 2,394 0,058 7,10 3,703 MBA 6. december 1999 Oizumi T. Kobayashi
(47339) 1999 XH38 14,4 2,532 0,092 14,42 4,029 MBA 3. december 1999 Uenohara N. Kawasato
(47340) 1999 XK39 15,6 2,250 0,122 3,38 3,375 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(47341) 1999 XX41 15,6 2,264 0,159 3,11 3,406 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47342) 1999 XL43 15,8 2,548 0,108 1,69 4,066 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47343) 1999 XL45 15,5 2,222 0,266 6,42 3,312 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47344) 1999 XM45 14,6 2,431 0,123 3,31 3,790 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47345) 1999 XZ47 15,7 2,250 0,100 4,10 3,374 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47346) 1999 XJ48 15,2 2,566 0,108 6,53 4,110 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47347) 1999 XU49 15,5 2,395 0,119 5,36 3,706 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47348) 1999 XJ50 14,7 2,778 0,200 9,49 4,630 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47349) 1999 XD52 16,2 2,176 0,180 5,17 3,209 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47350) 1999 XR52 14,9 2,297 0,085 3,98 3,480 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47351) 1999 XO57 14,7 2,595 0,083 8,17 4,180 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47352) 1999 XE58 16,5 2,218 0,172 2,07 3,302 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47353) 1999 XB59 15,5 2,327 0,173 3,73 3,550 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47354) 1999 XU59 14,9 2,329 0,134 5,34 3,553 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47355) 1999 XG64 15,3 2,410 0,131 2,37 3,741 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47356) 1999 XJ64 16,4 2,262 0,131 1,44 3,402 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47357) 1999 XK64 15,2 2,414 0,028 7,42 3,751 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47358) 1999 XX66 14,0 2,528 0,122 12,25 4,018 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47359) 1999 XJ69 16,0 2,216 0,128 0,45 3,299 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47360) 1999 XN70 16,3 2,383 0,126 2,17 3,677 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47361) 1999 XL74 16,4 2,338 0,187 3,41 3,575 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47362) 1999 XG75 15,6 2,440 0,185 3,40 3,811 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47363) 1999 XX75 14,4 2,456 0,061 5,40 3,849 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47364) 1999 XH78 15,2 2,611 0,123 0,99 4,217 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47365) 1999 XY82 14,8 2,583 0,162 9,13 4,152 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47366) 1999 XO86 15,5 2,361 0,198 1,80 3,627 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47367) 1999 XB87 15,0 2,358 0,220 5,68 3,621 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47368) 1999 XZ87 16,1 2,331 0,164 1,56 3,557 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47369) 1999 XA88 13,7 2,390 0,083 6,85 3,695 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47370) 1999 XL88 15,1 2,406 0,173 2,45 3,731 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47371) 1999 XJ90 14,0 3,032 0,282 2,76 5,280 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47372) 1999 XW90 15,4 2,467 0,063 2,85 3,873 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47373) 1999 XT91 14,0 2,562 0,151 14,15 4,101 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47374) 1999 XX91 14,5 2,620 0,102 11,40 4,239 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47375) 1999 XT94 14,5 2,429 0,171 1,62 3,785 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47376) 1999 XW94 13,8 2,740 0,072 5,62 4,534 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47377) 1999 XY94 14,1 2,440 0,195 14,60 3,811 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47378) 1999 