Šablóna:Kategória ročníka

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie


Túto dokumentáciu [upraviť] [história] [obnoviť]
Dokumentácia Dokumentácia

Použitie

Šablóna vkladá kompletný obsah ročníkovej kategórie (napr. Kategória:Vzniklo v 2020, Kategória:2020 na Slovensku) v štandardnej forme, vrátane prípadnej úvodnej vety, odkazov na hlavný článok {{catmore}} a Commons {{commonscat}} (v prípade ich existencie), navigačnej lišty a kategorizácie.

Vkladá sa bez parametrov (potrebné údaje si extrahuje z titulku kategórie, v ktorej je vložená) ako jediný obsah cieľovej kategórie, nie je potrebné dopĺňať žiaden úvod ani kategorizáciu.

Výsledný obsah konkrétneho typu ročníkovej kategórie generuje prostredníctvom pomocnej šablóny, nazvanej v zhode s názvom kategórie (napr. Šablóna:Kategória Vzniklo v roku, Šablóna:Kategória Rok na Slovensku), pre zoznam pozri Kategória:Šablóny kategórií ročníkov.

Príklad

{{Kategória ročníka}}


Ak máte otázku k tejto šablóne, alebo potrebujete jej rozšírenie a neviete ho správne naformátovať, pýtajte sa v diskusii k šablóne. Pokiaľ je potrebné šablónu urgentne opraviť, obráťte sa na technickú podporu. Na testovanie šablóny môžete vytvoriť testy šablóny.