XN96 14,8 2,318 0,155 2,57 3,528 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47379) 1999 XB97 14,0 2,395 0,125 5,73 3,705 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47380) 1999 XC98 14,1 2,518 0,153 4,11 3,995 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47381) 1999 XQ98 14,8 2,582 0,126 2,77 4,149 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47382) 1999 XX98 14,2 2,460 0,105 7,38 3,857 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47383) 1999 XG99 16,0 2,279 0,163 7,56 3,439 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47384) 1999 XX99 15,8 2,259 0,099 3,99 3,395 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47385) 1999 XA101 14,0 2,316 0,142 7,62 3,524 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47386) 1999 XX101 13,0 2,782 0,109 6,11 4,640 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47387) 1999 XF103 16,2 2,320 0,148 7,79 3,534 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(47388) 1999 XY103 13,6 2,595 0,142 14,25 4,180 MBA 9. december 1999 Socorro LINEAR
(47389) 1999 XK106 14,9 2,280 0,099 5,10 3,443 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(47390) 1999 XA107 15,2 2,201 0,122 4,51 3,264 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(47391) 1999 XL108 15,6 2,334 0,087 3,83 3,566 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(47392) 1999 XT109 15,7 2,272 0,195 5,10 3,423 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(47393) 1999 XX109 15,9 2,325 0,162 2,46 3,545 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(47394) 1999 XE110 15,9 2,142 0,098 4,60 3,133 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(47395) 1999 XM111 14,8 2,410 0,216 12,31 3,742 MBA 8. december 1999 Catalina CSS
(47396) 1999 XB115 14,1 2,563 0,095 13,23 4,103 MBA 11. december 1999 Socorro LINEAR
(47397) 1999 XS115 14,9 2,277 0,121 6,43 3,435 MBA 5. december 1999 Catalina CSS
(47398) 1999 XC116 15,4 2,369 0,112 6,54 3,646 MBA 5. december 1999 Catalina CSS
(47399) 1999 XK116 15,2 2,353 0,061 6,57 3,609 MBA 5. december 1999 Catalina CSS
(47400) 1999 XV116 16,5 2,191 0,173 4,74 3,243 MBA 5. december 1999 Catalina CSS
(47401) 1999 XG120 15,1 2,379 0,126 6,51 3,669 MBA 5. december 1999 Catalina CSS
(47402) 1999 XQ120 15,7 2,250 0,186 4,18 3,375 MBA 5. december 1999 Catalina CSS
(47403) 1999 XS121 15,8 2,275 0,176 2,83 3,431 MBA 5. december 1999 Catalina CSS
(47404) 1999 XU122 15,7 2,354 0,100 5,33 3,612 MBA 7. december 1999 Catalina CSS
(47405) 1999 XC125 15,5 2,274 0,094 5,31 3,428 MBA 7. december 1999 Catalina CSS
(47406) 1999 XV126 15,7 2,392 0,093 6,42 3,699 MBA 7. december 1999 Catalina CSS
(47407) 1999 XC129 14,5 2,431 0,085 6,03 3,790 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(47408) 1999 XH130 16,1 2,335 0,141 5,14 3,567 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(47409) 1999 XS132 14,5 2,370 0,070 6,93 3,648 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(47410) 1999 XE135 15,8 2,214 0,236 6,67 3,294 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(47411) 1999 XZ136 16,0 2,254 0,147 6,78 3,383 MBA 14. december 1999 Fountain Hills C. W. Juels
(47412) 1999 XD140 15,6 2,664 0,074 3,27 4,347 MBA 2. december 1999 Kitt Peak Spacewatch
(47413) 1999 XR144 15,3 2,266 0,115 4,09 3,410 MBA 15. december 1999 Oohira T. Urata
(47414) 1999 XN147 15,9 2,408 0,134 0,76 3,736 MBA 7. december 1999 Kitt Peak Spacewatch
(47415) 1999 XD154 14,3 2,797 0,031 3,53 4,677 MBA 8. december 1999 Socorro LINEAR
(47416) 1999 XE160 15,8 2,242 0,167 5,44 3,357 MBA 8. december 1999 Socorro LINEAR
(47417) 1999 XL160 14,7 2,401 0,068 6,26 3,719 MBA 8. december 1999 Socorro LINEAR
(47418) 1999 XB165 14,7 2,307 0,173 4,50 3,503 MBA 8. december 1999 Socorro LINEAR
(47419) 1999 XT165 14,6 2,684 0,190 4,72 4,397 MBA 8. december 1999 Socorro LINEAR
(47420) 1999 XB166 14,5 2,278 0,105 8,95 3,437 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(47421) 1999 XN166 15,2 2,308 0,097 6,30 3,505 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(47422) 1999 XK168 15,0 2,308 0,119 7,22 3,506 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(47423) 1999 XR168 15,3 2,179 0,182 4,76 3,217 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(47424) 1999 XE169 14,3 2,583 0,064 5,42 4,151 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(47425) 1999 XW169 15,1 2,419 0,080 6,13 3,762 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(47426) 1999 XZ169 15,1 2,530 0,062 4,08 4,023 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(47427) 1999 XA172 14,4 2,238 0,115 6,60 3,347 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(47428) 1999 XK172 15,0 2,298 0,195 3,60 3,482 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(47429) 1999 XN172 13,6 3,115 0,222 7,41 5,496 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(47430) 1999 XK173 14,6 2,480 0,108 5,91 3,906 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(47431) 1999 XZ173 14,7 2,349 0,150 6,48 3,599 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(47432) 1999 XT175 14,1 2,483 0,111 6,87 3,912 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(47433) 1999 XB176 14,5 2,787 0,092 8,77 4,653 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(47434) 1999 XD176 13,8 3,004 0,122 9,47 5,206 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(47435) 1999 XK176 13,6 2,688 0,227 15,02 4,406 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(47436) 1999 XM176 13,7 2,591 0,070 10,07 4,169 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(47437) 1999 XR176 13,8 2,367 0,236 9,52 3,642 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(47438) 1999 XD177 14,4 2,243 0,100 6,58 3,359 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(47439) 1999 XB178 14,1 2,562 0,142 8,63 4,101 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(47440) 1999 XV181 14,8 2,279 0,199 6,96 3,440 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(47441) 1999 XS192 15,3 2,328 0,080 6,88 3,551 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(47442) 1999 XG193 15,5 2,188 0,136 5,52 3,235 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(47443) 1999 XE196 15,1 2,346 0,266 4,84 3,592 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(47444) 1999 XA205 14,2 2,710 0,142 9,42 4,461 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(47445) 1999 XQ206 14,5 2,537 0,207 13,15 4,040 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(47446) 1999 XM211 15,3 2,323 0,072 8,35 3,539 MBA 13. december 1999 Socorro LINEAR
(47447) 1999 XW213 15,5 2,273 0,149 3,98 3,427 MBA 14. december 1999 Socorro LINEAR
(47448) 1999 XN214 15,8 2,382 0,142 3,01 3,675 MBA 14. december 1999 Socorro LINEAR
(47449) 1999 XM215 15,6 2,281 0,182 5,30 3,443 MBA 14. december 1999 Socorro LINEAR
(47450) 1999 XD218 15,1 2,439 0,109 7,44 3,808 MBA 13. december 1999 Kitt Peak Spacewatch
(47451) 1999 XR221 16,0 2,211 0,119 6,55 3,286 MBA 15. december 1999 Socorro LINEAR
(47452) 1999 XY221 15,2 2,388 0,093 6,52 3,691 MBA 15. december 1999 Socorro LINEAR
(47453) 1999 XB222 15,1 2,384 0,033 4,58 3,681 MBA 15. december 1999 Socorro LINEAR
(47454) 1999 XL222 15,0 2,389 0,134 5,79 3,693 MBA 15. december 1999 Socorro LINEAR
(47455) 1999 XK227 16,1 2,477 0,221 1,25 3,898 MBA 15. december 1999 Kitt Peak Spacewatch
(47456) 1999 XZ231 14,2 2,342 0,181 12,34 3,583 MBA 9. december 1999 Catalina CSS
(47457) 1999 XF234 14,5 2,567 0,166 8,07 4,112 MBA 4. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
(47458) 1999 XR238 14,1 2,597 0,138 11,40 4,183 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(47459) 1999 XO241 15,5 2,360 0,040 5,78 3,625 MBA 13. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
(47460) 1999 XQ241 15,3 2,538 0,113 5,33 4,043 MBA 13. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
(47461) 1999 XG242 14,2 2,417 0,117 10,05 3,756 MBA 13. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
(47462) 1999 XG256 15,3 2,469 0,069 6,81 3,879 MBA 7. december 1999 Catalina CSS
(47463) 1999 XE258 14,9 2,370 0,102 6,47 3,649 MBA 8. december 1999 Catalina CSS
(47464) 1999 YM3 14,0 2,557 0,048 21,87 4,089 MBA 18. december 1999 Socorro LINEAR
(47465) 1999 YZ4 15,7 2,321 0,147 3,88 3,536 MBA 28. december 1999 Prescott P. G. Comba
(47466) 1999 YJ9 15,0 2,312 0,266 23,17 3,514 MBA 31. december 1999 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
(47467) 1999 YF13 15,1 2,359 0,045 7,69 3,622 MBA 30. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
(47468) 1999 YS13 14,7 2,392 0,202 3,13 3,698 MBA 30. december 1999 Višnjan K. Korlević
(47469) 1999 YT20 15,4 2,669 0,024 2,66 4,359 MBA 30. december 1999 Mauna Kea C. Veillet
(47470) 2000 AF 15,7 2,269 0,145 5,29 3,417 MBA 2. január 2000 Fountain Hills C. W. Juels
(47471) 2000 AM 14,5 2,406 0,168 2,92 3,731 MBA 2. január 2000 Fountain Hills C. W. Juels
(47472) 2000 AN2 14,1 2,646 0,104 13,53 4,303 MBA 3. január 2000 Oizumi T. Kobayashi
(47473) 2000 AU2 14,7 2,352 0,209 3,42 3,605 MBA 1. január 2000 San Marcello M. Tombelli; A. Boattini
(47474) 2000 AH5 14,5 2,549 0,116 14,25 4,070 MBA 3. január 2000 Olathe Olathe
(47475) 2000 AR7 14,4 2,320 0,133 6,68 3,533 MBA 2. január 2000 Socorro LINEAR
(47476) 2000 AJ8 15,0 2,369 0,111 7,77 3,646 MBA 2. január 2000 Socorro LINEAR
(47477) 2000 AV9 15,4 2,359 0,054 7,11 3,624 MBA 2. január 2000 Socorro LINEAR
(47478) 2000 AW10 15,5 2,284 0,150 4,57 3,451 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(47479) 2000 AH11 15,2 2,342 0,057 6,21 3,585 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(47480) 2000 AE12 16,6 2,165 0,109 2,89 3,184 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(47481) 2000 AR12 15,0 2,550 0,077 5,17 4,070 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(47482) 2000 AT13 13,7 2,600 0,130 12,75 4,192 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(47483) 2000 AJ17 13,0 2,679 0,140 14,80 4,383 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(47484) 2000 AC18 14,3 2,413 0,088 5,71 3,748 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(47485) 2000 AO22 13,7 2,762 0,108 10,25 4,591 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(47486) 2000 AG25 16,3 2,426 0,151 1,47 3,778 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(47487) 2000 AK30 14,8 2,387 0,200 2,14 3,688 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(47488) 2000 AZ32 14,6 2,357 0,119 6,91 3,617 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(47489) 2000 AY35 15,7 2,249 0,209 4,94 3,372 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(47490) 2000 AE37 15,8 2,283 0,230 1,25 3,450 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(47491) 2000 AE39 14,8 2,686 0,059 13,23 4,402 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(47492) 2000 AC41 15,4 2,587 0,161 5,62 4,161 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(47493) 2000 AV41 14,9 2,297 0,186 8,46 3,481 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(47494) 2000 AH42 15,6 2,585 0,146 1,39 4,155 MBA 4. január 2000 Gnosca S. Sposetti
(47495) 2000 AD43 13,3 2,604 0,118 16,79 4,202 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(47496) 2000 AU43 15,1 2,296 0,168 2,10 3,477 MBA 2. január 2000 Kitt Peak Spacewatch
(47497) 2000 AE44 15,7 2,367 0,237 1,17 3,642 MBA 2. január 2000 Kitt Peak Spacewatch
(47498) 2000 AK45 14,6 2,314 0,062 5,79 3,520 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(47499) 2000 AH50 14,9 2,457 0,138 7,69 3,851 MBA 5. január 2000 Višnjan K. Korlević
(47500) 2000 AX50 15,8 2,537 0,088 4,29 4,041 MBA 7. január 2000 Kleť Klet

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 47001-47250
Zoznam planétok
47251-47500
Nasledujú:
Zoznam planétok 47501-47750



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.